Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Yuki-chan → Zoro
Δεν νομιζω να παιθανει ο Κανδας... :) Και νομιζω οτι οταν αγκαλιασε την Αλμα καταλαβε πια ειναι .. ^^ γι' αυτο μαλλον θα πανε σε εκεινο το καστρο που ειχαν παει για πρωτη mission μαζι... εκει μαλλων θα αποκαλιφθουν πολλα...ελπιζω...
Το 600 το ΟΡ ηταν πολυ ωραιο... ^^ αστειο στα σημεια με Chopper και Luffy....πολυ μου την εχουν σπασει οι Fake "Straw hats".... Πολλες εκπλιξεις στο Fairy Tail με Gildarzg και τους little Natsu... ^^
Οκτ 18 2010 15:26
Zoro → Yuki-chan
Yup, πολύ ωραίο, αλλά κάπως μπερδεμένο (πέθανε ο αποτέτοιος ή όχι τελικά; γιατί ο Allen στο τέλος άνοιξε το arc gate [εγώ τουλ δεν το κατάλαβα]; αν όντως πέθανε πως θα τους πλακώσει όλους ο Allen μόνος του τώρα; μην δω super saiyan εκδοχή μόνο!).
Οι Noahs πάντως once again δεν με τρελαίνουν πάνω από τα μισά συγκριτικά με παλιά... που πήγε ο Tyki που ξερίζωνε καρδιές και περπατούσε στον αέρα; :if: Srsly το καταλαβαίνω ότι είναι σαδιστές + έχουν έναν σκοπό, αλλά με βάσει τα όσα ξέρουμε ως τώρα μόνο (θέλουν τον 14ο κλπ κλπ) μου δίνουν πιο πολύ εντύπωση ότι χρονοτριβούν για να μην σκοτώσουν τους πρωταγωνιστές παρά ότι τα κάνουν σκόπιμα. Να δω τι θα κάνουν όταν στο τέλος τους πλακώσει όλους ο Allen επειδή δεν τον φρόντισαν πιο πριν.
Πέραν αυτών, που είναι γενικά παράπονα από την τροπή της σειράς, πολύ ωραίο και συγκινητικό chapter και πάλι και on par με το προηγούμενο... άντε στο επόμενο έχουμε chapter 200, σε λίγες βδομάδες 600 στο OP, πρόσφατα είχαμε 200 στο FT... καλά πάμε, περιμένω εκπλήξεις!
Και επίσης στο OP, ελπίζω στο 600 να βάλει όσα δεν έβαλε στο 598! Η αρχή ήταν κάπως weak once again, για να δούμε προς το παρόν με το 599 πάντως!
PS: I miss Lovey too! :unlucky:
Οκτ 05 2010 01:50
Yuki-chan → Zoro
Ουτε και εγω την βλεπω...αλλα τι να κανουμε...το D.Gray Man ειναι ψιλοθριλερ...
Ελπιζω το Bleach να τελειοσει σιντομα αλλα δεν θελω να τελειοσει και το Ναρουτο....καλα για το ΟΡ δεν το σιζητω...ο Οντα θα τα τιναξει αλλα το ΟΡ δεν θα εχει τελειοσει...σαν το Dragon Ball ενα πραγμα... =Ρ
Σεπ 29 2010 12:58
Zoro → Yuki-chan
Πλησιάζει η στιγμή, άντε βγήκαν και οι πρώτες pics. :P Πάντως ναι, να δεις που Naruto και Bleach θα τελειώσουν μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια το πολύ και για ένα μεγάλο διάστημα θα υπάρχει μόνο OP και κάποια νέα shonen (στα οποία το FT), μόνο που θα είναι πολύ "νέα" για να συγκρίνονται μαζί του. XD
Ε, δεν την βλέπω να επιβιώνει την Alma πια, ειδικά δεδομένου ότι θέλει και η ίδια να πεθάνει (και να πάρει και τον Kanda μαζί της)... είναι ψιλοsad story, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το κλίμα της σειράς. Άντε σε μερικές μέρες βγαίνει κι εκεί νέο chapter, όπως και σε Naruto. ^^
ΛοΛ φασολάκι btw!
Σεπ 28 2010 21:35
Yuki-chan → Zoro
χαχαχα....καταλαβα...ποτε μου δεν τον συμπαθησα... =P
Ελπιζω το επομενο chap. του ΟΡ να ειναι καλο για να αξιζει την αναμονη... ^^
Καπου διαβασα οτι ο Οda ειπε οτι ειμαστε ακομα στα μισα του ανιμε...δλδ εχουμε ακομα 10 χρονια ΟΡ ... +_+
Ελπιζω να μην παιθανει η Αλμα χωρις ο Κανδας να μαθει πια ειναι..η καλητερα να μην παιθανει καθολου... ^^ Ασφαλος και ο Κανδας ...(οπως επισεις και ο Αλλεν ) θα ειναι πολυ αλλαγμενος και η σταση του προς Λαβι,Λινα Λεε και Φασολακι...(Αλλεν) θα ειναι πιο θερμη και φιλικη...και απο οτι πιστευω απο εδω και περα θα τον διχνει περισσοτερο μαζι με τους αλλους τρεις...... ^^
Θα συμφονησω σε αυτο το θεμα μαζι σου ..αλλα αυτο θα ισχισει μονο για την ωρα...γιατι και το FT οδευει γρηγορα και σταθερα στα 500+ chaps =P δηλαδι σε λιγο καιρο θα ειναι ισαξιο και πολυ καλο "τερας" σαν τα υπολιπα senior manga του... =Ρ
Σεπ 28 2010 13:19
Zoro → Yuki-chan
Ο Kabutomaru ε; Χμμμ, θα έλεγα με το μέρος της εκδίκησης για την χαμένη αγάπη του (orochi-sama) και επομένως με όλους όσους είναι κατά του Sasuke. :P
Ναι τα τελευταία του OP ήταν λίγο από τα ίδια και χωρίς πολύ suspense, αλλά πιστεύω ότι απλά προετοίμαζαν το έδαφος για το μέλλον (new world).
Καλά για την Alma μην το δένεις και κόμπο ότι πεθαίνει (αν και πια half-akuma deceased zombie που ενεργοποίησε αυτοκαταστροφή είναι σχεδόν σίγουρο :p), αλλά έτσι και γίνει θα την παραδεχτώ την mangaka, θα δώσει αρκετή τραγικότητα στο θέμα... αν και τον Kanda και δεν θέλω και δεν τον βλέπω να πεθαίνει, θα τον δούμε αλλαγμένο μετά το arc κιόλας.
Οπ, είσαι ήδη διαβασμένη στο FT δηλαδή, nice... χαίρομαι που σου άρεσε, πραγματικά σαν shonen το θεωρώ πολύ ευχάριστο και ανάλαφρο, ότι πρέπει συγκριτικά με τα άλλα "τέρατα". ^^
Άντε σε μερικές μέρες να δούμε και τι θα ξεφουρνίσει το neo-OP...
Σεπ 28 2010 01:52
Yuki-chan → Zoro
Εγώ απο παντα συμπαθουσα τον Ναρουτο....ποτε δεν μου αρεσε η Σακουρα....ο Σασουκε τρογεται...εχει λογους τουλαχιστον για να ειναι μησιτος....τελοσπαντον :canthelp:.....οντως εχει αρχισει να γινεται ενδιαφερον...το διαβαζω μανιακα... ^^ Η καινουρια μασκα του Μανταρα...εμ...λιγο αντιγραφη...αλλα ολλα οκ... Και εμενα θα μου λιψει η Κοναν:Crying2:....ο Καμπουτομαρου με πιανου μερος ειναι ? Ακομα δεν εχω καταλαβει:blurah5:.... Παντος και εγω οπως ολοι υποθετω...περιμενω την μαχη Ναρουτο-Σασουκε.....θα ειναι πιστευω η μονη μαζι με του Μανταρα-Ναρουτο που θα αξιζουν...^^:thatsit:
Τα τελευταια του ΟΡ ηταν αρκετα καλα...αλλα δειχναν μονο τα ιδια...και εγω πιστευω οτι πρεπει να ανακαμψουν ολ αυτα τα εχ-πετυχημενα μανγκα....:smokingg:
Εμενα το D.Gray Man με εκανε πανευτηχη:joyful:....η μανγκα-κα εκανε αυτα ακριβος που ειχα στο μυαλο μου... ^^ ....Για την Αλμα....(δυστηχος παιθενει ... :cry5:)Καταφερε βεβαια να με κανει φανατικη του Λαβι και του Κανδα...
Τωρα για το Fairy Tail...το ειχα ακουστα...και ενας φιλος μου το συστησε πριν απο κανα μηνα... ^^ το επιασα και το διαβασα μονορουφι....:blush2:
Σεπ 24 2010 09:05
Zoro → Yuki-chan
Αλό, been a while!
Τα τελευταία chapters τα βρήκα τρομερά, πραγματικά το Naruto έχει φτάσει στην παλιά καλή του ποιότητα τελευταία, ειδικά μιας και φαίνεται βρίσκεται κοντά στο τέλος του (I'll miss Konan tho τ_τ). Πιθανώς (μην πω και σίγουρα) αυτό οφείλεται και στην έλλειψη αλληλεπίδρασης μεταξύ Naruto-Sasuke-Sakura... ακόμα και τον Naruto τον χωνεύω αρκετά τώρα που είναι "μόνος" του. Και ακόμα και στην επικείμενη συνάντηση τους, μιας και θα μιλάμε για μια battle royale επικών διαστάσεων, με όλες τους τις ικανότητες πιστεύω πάλι μπορεί να τα σπάσει. ^^
Τόσο καλό το θεωρώ που για μένα είναι και καλύτερο από τα τελευταία chapters του OP... πραγματικά ελπίζω όμως με το που επανέλθει σε καμιά βδομάδα η σειρά να φτάσει την παλιά καλή της ποιότητα κι αυτή γιατί στα τελευταία είχα αρχίσει να βαριέμαι σημαντικά.
D.Gray επίσης, δεν είχα πολύ χρόνο/όρεξη να ποστάρω στο thread αλλά είχαμε μεγάλη βελτίωση στο τελευταίο chapter, καιρός ήταν γιατί και εκεί είχα αρχίσει να βαριέμαι. Ανατροπή πάνω στην ανατροπή είχαμε με τον 14ο και την Alma, δημιούργησε και την σωστή ένταση για τα επόμενα. ^^
Btw αν δεν κάνω λάθος δεν διαβάζεις Fairy Tail, έχε το υπόψιν σου να το αρχίσεις κι αυτό κάποια στιγμή αν προλαβαίνεις γιατί είναι ένα επίσης ευχάριστο shonen και αρκετά διασκεδαστικό και με ανατροπές, αν και κατώτερο από τα από πάνω.
Εσύ ενώ τι εντυπώσεις είχες;
Σεπ 23 2010 23:35
Yuki-chan → Zoro
Γεια..πως τα πας?
Πια ειναι η γνωμη σου για τα τελευταια....εμ....16 chaps του ναρουτο και τα τελευταια του D.gray Man? ^^
Σεπ 23 2010 23:01
Serestrum → Yuki-chan
Και στη μεση να μην το αφησεις, και καταφερεις να το τελειωσεις, θα περιμενεις πολυυυυ καιρο να μεταφραστει... ειμαστε πανω απο εναν χρονο στο κεφαλαιο 82 ενω στην ιαπωνια εχουν βγει 2,3 τομοι ακομα...
δεν σου λεω πως χανεις κατι αν δεν το διαβασεις, αλλα σιγουρα ειναι πολυ διαφορετικο απο το 95% των σειρων εκει εξω... και να εισαι ετοιμη για περιεργα σκηνικα XD
Ιούλ 31 2010 21:27
Yuki-chan → Serestrum
A!Θα το αρχισω αλλα με αυτα που μου λεσ μαλλων θα το αφισω στην μεση.. :P
Ιούλ 31 2010 21:12
Serestrum → Yuki-chan
το manga εγω προσωπικα το βρισκω πολυ καλο, αλλα οχι για ολα τα γουστα...
αρκετα μπερδεμενη υποθεση, σε καποια σημεια χανεις τη μπαλα, πολλοι χαρακτηρες ( αν το διαβασεις θα καταλαβεις τι εννοω XD ) και παρα μα παρα πολυ gore, αιμα, βια και γυμνο. και επειδη συνηθως τα συνδιαζει ολα αυτα, παρουσιαζει αρκετες, πολυ προκλητικες και παρανοϊκες σκηνες...
Ιούλ 31 2010 21:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται