Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Yo! Master → Lady Sen
Πες μου απλώς τι θέλεις. Άμα δεν το έχω ήδη (πράγμα αρκετά πιθανό) τότε δεν είναι τίποτα να το κατεβάσω & να το γράψω σ'ένα DVD.
Το μανίκι θα είναι πιο πολύ να στο δώσω, μιας & π.χ. θα είμαι εκτός Αθηνών για κάνα μήνα (πράγμα επίσης όχι σπάνιο)...
Οκτ 01 2009 17:51
Lady Sen
→
Zanza
Hello hello!!!η συναντιση μου φανηκε εξαιρετικη!και φυσικα η παρεα μετρουσε,οπως και η εμπειρια.Ειναι καλο να μοιραζεσαι καλες εμπειριες με τα σωστα ατομα!!Εσενα πως σου φανηκε?
Σεπ 29 2009 14:34
Lady Sen → Yo! Master
Μπορεις να μ κανεις download σειρες σε dvd????αχ αχ αχ <3 ναι ναι ναι!!βασικα ειμαι σε μια φαση που εχω τρελο διαβασμα ενω παραλληλα περιμενω να εμφανιστει το καινουριο castlevania για να του "ορμηξω" ^^ Αλλα οποιοδηποτε anime σε dvd ειναι καλοδεχουμενο με εγγυηση αγαπης και φροντιδας <3
Σεπ 29 2009 14:27
Yo! Master → Lady Sen
Έλεγες για έλλειψη σου σειρών σε DVD. Αν προκύψει καμία που να θέλεις, μη διστάσεις να το πεις - να υπάρχει & κάνας λόγος που τα έχουμε αυτά τα άπειρα downloads. :)
Σεπ 27 2009 00:28
Lucy-Nyu
→
Lady Sen
ti kaneis gluko mou?ola kala?h filh sou auth p xei kanei mono ena post(gamwto 3exasa to onoma ths) ti kanei?
vsk dn se polublepw msn na upo8esw diakopes e?
Αύγ 23 2009 13:52
Melkor → Lady Sen
αληθεια, δεν μου ειπες. να υποθεσω οτι σπουδαζεις αθηνα, ή αλλου και ησουν στο σπιτι λογω καλοκαιριου?
Αύγ 23 2009 09:11
Melkor → Lady Sen
Θεσσαλονικη. αλλα με βλεπω να το καθιερωμω το ταξιδι αθηνα, αν η παρεα ειναι καλη ( που προς τα εκει το παμε )
Αύγ 16 2009 04:19
Melkor → Lady Sen
δεν μπορω λογω εξεταστικης. αλλα λογικα μεσα στον οκτωβρη θα σας επισκεφτω.
Αύγ 15 2009 18:15

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται