Community Status Updates
demonicMC → Kamen Tantei Zura
Και διάβαζα τόσο καιρό το Nunu <3 και δεν θυμώμουν από μπορεί να ήταν, don't tell, lol φάση;
Jun 21 2011 20:47
demonicMC → Six Winged Angel
Όχι όχι, το Z2 εννοώ για το PSP... τη βλακεία το importing... If only I was an adult...
Jun 21 2011 18:26
demonicMC → Namida
[IMG]http://i753.photobucket.com/albums/xx175/demonicMC/Okay_guy.jpg[/IMG]
Jun 21 2011 15:44
demonicMC → Six Winged Angel
Καλησπέρα SWA, να ρωτήσω. Από που πήρες το SRW; Ψήνομαι να το αγοράσω αλλά δεν το βρίσκω σε κάποιο μαγαζί ή στα Public; Μήπως μπορείς να βοηθήσεις;
Jun 20 2011 23:03
demonicMC → Kamui
Τι να πω, η ατυχία του να είσαι εγώ...
Χα, σωστός ο Kamui, μπουφέδες και έτσι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από καλό φαΐ σε ωραίο ξενοδοχείο:drink:
Τυχερός κινέζος φιλόσοφος...
Jun 18 2011 17:33
demonicMC → Kamui
Κάτσε ρε, το επόμενο meeting είναι στις 2 Ιουλίου, ποιες εξετάσεις; Εγώ δεν μπορώ μέσα στη πόλη
όσο και αν αγαπώ τη Θεσσαλονίκη. Προτιμώ χίλιες φορές σε κάποιο νησί ήρεμα και ήσυχα.
Εγώ πάντως, αν περάσω, θα αφήσω PS2 στον πατέρα να παίζει Pro και εγώ θα πάρω της PS3 και το PSP,
και θα περνάω καλά. Άλλωστε, τουριστικός προορισμός, νησί, κορμιά στις παραλίες, δεν θέλει
και πολύ ο άνθρωπος να τη λατρέψει :P.
Όσο για τις 150 σελίδες, αναμενόμενο. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα θα το έπαιρνα μετά χαράς. Αλλά...
Αλλά μου έδωσε κλωνοποίηση. Άλλο είναι να γράφεις για κάτι που δεν το συναντάς πουθενά
και άλλο να γράφεις για ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής σου. Κλωνοποίηση...
Φαντάζομαι φάση που θα είχαν αυτές οι συζητήσεις. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με καμία Θρησκεία
και δεν θέλω κιόλας αλλά σε κάτι τέτοιους ανθρώπους όπως η καθηγήτρια σου
βγάζω το καπέλο.
Jun 18 2011 14:40
demonicMC → Kamui
Και τότε τι περιμένεις, τόσο γαμάτη παρέα και εσύ ακόμα δεν έχεις έρθει;
Όχι, τώρα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Πρώτη επιλογή μου είναι Μετάφραση/Διερμηνεία στη Κέρκυρα,
που μου αρέσει ιδιαίτερα, μου αρέσουν και οι γλώσσες γενικά και έτσι δένει το γλυκό.
Πως με νιώθεις, πως με νιώθεις σε αυτά τα θέματα. Είναι το μόνο μέρος στα Θρησκευτικά που με ενδιαφέρει
αλλά δεν προλάβαμαι καν να τελειώσουμε τον Ινδουισμό (2 μέρη) και τον Μωαμεθανισμό τον κάναμε και τα 2 του μέρη
σε μισό μάθημα, στο άλλο μισό τον συγκρίναμε με ποιον άλλο; Με το Χριστιανισμό! Όλες τις υπόλοιπες
θρησκείες τις έχουν αφήσει στο τέλος του βιβλίου, ενώ ο Χριστιανισμός, καμαρωτός καμαρωτός
πιάνει τα πρώτα 25-30 μαθήματα. Δόξα το Θεό που έχω διαβάσει αρκετά επί του θέματος
και τον στρίμωχνα συνέχεια τον θρησκευτικό μας. Όχι ότι δεν ξέρει πολλά, γιατί ξέρει
αλλά δίνει πολύ μεγάλη βάση στον Χριστιανισμό. Εδώ όταν πήγε να ρωτήσει για το κάρμα
ένα παιδί μετά το μάθημα, του απάντησε "Μην το ψάχνεις, δεν είναι στα καλά τους", ή κάτι τέτοιο...
Και στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα, είναι τραγική αυτή η κατάσταση. Όταν βλέπεις ότι ο άλλος
δεν παρακολουθεί μεν, ενοχλεί όμως και τους γύρω, δεν θα του δώσεις 4-5 απειλές,
θα τον στείλεις έξω... Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει...
Jun 18 2011 12:51
demonicMC → Kamui
Χα, ωραίος τρόπος σκέψης. Μακάρι να τον είχα και εγώ. Για να σου μάθω και εγώ κάτι, ως πληρωμή για το Rotk,
και αν δεν το ξέρεις ήδη, μπορείς να δώσεις 2 μηχανογραφικά (δηλαδή τη συμπληρωμένη λίστα με τις σχολές σε σειρά προτίμησης),
ένα για Ελλάδα και ένα για Κύπρο που δεν χρειάζεται να ξαναδώσεις Πανελλήνιες και περνάς με το βαθμό τους.
Οι βάσεις στη Κύπρο πάνε σε μερικά μέχρι και 2000 μόρια κάτω (τεράστιο ποσό) και τα πτυχία στη Κύπρο μετράνε και στην Ελλάδα
οπότε μεγαλύτερες πιθανότητες, αν φυσικά διατίθεσαι να να πας μακριά, στα ξένα μέρη :P.
Πάντως, μπράβο και εγώ Αγγλική φιλολογία σκεφτόμουν μέχρι που αποφάσισα.
Από ότι έχω ακούσει όμως, μπορεί να είναι και λάθος, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο η Θεολογία γιατί
οι γνώσεις που σου δίνουν πάνω στις άλλες θρησκείες είναι περιορισμένες και, let's face it
ο Χριστιανισμός κατά τη γνώμη μου δεν πιάνει μία στον Σιντοϊσμό και τον Ινδουισμό.
Jun 18 2011 12:14
demonicMC → Kamui
Όλα όσα λες για το gameplay του DW είναι αλήθεια, το έχω παρατηρήσει και στο Gundam...
Κάτσε χαλάρωσε, καλό κάνει. Εμάς μας εβάλαν στο φροντ από νωρίς στα βαθιά, ασκήσεις, κείμενα
για μετάφραση τέτοια ωραία πράματα.
Παρεμπιπτόντως, τι σκοπεύεις να σπουδάσεις; Έχεις σκεφτεί;
Jun 18 2011 11:27
demonicMC → Kamui
Άλλο Romance υπάρχει όταν βιάζεσαι με φροντιστήρια, μαλακιούλες, βρισίδια που έρχεται
η τρίτη λυκείου και από πάνω τρέχεις για να ολοκληρώσεις τη σειρά, ξέρεις, να κλέβεις ώρα από το διάβασμα
γιατί θέλεις να τελειώσεις τη σειρά και άλλο όταν έχεις όλο το καλοκαίρι μπροστά σου
για να καείς άνετα. Αλλά δεν σε κατηγορώ, είσαι μικρούλης, δεν ξέρεις τι σημαίνει τελευταίο καλοκαίρι.
Κουμούτσα εννοώ ότι μου είχε σπάσει τα νεύρα, πολύ αργό το Gameplay, ήταν και από τα πρώτα παιχνίδια του PS2,
σκατά αλλά όταν λέω σκατά εννοώ χάλια localization (η γραμματική του... αχ πόσες φορές έκανα ωραιότατα facepalm).
Αρνητικά; Είχα ακούσει ότι γενικά στα DW υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα με το γεγονός ότι οι ranged επιθέσεις δεν έπαιζαν σημαντικό ρόλο.
Όχι, μην ανησυχείς, δεν με πιέζεις, πάντα προσπαθώ να διευρύνω τους ορίζοντες του gaming μου, και από ότι μου φαίνεται θα αξίζει τον κόπο.
Jun 18 2011 10:39
demonicMC → Kamui
Μακάρι το ps3 μου να έπαιρνε αντιγραφές, άργησα μερικά χρόνια για να πάρω και δεν έχουν βγάλει τρόπο να το "σπάσουν". Μάλλον θα το αγοράσω μέσα σε αυτές τις εβδομάδες εκτός απροόπτου. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι πρέπει να πάρω και άλλα δύο και θέλω να δω πως θα βγω οικονομικά... Κατάλαβα, στο χωριό με δουλειά σε beach bar.
Ποτέ δεν είπα ότι το αδίκησα πάντως, το art πολύ ωραίο αλλά απλά έπεσε βαρύ σε κάποιον που είχε να διαβάσει σοβαρά manga από το Bitter Virgin.
Για το Kessen έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά από τότε που έφαγα τη κουμούτσα με το Robot Warlords, δεν ξανά-ακούμπησα grid-based παιχνίδι.
Πάντως, tnx για τα video games που προτείνεις, θα έχουν τη τιμητική τους ως παιχνίδια του τελευταίου καλοκαιριού μου ως μαθητής.
Jun 18 2011 02:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed