Spoiler:Όταν λες κι άλλη ? Εγώ μόνο την Tsubaki θυμάμαι ( 6th ) και την Yuno στην inb4raep σκηνή , πάλι όταν πολεμούσαν την Tsubaki .
Ολόκληρη η αλήθεια αποκαλύπτεται μόνο στο τέλος , αλλά αξίζει η αναμονή .
Πάντως η σειρά σίγουρα έχει character development , θα φανεί πολύ στα last 5 episodes λογικά .
Και η σειρά φυσικά και είναι απολαυστική , αφού έχει την Yuno μέσα , best stalker , yandere ever !!! Αυτό το awesome face που κάνει κάθε φορά στο anime μόνο μου την σπάει ..Spoiler:YUKKKIIII !!!
Spoiler:
Βασικα το σπαστικο Yuki ειναι που (εμενα τουλαχιστον) με κανει να ευχαριστιεμαι τη σειρα.Ακομα η διχασμενη προσωπικοτητα της Yuno ειναι ενα + της σειρας. (Εγω προσωπικα στο τελος θελω να κερδισει η Yuno που το αξιζει. Βεβαια και ο Yuki να κερδισει παλι το ιδιο μου κανει, διοτι η Yuno εχει φερθει λιγο σκαρτα σε καποια επισοδεια και ετσι θα αξιζε να εχανε στο τελος (εκει που εδεσε το Yuki, βιασμος ως το κοκκαλο,και μου την εσπασε αυτη της η σταση, αλλα κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικος χαρακτηρας, και πολυ καλοσχεδιασμενος).
Επιπλεον, η παρουσιαση της πλοκης ειναι ενα ακομα πραγμα που σε κραταει σε αγωνια, ενω σε καποια σημεια προκαλουνται εντονα συναισθηματα (η σκηνη βιασμου της 6th και της Yuki (που απετυχε). Η σκηνη βιασμου της Ai (7th), στο εργοστασιο, που λογικα εκει εχασε την παρθενια της και ο αλλος εκει σκοτωσε για πρωτη φορα και μετα απο αυτο αρχισαν να αλληλουποστηριζονται. Ενω παραλληλα υπαρχουν καποιοι "ΑΚΥΡΟΙ" χαρακτηρες (π.χ. ο 12th, τον εχω και avatar παναθε μα 'μαι
), που μας κανουν να ξεχνιωμαστε λιγο. (Ας πουμε η σκηνες με τον 12th κοντεψαν να κνουν το κουτακι γελιου μου να εκραγει
Τωρα οσο για το αν η σειρα θα αποδειχθει εξαιρετικη η απλως καλη, θα φανει στα τελευταια 3-5 επισοδεια.Ελπιζω να μην τα καταστρεψουν, γιατι θα ειναι κριμα.
Επιπλεον, η παρουσιαση της πλοκης ειναι ενα ακομα πραγμα που σε κραταει σε αγωνια, ενω σε καποια σημεια προκαλουνται εντονα συναισθηματα (η σκηνη βιασμου της 6th και της Yuki (που απετυχε). Η σκηνη βιασμου της Ai (7th), στο εργοστασιο, που λογικα εκει εχασε την παρθενια της και ο αλλος εκει σκοτωσε για πρωτη φορα και μετα απο αυτο αρχισαν να αλληλουποστηριζονται. Ενω παραλληλα υπαρχουν καποιοι "ΑΚΥΡΟΙ" χαρακτηρες (π.χ. ο 12th, τον εχω και avatar παναθε μα 'μαι

Spoiler:

Τωρα οσο για το αν η σειρα θα αποδειχθει εξαιρετικη η απλως καλη, θα φανει στα τελευταια 3-5 επισοδεια.Ελπιζω να μην τα καταστρεψουν, γιατι θα ειναι κριμα.