Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Vagelio

Άσε με τις κωλοπανελλήνιες. -.- Αν και τα βγάζω πέρα με τα μαθήματα, πολλές φορές απλά έχω τόσα να κάνω και να σκεφτώ που μου σπάει πολύ τα νεύρα που δεν βρίσκω τον χρόνο που χρειάζεται. Υποτίθεται τώρα που είσαι φοιτήτρια έπρεπε να περνάς πιο χαλαρά. XD Τουλάχιστον ελπίζω να βρίσκεις αρκετό χρόνο για να απολαύσεις τη φοιτητική ζωή. Δεν μου διευκρίνισε, αλλά θα ήταν καλύτερα πιστεύω να τον ξεκινήσουμε από ελαφρύ. Από στερεότυπα δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα και ούτε από genres (είναι αυτός που σου έλεγα ότι του αρέσουν τα seinen, αν και βλέπει από όλα). Αυτά πάνω κάτω. :P
Dec 01 2011 20:02
Photo

Vagelio → Jorg

Που χάθηκες βρε Jorg? Πανελλήνιες θα μου πεις =_=, ελπιζω να τα βγάζεις πέρα με τα φροντηστήρια διότι εγώ έχω πνιγεί στις εργασίες. Πρέπει να δεις τι μας βάζουν να κάνουμε Ο_Ο. Και χειρονακτικά! Oh well, υγεία να 'χουμε. Πρέπει να μου πεις τι του αρέσει γενικά όμως. Θέλει βαρύ ή ελαφρύ? Από χαρακτήρες υπάρχει κάποιο στερεότυπο που να τον τσαντίζει? Τι genres προτιμάει γενικά στα μάνγκα? Μην του δώσω γουρούνι στο σακί...
Nov 29 2011 23:21
Photo

Jorg → Vagelio

Τι κάνεις βρε Vagelio; Καιρό έχουμε να τα πούμε. ^^ Να σου πω, επειδή ένας φίλος μου ψάχνει για yaoi, δεν μου προτείνεις κανένα να του το πω; :P
Nov 29 2011 20:33
Photo

Jorg → Napster

Τώρα εξηγούνται όλα. :hahaha: Και of course έχω δίκιο aniki. :P
Nov 29 2011 13:58
Photo

Napster → Jorg

Μου έρχετε pm όταν κάποιος βάζει/postάρει για το RuroKen. xD Έχεις δίκιο, otouto. :P
Nov 29 2011 01:38
Photo

Jorg → Napster

Και δεν είχα ούτε 5 λεπτά που το έβαλα. :hahaha: Ευχαριστώ πολύ. :) Αν και εσύ πρέπει να είσαι ο aniki δεδομένου της ηλικίας. :P
Nov 27 2011 21:47
Photo

Napster → Jorg

Kenshin. :3 Nice set, aniki.
Nov 27 2011 21:42
Photo

Jorg → Nozomu

Oh, δεν την είχα δει. Είναι θεϊκιά and thanks for sharing! :) Nyan~
Nov 04 2011 13:52
Photo

Nozomu → Jorg

Helloooooooooooo!!! Οκ... Βρηκα την παρακατω εικονα και για καποιο λογο επρεπε να στην δωσω να την δεις. (εκτος βεβαια αν ηδη την εχεις δει) Anyway... Nyan~ [url]http://www.zerochan.net/842065[/url]
Nov 04 2011 00:38
Photo

Jorg → shinigami94

Oh thankies, thankies. Σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου. :P
Oct 28 2011 09:51
Photo

shinigami94 → Jorg

[URL="http://reborn.wikia.com/wiki/Byakuran"]Ποιός έχει γενέθλια σήμερα?[/URL] [URL="http://reborn.wikia.com/wiki/Byakuran"]:P[/URL] Να τον χαίρεσε! xD
Oct 28 2011 07:38
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Σε νιώθω, είναι λες και τότε όλα ξαφνικά πέφτουν πάνω σου και λες "πότε θα κάνω εγώ όλα αυτά που ήθελα" άτιμη τρίτη λυκείου.
Oct 25 2011 14:33
Photo

Jorg → Botsun

(εντωμεταξύ εννοούσα "πέρασα και πιο πριν" οπότε corrected.) :P Πιστεύω δεν έβγαλα όλο το συναίσθημα που ήθελα σε αυτό το ποστ για αυτό το έσβησα και έγραψα ένα άλλο, στο οποίο πιστεύω ότι γνώμη μου ακούστηκε και ήρθε για να μείνει.
Oct 25 2011 14:10
Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

So many things to do and so little time. (Τα πολλά anime, manga, games που έχω να τσεκάρω φέτος, κάθως και άλλα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω, απλά δεν γουστάρουν που είμαι τρίτη λυκείου φέτος και δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί τους). :P
Oct 25 2011 14:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Ο Giorgio γιατί έχει τόσα ψυχολογικά οέο? Περιμένει τον Λίνο του?
Oct 24 2011 23:05