Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yuki-chan → Zoro

Αλήθεια απο που είσαι..??
Jul 13 2010 20:02
Photo

Yuki-chan → lily

Hi!! Oka-sama...θα έρθεις το σάββατο στο μίτινγκ??
Jul 13 2010 19:55
Photo

Zoro → Yuki-chan

Ναι συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές, θέλουμε και Lavi πίσω! :P Επίσης αν και ο Allen δεν είναι το χειρότερο δείγμα που υπάρχει, αυτή η υπερβολική Jesus-ness που έχουν κάτι τέτοιοι πρωταγωνιστές μου την δίνει τρομερά, όπως το άλλο που σκοτώνουν έναν κακό που αλλιώς θα τους καθάριζε αυτός πρώτους και μετά έχουν τύψεις που τον σκότωσαν/δεν τον έσωσαν... πέσε ψόφα αν έχεις τέτοιο δίλημμα, ας τον να σε σκοτώσει και άσε μας στην ησυχία μας! :roar: OP το προηγούμενο ή τα spoilers του νέου λες; Το προηγούμενο ήταν αρκετά καλό πάντως, κυρίως για Shanks, αλλά το καινούριο αναμένεται ακόμα καλύτερο αν διάβασες τα spoilers. :)
Jul 07 2010 16:58
Photo

Yuki-chan → Zoro

Εμένα δεν ειναι οτι με απογοιτευσε αλλα ούτε μου πολυ αρεσε όπως πάντα...γιατι πρώτα απο όλα διχνει μονο Κανδα και Αλεν...και ειναι λιγο ενοχλιτικο..επισεις αργει πολυ να σκοτοσει τον Αλμα ο Κανδας και αρχιζω να φοβαμαι οτι θα τον σκοτοσει τον Γιου ο Αλμα... Τ_Τ... τωρα για οσα εχουν να κανουν με τις τελαιυταιες δρασεις του Αλεν...ελεος...στα περισοτερα chaps προσπαθει να σώσει και καλόυς και κακούς...τον εχουμε δει σχεδον γλιψιματια απο ευγενεια αλλα οχι και ετσι πρεπει να καταλαβει οτι δεν μπορει να ειναι και με τις δυο πλευρες....Για το ερώτιμα του Ερλ νομιζω οτι θα πάει μαζι τους και θα λιγομισισει το Order για τις τεχνικες και τιν φιλοσοφεια του.... αλλα θα ξαναγιρίσει για τους φιλους του.....επαναλαβανοντας τιν προδοσία πυ είχε κανει ο 14ος στον Erl.....αυτα... ^^ αλήθει διαβασες το chap. του One Piece???
Jul 07 2010 16:40
Photo

Zoro → Yuki-chan

Rofl, καλώς την! Την γνώμη μου την είπα ήδη [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=407835#post407835"]εδώ[/URL], τσέκαρε την μια αν δεν το έκανες ήδη, βαριέμαι να γράφω κιόλας. :P Πάντως σε γενικές γραμμές περίμενα λίγο περισσότερα, δεν μου πολυαρέσει τελευταία η κατεύθυνση που πάει το manga, τα προηγούμενα arcs τα είχα βρει πολύ καλύτερα, ωστόσο μου αρέσει που έχει ακόμα αυτό το κλίμα απελπισίας, που οι κακοί είναι πολύ πιο δυνατοί από τους πρωταγωνιστές δηλαδή... το μόνο κακό είναι ότι είναι hit or miss κατάσταση συνήθως σε κάτι τέτοια, ή θα βρει έναν έξυπνο τρόπο να τους νικήσουν ή θα τα το χάσει στην προσπάθεια, για να δούμε... ως τώρα γενικά δεν έχει απογοητεύσει πάντως! Εσύ τι λες;
Jul 07 2010 15:54
Photo

Yuki-chan → Zoro

Ποιά ειναι η γνώμη σου για το καινουριο D.Gray Man cha.???
Jul 07 2010 15:48
Photo

Yuki-chan → Zoro

Τα τελευταία ενοούσα.... ^_^ Για να σου πώ την αλήθεια και εγώ λιγο βαρέθικα το flashback του OP...αλλά το προτιμούσα απο τα τελευταία ch. του Naruto και Bleach ....ειναι λίγο δραματικο...με περιπέτια και καταλαβένουμε τι ενονει τον Loufy και τον Ace...^^ Τώρα για το τελευτεο ch. του Naruto ...χμμμ....Αρχισε παντος να με ξανά τραβάει... :) Και ήμουν και περίεργη να δω πώς θα έκανε την Kucina...και με εξεπλιξε το γεγονος οτι ήταν ακριβός οπως την περίμενα να είναι... Εμένα αν και ξέρω λιγο πολύ ή βασικά μπορώ να μαντέψω την κατάληξη και τον διο ιστοριον εχω ακομα πιο πολυ ενδιαφερον....δεν ξερω γιατι...
Jun 14 2010 09:27
Photo

Zoro → Yuki-chan

Ελπίζω να εννοείς τα τελευταία κεφάλαια και όχι γενικά τις σειρές, θα έγραφα βιβλίο για το δεύτερο αλλιώς. :P Αν εννοείς το πρώτο λοιπόν, χμμ του OP το βρήκα πιο πρωτοποριακό και του Naruto πιο διασκεδαστικό, για να το πω σύντομα. Του OP γενικά μιλώντας είχε πιο πολύ σκέψη μέσα και κλασικά ο Oda δείχνει ότι ξέρει που το πάει, [B]αλλά[/B] του Naruto, παρά τα διάφορα κλισέ που είχε, βρήκα πολύ καλή την εκτέλεση με την Kushina. Βάλε και ότι το αναθεματισμένο flashback το έχω βαρεθεί στο OP (δεν είναι άσχημο, απλώς υπερβολικά πολύ μεγάλο για να σε κρατήσει imo, μας έχει ένα μήνα+ έτσι, το παράκανε... κάνει και διάλειμμα από πάνω, άρχισα να βαριέμαι) και σαν σύνολο προτίμησα του Naruto την περασμένη βδομάδα λοιπόν, απλό και διασκεδαστικό, χώρια που το τέλος το βρήκα πολύ ωραίο με το πορτοκαλί. Άντε να δούμε τι θα κάνουν τις επόμενες βδομάδες όμως, με το που τελειώσει το flashback προβλέπω το OP να ξανανεβαίνει, τόσα έχει να μας δείξει ακόμα άλλωστε. ;) Εσύ τι λες ενώ;
Jun 14 2010 02:10
Photo

Yuki-chan → Zoro

Όπως προείπες και εσύ...ουτε εμένα μου φεναιτε για lvl5 ...τεσπα Βασικά με κάλιψες απολίτος..........αλλά στο θέμα Κανδα-Αλμα νομιζω οτι λίγο πριν παιθάνει ο Αλμα θα τα ξαναβρούνε αλλά για πολύ λιγο...(γιατί θα παιθάνει.....^^) Τώρα στο θέμα μας Naruto & One Piece....*μικρόφωνω ξεπροβάλει* τι έχεις να πεις????
Jun 12 2010 17:02
Photo

Zoro → Yuki-chan

Να σου πω την αλήθεια ο Alma δεν μου φαντάζει για το lvl 5 που λέγαμε όλοι αρχικά, αυτή την εντύπωση μου έδωσε στο τελευταίο chapter, για κάποιο λόγο. Πιστεύω ότι πάνω κάτω σαν ένα lvl 4 θα είναι, άντε λίιιγο πιο δυνατό, αλλά δεν θα έχει το χάσμα δύναμης που έχουν lvl 2 με lvl 3 και lvl 3 με lvl 4. Ωστόσο είναι στάνταρ ότι έχει να μας δείξει ακόμα την πραγματική του δύναμη, κάτι που θα τρομάξει πάντες υποθέτω. Προσωπικά πιστεύω θα έχει όλο να κάνει με το γεγονός ότι ήταν ήδη εξορκιστής και του βάλαν και dark matter... κοινώς, δεν θα έχει αδυναμία ούτε στο innocence ούτε και στο dark matter, ο τέλειος akuma ή εξορκιστής. Για το πως θα τον νικήσουν δεν έχω ιδέα, αλλά καθόλου απίθανο να τα ξαναβρούν στο τέλος της μάχης με τον Kanda (και μετά τον κόβω να "φεύγει" οριστικά τον Alma). Υποθέσεις όλες αυτές βέβαια, θα είμαι χαρούμενος αν ισχύει το 1/3 τους και μόνο. :P Εσύ τι πιστεύεις ενώ;
Jun 12 2010 15:55
Photo

Yuki-chan → Zoro

Τί λές να κανει ο Κανδας??? Θα τον σκοτόσει τον Αλμα η Θα τον κάνει κομματάκια?? Και τι πιστευεις θα κανει ο Αλλεν? Θα ενδοσει ?? ^^
Jun 12 2010 13:40
Photo

Yuki-chan → Zoro

Sankyou again...!!!! ^^
Jun 11 2010 15:48
Photo

Zoro → Yuki-chan

Τι να σου πω, εμένα μου άρεσαν. :P Η background εικόνα έχει και άσπρο και μπλε και μοβ και εσύ τα έβαλες όλα στα "κουτάκια" μπροστά, οπότε νομίζω ταίριαξαν καλά, ενώ η profile pic έχει αυτό το ωραίο κόκκινο που το βρίσκω να δένει καλά με τα υπόλοιπα.
Jun 11 2010 15:17
Photo

Yuki-chan → Zoro

Sankyou.....^^ Απο σένα το ζήλεψα..... BTW αλήθεια ειναι πετυχιμένα τα χρόματα....? Νομιζα πως δεν ήταν....
Jun 11 2010 08:56
Photo

Zoro → Yuki-chan

Μεγιές το profile btw, τυχαία το είδα και το βρίσκω πολύ πετυχημένο συνδυασμό χρωμάτων και εικόνας, να μην έχω μόνο εγώ DGM theme. ^^
Jun 10 2010 22:25