Community Status Updates
demonicMC → Kamui
Υποθέτω ότι ξέρεις τι είναι το mame 32 σωστά; Μόλις τώρα θυμήθηκα ότι πρέπει να υπάρχει ένα παιχνίδι
από RotK μέσα στα παιχνίδια που περιέχει και το κατεβάζω τώρα.
Jun 25 2011 21:01
demonicMC → Kamui
Χαχα, γιαυτό εγώ σε τέτοια θέματα λέω, Out of sight out of mind. meeeeh, κάνε ότι θες, αλλά να ξέρεις,
they be crazy about Yaoi.
Τι να κάνουμε, τσάμπα 6 μήνες πυγμαχία; Και αμφιβάλλω για το ότι είναι απλά τίτλος,
εγώ πάντως 1st dan στο tae-kwon-do που έχω μια χαρά ξέρω αυτοάμυνα (αν και σταμάτησα
στην 1η γυμνασίου κάπου) και δεν ήμουν από τους πιο αφοσιωμένους εκεί μέσα. Υποθέτω ότι
απλά δεν μου άρεσε αρκετά.
Don't worry little one, I will try not to.
Jun 24 2011 00:45
demonicMC → Kamui
lol, έκλεισε. Θα δω τι μπορώ να κάνω για να κατέβω, και περιμένουμε όλοι οι Θεσσαλονικείς τους forum
εσένα για να έρθεις Θεσσαλονίκη. Εγώ πάντως ότι και να γίνει, αν είναι να κατέβω Αθήνα, πρέπει
να γνωρίσω το τρίπτυχο mono, iristella, SWA. Δεν ξέρω, μου φαίνονται αρκετά intriguing ως χαρακτήρες.
(btw, καλύτερα να αποκαλούμε εμένα βουνό... And in the Red Corner, towering over at 1,87 m and weighting .... (secret) kilograms... demonicMC!)
Jun 24 2011 00:24
demonicMC → Kamui
Όχι φίλε μου, προχωρημένη ηλικία θα λες εμένα... άστα, γέρασα γέρασα
(τώρα αν μιλάς για τον Huang Zhong ως την περσόνα σου αυτή τη στιγμή, άλλο θέμα).
Don't worry, μπορείς ακόμα και να διαλέξεις ποιο μαγαζί θα κάνουμε πλούσιο.
Jun 23 2011 23:52
demonicMC → Kamui
Neeeeh, αν δε το πεις πιτόγυρο δεν λέει το πράμα, είναι πιο cool.
Άντε και αν κατέβω Αθήνα κάποια στιγμή θα πάμε εσύ εγώ και ο Six Winged Angel (που του το λέω)
εδώ και καιρό για βρώμικα.
Jun 23 2011 23:29
demonicMC → Kamui
Μάλλον μου τη σπάει η φάτσα του :P. Δεν ξέρω, υπάρχουν άνθρωποι που από τη πρώτη στιγμή τους βλέπεις και λες "όχι, κακός μαλ@κας είναι ο τύπος." (και ναι, αυτός ο κανόνας υφίσταται και στα video games)...
Stereotypes, stereotypes everywhere. Ξέρεις τις φήμες που σας θέλουν εσάς στην Πρωτεύουσα
να ζητάτε αντί για σουβλάκια, καλαμάκια.
Jun 23 2011 22:53
demonicMC → Nehelenia
And just saying, δεν ήθελα να ακουστεί τραγικό και ούτε το προσπάθησα απλά με παραξένεψε. Sorry ξανά.
Jun 23 2011 14:46
demonicMC → Nehelenia
Έχεις δίκιο, αλλά αμφιβάλλω ότι δεν θα το πρόσεχε κάποιος mod έτσι και αλλιώς και θα φτάναμε
στο ίδιο αποτέλεσμα.Meeeh whatever, δεν είναι στη δικαιοδοσία μου να σε κρίνω και ούτε και το κάνω.
Έπρεπε να ειδοποιήσω εσένα πρώτα και να μην πηδάω σε συμπεράσματα, και για αυτό συγνώμη
Jun 23 2011 14:44
demonicMC → Kenny
Kenny, αρχίζω και ανησυχώ, ή τρελαίνομαι σιγά σιγά ή οι χρήστες Nehelenia και White Magician Girl είναι το ίδιο πράμα. Γιατί πόσες είναι οι πιθανότητες ίδιου ava και ανεστραμμένου τίτλου και ονόματος;
Μπορεί βέβαια να είναι αδερφές αλλά...ναι, κατάλαβες
Jun 23 2011 08:47
demonicMC → iristella
oooh my god I am in danger around you, αν είναι να διαλέξω, μπορώ τουλάχιστον να ντυθώ Mami?
Jun 23 2011 08:01
demonicMC → Kamui
Τι να κάνουμε, when you hate a man, you hate his guts. That's what I always say.Για πες πότε θα πάμε για καλαμάκια
[IMG]http://i753.photobucket.com/albums/xx175/demonicMC/fat-straws.jpg[/IMG]
Οκ, έκλεισε. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω με το που το αγοράσω είναι να κάνω new game
τους Shu και να το αρχίσω στο hard.
Jun 23 2011 01:03
demonicMC → Kamui
Όχι Conquest δεν το έχω αγγίξει ακόμα (να ρωτήσω τώρα που μου ήρθε, network στήριξη παίζει,
δηλαδή παίζουμε internet φάση; ) προτιμάω να τελειώσω τα story lines πρώτα.
Ναι, ανακάλυψα ότι είναι must για να έχω αυτό το παιχνίδι. Κατάλαβα έτσι και αλλιώς ότι δεν βγαίνουν
τα story lines όπως έκανα τους Wu. Κατάλαβα επίσης ότι έκανα βλακεία και βιάστηκα.
Οπότε με βλέπω να το αγοράζω λίαν συντόμως.
Αθηναίοι :canthelp:... Να τον νικήσω σημαίνει να τον ρίξω.
Jun 23 2011 00:40
demonicMC → Kamui
Στην αρχή χαλάστηκα γιατί νόμιζα ότι δεν υπήρχαν τόσες διαφορές με το DW Gundam 2,αλλά αφού ανακάλυψα
μερικά πράγματα παραπάνω (το πως να αλλάζεις όπλα ας πούμε :P ) έγινε πολύ πιο ωραίο.
Έχω χαθεί λίγο με τους χαρακτήρες (too fucking many) αλλά αυτοί που μου έχουν μείνει και μου άρεσαν
περισσότερο είναι: Sun Quan, Gan Ning (because sickles rock), Huang Gai (φέτες το life οποιουδήποτε), Zhou Yu
και τώρα που άρχισα και τους Shu (btw έτσι σκεφτόμουν να πάω τα storylines) πολύ ωραίος φαίνεται
και ο Guan Yu.
Γενικά πολύ ωραίο το παιχνίδι και πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία.
Μέχρι τώρα δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απορία, από ότι καταλαβαίνω το παιχνίδι κρατήθηκε
αρκετά απλό και κατανοητό, απλά θέλω για ακόμα μια φορά ρίξω Cao Cao.
Jun 23 2011 00:17
demonicMC → Kamui
Οκ, ερώτηση, ποιο από τα τρία Βασίλεια επικράτησε; Νοίκιασα το 7 και έπαιξα με τους Wu αλλά υποθέτω
ότι και τα άλλα δύο έχουν ανάλογο τέλος που τους δείχνει να τελειώνουν την τελευταία μάχη και να είναι
νικητές... Who won?
Jun 22 2011 17:02
demonicMC → Night Wizard Seal
Την καλύτερη δουλεία κάνεις, λένε ότι αν δεν κάνεις διαλείμματα αποδίδεις λιγότεροόταν πρέπι
Jun 22 2011 00:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed