Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Yo! Master → Lady Sen
Άμα είσαι τίποτα στο πάρτι αυτήν την Παρασκευή θα μπορούσα να τα φέρω μαζί μου τα DVDs.
Δεκ 14 2009 18:21
Yo! Master → Lady Sen
Sorry, sorry, sorry για την καθυστέρηση. Οι σειρές κατέβηκαν στο άψε-σβήσε αλλά πιάστηκα με διάφορα από τότε (& είναι μπόλικα DVDs τα άτιμα, άντε να γραφτούν).
Όποτε μπορείς πες μου να συναντηθούμε κάπου να στα δώσω, 'k?
Δεκ 01 2009 12:27
Lady Sen → Yo! Master
Βασικα δν εχω προβλημα.λογικα στο pc μ θα τα βαζω να παιζουν.. ευχαριστω προκαταβολικα και παλι!!!
Νοέ 15 2009 01:05
Yo! Master → Lady Sen
By the way, έχεις κάποια προτίμηση στο format για τις σειρές?
Βασικά, να παίζουν & σε κανονικό DVD player (πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να είναι .avi) ή αρκεί να παίζουν μόνο σε PC (πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να είναι & .mkv ή κάτι άλλο).
Νοέ 15 2009 00:35
Goutcou → Lady Sen
δν εκανα τπτ..τ ορκιζομαιιιιιιιιιιιι >>
ελα μ ντε..ποτε 8α παμε στν γιωργη? =/
+γενικως...ποτε 8α βγουμεεεεεεε? :@
Νοέ 14 2009 16:13
Lady Sen → Goutcou
[COLOR=purple]Man0uuuuuu!!!ti ekanes pali?sleep ftouuuuuuuuu! xD ante pote 8a pame stn giwrgh?[/COLOR]
Νοέ 13 2009 14:46
Yo! Master → Lady Sen
Μη ξεχαστείς, θα χρειαστώ λιστούλα με το τι θέλετε (αν & θ'αργήσουν κάπως, ooops).
Οκτ 11 2009 13:09
Zanza
→
Lady Sen
χαχαχα σου εστηλα πμ δεν σε εχω add στο μσν , αν θες μπορω να σε κάνω να τα πουμε απο εκει.....απλα επιδει αργουσες να απαντισεις νομιζα οτι δεν σου ρθε το μυνημα
Οκτ 03 2009 01:51
Lady Sen
→
Zanza
Ναι βρε το πηρα,απλα καθομαι σπανια στο pc και καταλαβαινεις...ειμαι λιγο αργη :P
Αληθεια με εχεις κανει add στο msn?γτ δεν μ εχει ερθει τπτ -.-'
Οκτ 03 2009 01:25

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται