Επισοδεια 1-15
Spoiler:
Μεχρι τα δεκα πρωτα επισοδεια η σειρα ηταν σκετο καλη, ενω το τελος καθε επισοδειου ανεβαζε την αγωνια στα υψη. Απο το 10ο εως το 15ο η σειρα εγινε καταπληκτικη. Το επισοδειο οπου η Yuno φυλακιζει τον Yuki με αλυσιδες και τον κραταει αιχμαλωτο ολα τα λεφτα, οπως και η τελευταια σκηνη απο το προηγουμενο επισοδειο. (Τι εχεις παρει στη βαλιτσα? Α τιποτα μωρε, μερικα εσωρουχα, μερικα φαρμακα και κατι αλλα (τα κρανια των γονιων μου)) Γιατι ως γνωστων, οποτε παμε ταξιδι βαζουμε και απο δυο κρανια στην βαλιτσα μας ετσι να τα χουμε. Επισης το επισοδειο με τη μητερα του Yuki ηταν ολα τα λρφτα, το τι γελιο εριξα με τη σκηνη που ο Yuki κραταγε τη ντουλαπα, δεν περιγραφεται (Γιατι σπρωχνεις την ντουλαπα? Δεν τη σπρωχνω μαμα. Εμεις εδω στη γη σπρωξιμο το λεμε αυτο.
). Οπως επισης τρελο γελιο εριξα με τον Power Raingers Wanna Be, Number 12 διαγωνιζομενο. Ηταν πραγματικα απιστευτος.

Επισοδειο 16
Spoiler:
Λοιπον το επισοδειο 16 ειναι λιγο οτι να ναι, αλλα η τελευταια σκηνη, νομιζω οτι ειναι αρκετα συμαντικη. Εγω παντως αν ημουν στη θεση του Yuki δεν θα εμπιστευομουν κανεναν, αφοτου ο πατερας του Yuki με σκοπο να ξεφυγει απο τα χρεη του, πηγε να σκοτωσει καταλαθος το γιο του και η Yuno ειναι μια stalker με διπλη προσωπικοτητα. Κατα τα αλλα το επισοδειο, δεν προσφερει και πολλα στην υποθεση εκτος απο το οτι δειχνει ενα μικρο reunion, το Yuki με τον πατερα του (οπου κατι ειναι και αυτο, αλλα οχι αρκετα μεγαλο).
Αγαπημενοι μου χαρακτηρες
Spoiler:
Yuno (Φυσικα): Απο το πρωτο επισοδειο φαινοταν οτι ειναι διχασμενη προσωπικοτητα, ενω μας το αποδεικνυει σε καθε επισοδειο. Οσο για τα ματια που αλλαζουν, νομιζω οτι αλλαζουν απο το πρωτο επισοδειο, απλως στα τελευταια επισοδεια εγινε πιο φανερο.Νομιζω οτι αυτη η αλλαγη με τα ματια, περα απο το οτι προϊκονομει την αλλαγη της σταση της, ειναι και ο λογος οπου η Yuno δεν πευτει ποτε εξω στις προβλεψεις της.Δηλαδη περα απο το ημερολογιο, εχει και κατι σαν εκτη αισθηση που τη βοηθαει να κρινει τις προσωπικοτητες των αλλων. Οσο για το οτι προσπαθουσε να πεισει τον Yuki οτι δεν χρειαζεται φιλους, ειναι μαλλον γιατι πιστευει οτι μπορει ο Yuki να πληγωθει εξαιτιας αυτων, αν και ευτυχως το χει ξεπερασει καπως τωρα. (δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζει λιγο τη Reνα απο το Higurashi).
και ο δευτερος αγαπημενος μου ειναι η Ninth:Αρκετα σημαντικος χαρακτηρας στη σειρα και φυσικα εκανε και ωραια εισοδο, γεματη πυροτεχνηματα. Δεν εχω να πω πολλα για αυτη, απως το οτι ειναι
και ο δευτερος αγαπημενος μου ειναι η Ninth:Αρκετα σημαντικος χαρακτηρας στη σειρα και φυσικα εκανε και ωραια εισοδο, γεματη πυροτεχνηματα. Δεν εχω να πω πολλα για αυτη, απως το οτι ειναι
Spoiler:
ΓΑΜΑΤΗ
Θα υπαρξει και 17ο επισοδειο η συνεχιζει στο OVA η σειρα?