Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Μην κοιμηθεις ακομα! XD j/k Δεν ειναι οτι δεν νυσταζω, απλως παιζει ο αδερφος μου κιθαρα(ναι δεν εχει ωρες αυτο)και ειναι ανοιχτα ολα τα φωτα[s], οποτε περιμενω να του ερθει η ορεξη. XD[/s] Wait! Μολις εκλεισε τον ενισχυτη και παει να πλεινει τα δοντια του! Ωρα για υπνο. :P Καληνυχτα. ^^
Aug 18 2010 23:25
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Τα θυμάμαι και από το παιχνίδι, γι' αυτό μου φάνηκε αστείο. xD Μπα, τώρα θα πάω να κοιμηθώ. Τελείωνα κάτι signature requests που τα είχα φορτώσει στον κόκορα. Εσύ; Δεν έχεις ύπνο; :)
Aug 18 2010 23:16
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ναι, εχεις δικιο! :hihi2: Χαιρομαι που σου αρεσε. ^^ Υπνο ουτε σημερα εχουμε, ε? XD
Aug 18 2010 23:12
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ωωω, όποιος την έφτιαξε είναι φοβερός :hahaha: Χαχαχα, μιλάμε την είδα και ξεράθηκα στα γέλια. xD
Aug 18 2010 23:05
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Χαχα, thanks ^^. Την βρηκα σε ενα yugioh forum που ειμαι μελος.
Aug 18 2010 23:03
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Θεική η signature σου! :hahaha:
Aug 18 2010 22:29
Photo

Jorg → unagi

Πεστα χρυσοστομε! Lelouch και κουραφεξαλα...
Aug 18 2010 21:15
Photo

unagi → Jorg

Ο Lloyd ήταν ο μοναδικός ενδιαφέρον χαρακτήρας στο Code geass, όλοι οι άλλοι ήταν ξενέρωτοι.
Aug 18 2010 21:06
Photo

Jorg → unagi

Ελα να μαζευομαστε σιγσ-σιγα οι φαν του Lloyd!
Aug 18 2010 20:55
Photo

Jorg → iristella

Ασχετο: Σα παιδικη χαρα ειναι το profile σου. XD
Aug 18 2010 19:11
Photo

Jorg → Zoro

Ουου, ρε! Ακους εκει να περιμενω μια μερα για απαντηση. Δεν ειμαστε καλα... XD Ναι περιμενε, περιμενε, να δω και εγω ποσο θα περιμενω να παρω τα επεισοδια. :P
Aug 18 2010 17:01
Photo

Zoro → Jorg

lol, έκανα όντως αρκετές μέρες να μπω (διακοπές και χαρά :P), αλλά εσένα συγκεκριμένα μια μέρα μόνο "άργησα" να σου απαντήσω απ' όσο βλέπω... σας έχω κακομάθει νομίζω. :hahaha: Robin, Chopper... έτσι, δένει σιγά σιγά το πλήρωμα και για ένα καλό κομμάτι της σειράς αυτούς θα βλέπεις από δω και πέρα. Να μου πεις και εντυπώσεις για Robin πιο κει. :P
Aug 18 2010 16:55
Photo

Jorg → Zoro

Haha, οντως εχει πολυ πλακα. Περιμενω εναν φιλο του αδερφου μου να μου δεσει τα επεισοδια (οπως και να το κανουμε το streaming ειναι streaming) αλλα ξεχασε ο αδερφος μου να του παει το σκληρο... και ετσι περιμενω να ξανασυναντηθουμε να μου τα δωσει και να το συνεχισω. Ειμαι στο 82 τωρα (Εμφανιστηκε ο Chopper, ολε! XD). btw πως και εκανες τοσο καιρο να απαντησεις? Διακοπουλες? Διακοπουλες? :P
Aug 18 2010 16:29
Photo

Zoro → Jorg

Χεχε όντως τα σπάει, κι εμένα μου άρεσε πολύ όταν την βρήκα. Και να σκεφτείς ότι πέρα από το μουστάκι και την ατάκα είναι κανονική εικόνα του manga (omake δλδ). :P Standard ερώτηση (έλα που δεν την περίμενες): από OP πως πάμε/που βρισκόμαστε; XD
Aug 18 2010 16:22
Photo

Jorg → SouLSLayeR

Thanks a lot ^^!
Aug 18 2010 12:26