Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Zoro

Thanks για την συμβουλή, αλλά θα ήθελα να ρίξω και μια ματιά στο άνιμε έτσι από περιέργεια, ξέρεις, για να δω voice acting, Op/Ed, Soundtracks, μάχες κτλ κτλ. Αν και τώρα που ανοίγουν τα σχολεία μακάρι να βρω το χρόνο να τελειώσω και One piece. Θέλω να αρχίσω και Ναρούτο... btw να ρωτήσω? Πόσο μεγάλη είναι η είκονα που έχεις βάλει να φαίνεται πίσω άπο τα vms?
Aug 27 2010 11:51
Photo

Vagelio → Jorg

Eίσαι απάλευτος :kakaka:. Ωραίο και το νέο παιδί βέβαια, πως το λένε αν επιτρεπέται?:ureshii: Ευχάριστω, η σχολή φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα (στο τελευταίο εξάμηνο κάνουμε και μαθήματα ψυχολογίας για να καταλάβεις XDDD) ενώ η μαμά μου λέει πως θα βρω πιο εύκολα δουλειά και με καλύτερα λεφτά σε αντίθεση με την γραφιστική. Λογικό ακούγεται... Πάω να δω κανένα ανιμε τώρα γιατί μια βδομάδα στο χωριό έκανα αποτοξίνωση. Καληνύχτα :) P.S.: Kαι εγώ πρέπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ τόνους σιγά σιγα γιατί ειδάλως δεν διαβάζονται.
Aug 26 2010 22:32
Photo

Zoro → Jorg

Ψιτ, παιδί, είδα που ρωτούσες για HxH και επειδή μόλις το τελείωσα, anime 'n' manga, κατά την γνώμη μου είναι για hardcore shonen fans μόνο σειρά. Καλό, αλλά με τόσα shonen που κυκλοφορούν πια δεν είναι και τόσο τέλειο imo. Ωστόσο το τελευταίο arc, αυτό που βρίσκεται τώρα, έγινε all time fave και από τα καλύτερα που έχω διαβάσει σε shonen. Η πρότασή μου: μια βόλτα στην wikia για να διαβάσεις ότι έχει παιχτεί στο anime (στο anime τα έχουν δείξει όλα εκτός από αυτό το τελευταίο arc, οπότε δεν θα φας spoilers γι' αυτό) και μετά πιάνεις κατευθείαν μόνο αυτό το arc στο manga. :)
Aug 26 2010 17:05
Photo

Jorg → Vagelio

Lol, δεν ξέρω. Βαρέθηκα το προηγούμενο και δεν είχα κανένα ενδιαφέρον. XD Και εσύ είδα οτι πέρασες διακόσμησης εσωτερικού χώρου. ε? Συγχαρητήρια. ^^ PS: Πρώτη απόπειρα πρόσθεσης τόνων στα ποστ μου. XD
Aug 26 2010 14:12
Photo

Vagelio → Jorg

Χαιρομαι που περασε καπου :). Εσυ πως και δεν εχεις avatarq? Μου φαινεται εξαιρετικα περιεργο XD
Aug 26 2010 13:39
Photo

Jorg → Vagelio

Τωρα που το ειδα εγω ειναι καλημερα. XD Τεσπα, νομιζω περασε πληροφορικη Αγιου Νικολαου.
Aug 26 2010 11:37
Photo

Vagelio → Jorg

Kαλησπερα Γιωργο:hi: Πως τα πας καλα εισαι; Sorry που γραφω ετσι στο ξεκαρφωτο, αλλα ηθελα να σε ρωτησω αν περασε πουθενα ο σπυρος:ureshii:
Aug 25 2010 20:19
Photo

GhostPrince → Jorg

χαχαχαχα....ε βιαστικα να μιλησω τοτε XD στο 14το επισοδιο ειμαι ακομα : P και nice...χαιρομαι που το ακουω αυτο :D
Aug 23 2010 13:43
Photo

Jorg → GhostPrince

[QUOTE=GhostPrince;419813]just started hitman reborn....λιγο οτι να νε ...καπως παιδικη φαση...αλλα εχει γελιο XD[/QUOTE] Μετα το 20 γινεται πιο σοβαρο. Οποτε κρατησου λιγο. XD
Aug 23 2010 12:41
Photo

Tenshi → Jorg

Λοιπον κατα τις 20:30 θα ειμαι Ηρακλειο! Μπορεις να βγουμε για κανα ποτο? :)
Aug 22 2010 18:55
Photo

Jorg → Tea-chan

[QUOTE=Tea-chan;419647][SIZE=5][B]^ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;; [/B][/SIZE] [IMG]http://www.laymark.com/i/bo/bo018.jpg[/IMG][/QUOTE] Lol didn't get that. XD
Aug 22 2010 12:17
Photo

Jorg → Tenshi

Haha οντως. XD Καλη συνεχεια. ^^
Aug 22 2010 00:15
Photo

Tenshi → Jorg

Ιτ's ok! Ανθρωπινο ειναι δε πειραζει. Δε εχω καπου αλλου να παω. θα χαζευω στο νετ, απο το να ειμαι εξω στους δρομους :P
Aug 22 2010 00:11
Photo

Jorg → Tenshi

Τι εκανα ο μ@λακας... Θα κατσεις στα Gnet μεχρι τις 6 (να μου πεις αλλοι καθοναι και κλεινουν 12ωρο εκει);
Aug 21 2010 23:51
Photo

Tenshi → Jorg

sigh* Καθομουν και βαριομουν στη πλατεια με το συντριβανι, μεχρι τις 12 και κατι. Τωρα ειπα να ερθω στα Gnet! Περιμενω μεχρι να παει 6 το πρωι... :/
Aug 21 2010 23:46