Community Status Updates
spartankid → Kai
ωραία χέρομαι εγώ περνούσα μια πολύ άσχημη φάση τους τελευταίους δύο μήνες αλλά πλέον μετά από πολύ περισυλλογή (guru mode on xD) is very hard to be sensitive and sincere in a world dominated by lies and hypocrisy αλλά αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή και να δώ τα πράγματα πιο θετικά ^^ κάθε εμπόδιο για καλό λένε στην περίπτωσή μου πολλά μαζεύτηκαν αλλά θα τα πηδήξω (δλδ θα τα περάσω).Με το groupaki πώς τα πάτε όλα καλά ;
Aug 03 2010 06:14
Kai → spartankid
Γειααααα. Ναι, μια χαρά, δόξα τω Θεώ, παράπονο δεν έχω. xD Εσύ τι λέει; Πώς τα περνάς;
Aug 03 2010 05:44
愛情のある中心 → spartankid
Τώρα ξεκίνησες να το βλέπεις? :ureshii: Εγω το είδα περσι το καλοκαίρι και μπορώ να πω οτι η σειρά είναι ΤΕΛΕΙΑ μέχρι το πρώτο μισό του τελευταίου επεισοδίου. . . :blingeye2: Μετα απογοητεύτηκα. . . :sigh2: Ελπίζω τουλάχιστον να βγαλουν καμια ταινία εν καιρω. . . :nanteee:
Jul 21 2010 10:05
愛情のある中心 → spartankid
:hi: Πως πάνε οι μεταφράσεις??? :ureshii: Η εικόνα είναι από D-Gray Man??? :hmmm:
Jul 20 2010 12:33
iristella → spartankid
[URL="http://www.megaupload.com/?d=9H6P0ZNW"]There[/URL] you go. Enjoy!
Jul 05 2010 19:12
spartankid → iristella
hi hi μήπως έχεις ιδέα που μπορώ να βρώ το the zone που μου πρότεινες ; έψαξα σε bakabt mangatraders και σε άλλα για online αλλά δεν βρήκα κάτι :/
Jul 05 2010 19:03
spartankid → Nighteyes
Nαι πριν κάποια χρόνια η et1 έδειχνε πολύ ποιοτικές σειρές και ευχάριστες σειρές.Θυμάμαι επίσης μια σειρά γύρω στο 96 με 98 μάλλον ρώσική και εποχής 60-70 που ήταν κλασσικά παραμύθια με κανονικούς ηθοποιούς και ήταν απλά μαγευτική.Είχε υπέροχα τοπία θάλασσες χιόνια δάση και προέβαλλε πολύ ωραία μηνύματα είχε ακόμα και λίγα effedakia αν θυμάμαι καλά.
Jun 30 2010 11:00
Nighteyes → spartankid
Ναι, πολύ καλή σειρά. Πριν 2+ χρόνια, προ anime εποχης δηλαδή, είχα ψάξει και τα βρήκα στο net και τα ξαναείδα. Και πιο πριν είχα αγοράσει και τα βιβλία. Αν και απευθύνονται σε μικρές ηλικίες μου άρεσε πολύ η ιδέα.
Την πρώτη ταινία που είδα μου είχε αρέσει αρκετά. Στο κινηματογράφο την είχα δει. Αλλά φυσικά όπως γίνεται σε όλα σήμερα, επικεντρώνουν πιο πολύ στα εφε παρά στους χαρακτήρες.
Jun 29 2010 23:18
spartankid → Nighteyes
είδα ότι έκανες πόστ για την νάρνια και δεν μπορούσα να μην μιλήσω εννοείς την σειρά έτσι του bbc ? πω πω αναμνήσεις έχω να την δω πάνω από μια δεκαετία έτρεχα και άνοιγα τις ντουλάπες σπίτι μου δυστυχώς πριν από λίγα χρόνια πήγα και πήρα την πρώτη ταινία που βγήκε και δεν μου άρεσε καθόλου :/
Jun 29 2010 19:23
spartankid → Kenny
λευκά είναι τα γράμματα :/ έχω μπει και χωρίς να είμαι συνδεδεμένος και πάλι έτσι τα δείχνει anyway θα αλλάξω χρώματα αν και με τα προφίλ δεν τα πάω καλά ~_~
Jun 29 2010 17:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed