Jump to content

Community Status Updates

Photo

demonicMC → Kamui

Καλή φάση. Στο Ravages Of Time, διάβασα και ενάμιση chapter μη σου πω :P. Πάντως, έτσι και αλλιώς σκεφτόμουν να πάρω το 7, καθώς έχω παίξει το Dynasty Warriors Gundam και αν και λίγο επαναληπτικό, μου άρεσε ιδιαίτερα και ήθελα να εξερευνήσω λίγο περισσότερο. Πάντως, πες και εσύ κάποιον από τους τίτλους των πιο στρατηγικών, γιατί και με αυτά πορώνομαι αρκετά.
Jun 18 2011 01:50
Photo

demonicMC → Kamui

Μην ανησυχείς για την πολυλογία, σε κάποια θέματα μπορεί να δεις ότι υπάρχει περίπτωση να σου βάλω τα γυαλιά :P. Από κονσόλες μόνο X-box και 360 δεν έχω οπότε δεν υπάρχει εκεί πρόβλημα. Πάντως ναι, πρόσεξα ότι το Ravages Of Time που διάβασα ήταν κάπως περίπλοκο γι' αυτό το σταμάτησα για λίγο μέχρι να το ψάξω περισσότερο. Το σενάριο ακούγεται καλό και έχω ξανακούσει για τα 3 Βασίλεια οπότε προβλέπω ποιοτική καλοπέραση. Θα προτιμούσα να αρχίσω από Gaming, γιατί συνήθως καταπιάνομαι πολύ με anime/manga και υπάρχει το πρόβλημα της 3ης λυκείου (Damn future of mine...). Με τα games είμαι πιο συγκρατημένος. Να φανταστώ κάτι σε Dynasty Warriors? And know that I will assist you with your campaign to spread RotK everywhere.
Jun 17 2011 17:23
Photo

demonicMC → Kamui

Καλησπέρα, από που είναι το Sig και Avatar σου; Από 3 Kingdoms να υποθέσω; Για βάλε με λίγο στο κόσμο αν μπορείς γιατί έχω ολόκληρο καλοκαίρι και δεν ξέρω τι να κάνω.
Jun 17 2011 15:41
Photo

demonicMC → Anelis

Το Elfen Lied το είδα και δεν θα το χαρακτήριζα, εγώ τουλάχιστον, horror. Όσο για τα υπόλοιπα, ευχαριστώ πολύ. You be the best.
Jun 14 2011 18:42
Photo

demonicMC → Anelis

Καλησπέρα κυρία Anelis. Αν κατάλαβα καλά, ενδιαφέρεστε για horror anime. Έχω δει το Mouryo No Hako και το Shiki και μου άρεσαν ιδιαίτερα. Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικά για να περάσω τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού;
Jun 14 2011 16:38
Photo

demonicMC → ∀Gundam

Καλησπέρα και πάλι, ήθελα να σε ρωτήσω τώρα που το είδα στο Currently Playing. Αξίζει το Gundam Musha 3; Πήρα το 2 αλλά μου φάνηκε πολύ επαναληπτικό και ξενέρωσα κάπως. Also, σχετικά με τα Story, έδωσαν αρκετή προσοχή στις μεμονομένες σειρές όπως το Wing; Και τέλος είναι ή όχι το Gundam Unicorn cheat?
Jun 13 2011 23:30
Photo

demonicMC → Tenshi

Σορρυ, δεν κοιτούσα το φορουμ, από οτι φαίνεται δεν μπορεσα. όποτε άλλοτε μέσα στο καλοκαίρι, αν θα είσαι φυσικά Θεσσ στείλε μήνυμα να πάμε
Jun 13 2011 18:14
Photo

demonicMC → iristella

Έγινε, καλοκαιράκι ήρθε θα έχει την τιμητική του αφού το προτείνει η iristella
Jun 12 2011 11:55
Photo

demonicMC → iristella

Nice avi και sig, να σου ζήσουν
Jun 12 2011 11:20
Photo

demonicMC → mono

Τίποτα :)
Jun 05 2011 12:15
Photo

demonicMC → mono

R είναι ένας από τους Watchmen, ξέρεις, η ταινία που βγήκε κατά τα 2009 κάπου, , τo Ο μπορεί να είναι ο πρώτος flash αλλά κάποιον άλλο μου θυμίζει η στολή του... Αν βρω και τους αλλους θα σε ενημερώσω edit: Damn I have been had by the comments, hard...
Jun 05 2011 00:57
Photo

demonicMC → ∀Gundam

Καλησπέρα .πως έγραψες το Turn A;
Jun 01 2011 20:31
Photo

demonicMC → mono

Ναι, δεν ξεχωρίζονται εύκολα είναι η αλήθεια... Whatever, ευχαριστώ πάντως
May 25 2011 12:39
Photo

demonicMC → mono

Καλησπέρα mono. Να σε ρωτήσω, αυτό το witch στο desktop σου εμφανίζεται μόνο στο Madoka Magica ή υπάρχει και σε άλλες σειρές; Γιατί είχα την αίσθηση ότι το είχα δει και αλλού.
May 25 2011 12:15
Photo

demonicMC → plotolp

Αααα, μια χαρά είσαι. Καλή επιτυχία στην εξεταστική
May 25 2011 12:09