Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Yuki-chan → Zoro
Ναι αρχισα να τον συμπαθω.....τωρα γτ...το flash back θα φταιει....παντος παντα ο LaVi θα ειναι πρωτος!!!!! ^_^
Ιούν 06 2010 09:47
Zoro → Yuki-chan
Όταν λες "συμφωνώ απολύτως, τι είναι αυτό πια το καινούριο με τον Kanda" = κι εσύ πας τον Kanda τελευταία δλδ;
Lovey ftw όντως, πάντως! :P
Ιούν 05 2010 16:05
Yuki-chan → Zoro
Στην αρχή και εγω Ζορο τον ελεγα αλλα πολλυ με διορτηοσαν και αρχισα να τον λες Ζολο....
Μάι 27 2010 06:48
Zoro → Yuki-chan
Και πάλι καλά που δεν το ντρόπαρες έχω να πω. Oo
Παράξενο πάντως, πως γίνεται να παρακολουθείς και manga και anime και να μην παρατήρησες ότι τον λένε Zoro, αφού πάντα έτσι τον φωνάζουν; Στο ιαπωνικό anime μετράμε 452 επεισόδια, έτσι; (μην είδες μόνο τα αγγλικά επεισόδια τπτ!)
Μάι 26 2010 16:45
Yuki-chan → Zoro
ΗΑΗΑΗΑΗΑ!!!!! Βασικά ευτιχός τα έιχα δει μισα μισα...οποτε....Αλλα δεν ηξερα οτι το λενε Ζορο.... ouups :P
Μάι 26 2010 16:37
Zoro → Yuki-chan
Φυσικά, πρόκειται για την εταιρία που έφερε το One Piece στην Αμερική (4kids) και, όπως λέει και το όνομά της, άλλαξε πάρα πολλές σκηνές της σειράς μόνο και μόνο για να την κάνει πιο πολύ προσιτή στα παιδιά. Μιας και το OP ήδη έχει τις δόσεις παιδικότητας του από μόνο του το αποτέλεσμα ήταν μακάβριο, όπως μάλλον θα φαντάζεσαι.
Αν έχεις χρόνο τσέκαρε έστω λίγο από [URL="http://www.youtube.com/watch?v=YMH5fiPpooc"]αυτό[/URL], τα εξηγεί όλα, το κατέστρεψαν και είναι και ο λόγος που το OP δεν έγινε και τόσο γνωστό έξω από την Ιαπωνία... ευτυχώς τώρα το έχει αναλάβει άλλη εταιρία στην Αμερική, που το μεταφέρνει πιστά πια.
PS: Zolo είναι το πως είχαν ονομάσει τον Zoro εκεί. :P
Μάι 26 2010 16:29
Zoro → Yuki-chan
Zolo, lol, μου θύμησες την άκυρη μετάφραση των 4kids τώρα, ελπίζω να μην σου έπεσαν αυτά τα επεισόδια στα χέρια (αν δεν ξέρεις για τι μιλάω just ask).
Καλή συνέχεια εύχομαι λοιπόν. ^^
Μάι 26 2010 16:15
Yuki-chan → Zoro
Ναί πολύ..ιδικά ο Λουφι και ο Ζολο....^^ up to day παντα παντα!! ^^
Μάι 26 2010 16:12
Zoro → Yuki-chan
Ααα είσαι up to date σε όλα δλδ, είπα κι εγώ. Ναι κι εγώ τα ίδια, ήταν και η πρώτη σειρά που ξεκίνησα όταν "επανεντάχτηκα" στα anime (πιο πριν είχα δει και κάτι λίγα).
Και; Σου αρέσει γενικά; (ψιλοάτοπο αφού την παρακολουθείς ως τώρα μετά από τόσα επεισόδια, αλλά συζήτηση να γίνεται :P).
Μάι 26 2010 16:10
Yuki-chan → Zoro
Το έχω δεί μεχρη το τελευτεο που εχει βγει επισοδιο οπος και το μανγκα
^^ εσύ??
Μάι 26 2010 16:06
Zoro → Yuki-chan
Κι εμένα, έχω δει Rukia, Yoruichi, Soi Fon, Hallibel και Orihime, αλλά αυτή μου φάνηκε η καλύτερη. ;)
Ναι αυτό εννοούσα, μιας και στην αρχή είναι κάπως αδύναμη η σειρά και κυρίως κωμωδία, αλλά βελτιώνεται/σοβαρεύει πολύ όσο προχωράει.
Μάι 26 2010 16:04
Yuki-chan → Zoro
Ναί η Machumoto ειναι...και εμενα μου αρεσει πολυ...οπως βεβαια και Ο Hichugaya ....ενοείς στα επισόδια που εχω φτασει??
Μάι 26 2010 15:55
Zoro → Yuki-chan
Btw στο ava σου η Rangiku είναι; Δεν έχω παρακολουθήσει Bleach ακόμη, αλλά απ' όσες είδα εκεί μέσα ήταν αυτή που άρεσε πιο πολύ... :P
Επίσης, βλέπω One Piece στα watching, που έχεις φτάσει;
Μάι 26 2010 15:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται