Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lady Sen → Melkor

[B]χεχε θα ερθεις και συ στο cosplay το Σεπτεμβριο???[/B]
Aug 15 2009 16:05
Photo

Melkor → Lady Sen

ναι σε προσεξα. κριμα, κακως αμελησα να συστηθω. την επομενη φορα θα εχω το νου μου :P
Aug 15 2009 12:43
Photo

Lady Sen → Melkor

[B]χαχαχα ωστε ετσι ε? :P εγω ημουν μια τρελη που πηγαινοερχοταν με το ασπροπρασινο καπελο του χα0ς...λαλαλαλαλα xD [/B]
Aug 15 2009 11:52
Photo

Melkor → Lady Sen

ναι ημουν.... απλα φτασαμε κατα τις 21:30-10 και καθισαμε στην ακρη
Aug 15 2009 07:27
Photo

Lady Sen → Melkor

[B]χαχαχα Τρυφερο μπεμπε εισαι ε?χαχαχα καλα το πας!!Και σε ειχα κοψει για πιο σκληρο :| παντως οκ μερικες φορες και γω πεταω μπουρδες,που να με δεις και απο κοντα.Βασικα ησουν και συ στις 25/7 στην Εδεμ?χαχα Λες να γνωριζομαστε και να μην το ξερουμε??????xD[/B]
Aug 14 2009 23:32
Photo

Melkor → Lady Sen

I see. λυπαμαι για τον τροπο μου, απλα ωρες ωρες λιγο δεν μπορω να συγκρατηθω. κοιτα, μπορει γενικα να αγριευουμε που και που ( εγω και κανα2 αλλοι) αλλα δεν το κανουμε απο κακια. πιο πολυ απο απογνωση, γιατι βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια να επαναλμβανονται. μην μας πολυδινεις σημασια. κατα βαθος ειμαστε πολυ καλοι. και τρυφεροι. μην σου πω δηλαδη οτι κοβομαστε με την καρδια ενος μαρουλιου. για να φανταστεις, οταν κανω μπανιο, δεν χρησιμοποιω αφρολουτρο, Cajoline χρησιμοποιω...
Aug 13 2009 21:07
Photo

Neuro → Lady Sen

Nai egw eimai XD ... ti kaneis?
Aug 06 2009 11:08
Photo

Lady Sen → Neuro

[B]:O Μαρτη!!!!εσυ δν εισαι? :|[/B]
Aug 06 2009 04:48
Photo

Neuro → Lady Sen

Mou aresi pou kolimpisame kai mazi kai me evales kai me to zori T_T ... kai den me 8hmase?!
Aug 05 2009 23:26
Photo

Kurosaki_Angellust → Lady Sen

Καλα το κοβω για τωρα, αλλα θυμησου οτι εχεις τον τιτλο τωρα πια μεχρι να βρεις το επομενο παιδακi :P
Aug 05 2009 12:09
Photo

Lady Sen → Melkor

-.- ενα επιθετικο post που ειχες κανει (εναντιον της ασχετοσυνης μου) στο θεμα "Γιατι το μισο forum ειναι στα αγγλικα" και γω αναφερθηκα στα greeklish αφου ομως διαβασα και τα post που ειχαν κανει και οι προηγουμενοι.Αυτο πονεσε χαχαχα :P
Aug 05 2009 11:21
Photo

Lady Sen → Kurosaki_Angellust

[B]χαχαχα Φυσικά και σε κατάλαβα και πίστεψέ με είσαι το μόνο άτομο του οποίου θυμάμαι το ψευδώνυμο xD ...νομίζω :| και έλεος!!!τι θα γίνει με αυτό το "μίκρη"??Υπάρχουν και έχουν έρθει και σε meeting μικρότερα άτομα από μένα!!!(σε ηλικία :P)[/B]
Aug 05 2009 10:47
Photo

Kurosaki_Angellust → Lady Sen

heyzz, Επειδη μαλλον δεν θα υπηρχε περιπτωσει να θυμωσουν το ονομα του forum απο την σημερινη βολτα, ειμαι ο αλεξης :P ελπιζω να καταλεβεις πιος μικρουλα :P :P
Aug 05 2009 03:21
Photo

Melkor → Lady Sen

οκ, αλλα μηπως θα μπορουσες να με διαφωτισεις? ειμαι περιεργος... :P
Aug 04 2009 23:13
Photo

Lady Sen → Neuro

[B]Ποιος ? Τι ? Πού ? Γιατί ? :|[/B]
Aug 04 2009 12:34