Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → spartankid

Βασικά έκανα edit στο post, γι' αυτό δεν το είδες την πρώτη φορά. BTW, μιας και γράφω πρώτη φορά στο profile σου, plz φτιάξε τα χρώματα. Δεν βλέπω τι γράφω στο message box. Είναι μαύρα γράμματα σε μαύρο background και πρέπει να κάνω highlight το κείμενο για να το ελέγξω. x___X
Jun 29 2010 17:53
Photo

spartankid → Kenny

πρέπει να αλλάξω τα γυαλιά μου τώρα το είδα sorry >.<
Jun 29 2010 17:50
Photo

spartankid → Kenny

μήπως θα μπορούσες να μου πεις πώς λέγεται ακριβώς η σειρά :ο το συζητούσα πρόσφατα με κάτι φίλους μου στη σχολή αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι :/
Jun 29 2010 17:49
Photo

愛情のある中心 → spartankid

Ναι. . . Το ξέρω. . . Θα προσπαθήσω να βάλω Internet στο εξωχικό γιατι έτσι όπως πάει δεν θα μιλήσω με κανέναν όλο το καλοκαίρι! :hot: Και αντίο μεταφράσεις και Chat. :frozen:
Jun 29 2010 09:53
Photo

iristella → spartankid

good! Keep it up! Η sig ειναι custom made. Ένα κομμάτι είναι από το αrtbook. ^^
Jun 29 2010 05:05
Photo

spartankid → iristella

η sig σου είναι από artbook της σειράς σωστά ;
Jun 29 2010 04:34
Photo

spartankid → iristella

μια χαρά κανεί ειμαι στο 35 το έχω αφήσει για δύο μέρες καθώς ήθελα να τελειώσω κάτι eps που είχα αφήσει και από αύριο το ξαναπιάνω αν και νομίζω πώς πρέπει να πιάσω το λεξικό και να πάω μερικά κεφάλαια πίσω να κατανοήσω μερικές καταστάσεις-όρους και να το συνεχίσω :P
Jun 29 2010 04:33
Photo

iristella → spartankid

Τhank you thank you. Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα. ^^ Πώς παει το D Gray-man?
Jun 29 2010 04:21
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

καλά αυτό είναι συχνό με εμένα πρίν μ χαλάσει το πσ είχα δεί 3 επς durarara μετά πάει και το άφησα το συνέχισα σήμερα από εκεί που το άφησα κ έχω χάσει την μισή υπόθεση xD
Jun 27 2010 22:56
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

είναι σοβαρό θέμα, φυσικά. ελπίζω να το ξεπεράσεις γρήγορα, όσο δύσκολο και να ήταν. Κοίτα παντού συμβαίνουν τέτοια, οπότε~ η ζωή συνεχίζεται έτσι; όσο δύσκολο και να είναι! (πώς συνδυάζω απαισιοδοξία και αισιοδοξία μαζί ρε παιδί μου; XD) χεχε είναι λίγο κάπως να σου συμβαίνει αυτό. πχ εμένα πολύ μου τη δίνει που ενώ έχω δει ένα άνιμε δεν θυμάμαι σκηνές του XD
Jun 27 2010 22:53
Photo

spartankid → iristella

χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς χιλιόχρονη.
Jun 27 2010 15:35
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

μώρε καλύτερα θα αργήσω να είμαι η προδωσία βλέπεις από ένα άτομο που σήμαινε τα πάντα για σένα φεύγει δύσκολα.Αυτό με τα anime μην μου το θυμίζεις ξέρεις τι είναι να ξεχναώ αμέσως ονόματα σκηνές και αυτά ; Τουλάχιστον τα ευχαριστιέμαι τι στιγμή που τα βλέπω :/
Jun 27 2010 14:26
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

ε μωρε :/, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα. αααα εσύ είσαι χειρότερα από εμένα στην μνήμη XD και μετά σου λένε πώς γίνεται να τα ξεχνάς; ααα το μανγκα είναι to Aratama Tribe, το βρήκανε.
Jun 27 2010 11:21
Photo

spartankid → 愛情のある中心

εγώ εδώ τα γνωστά χαθήκαμε και είπα να δώ τι κάνεις :P
Jun 26 2010 20:21
Photo

愛情のある中心 → spartankid

Καλά. :ureshii: Αθήνα είμαι. :tensai: Εσύ τι κάνεις??? :wis:
Jun 26 2010 20:02