Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Mirai Nikki (Future Diary)

• Please log in to reply
286 replies to this topic

#1 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 10 October 2011 - 13:57

MIRAI NIKKI (Future Diary)
Posted Image

Το Mirai Nikki προέρχεται από το αντίστοιχο manga το οποίο ήδη έχει τελειώσει. Το anime ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου 2011.

Description
Middle school 2nd year, Amano Yukiteru, is a boy who has problem making friends. He thinks of himself as a bystander and will always write down everything he sees in a cell phone diary.

Tormented by solitude, Yukiteru began to imagine things like a friend called Deus Ex Machina who is apparently the Lord of Time & Space. Seeing Yukiteru's miserable state, Deus gives him a new ability. His diary will now record events that will happen in the near future. Yukiteru is then forced to participate in a game which the winner will become Deus's successor.

Trailer

Youtube Video

PS: Είδα ότι υπήρχε thread για το manga αλλά όχι για το anime οπότε να το ^-^

Edited by Maffy, 10 October 2011 - 18:47.

#2 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 10 October 2011 - 15:53

Άντεξα... 2 λεπτά; Αναρωτιέμαι γιατί το κατέβασα καν. Έχω διαβάσει λίγο από το manga και είναι σοβαρά ό,τι χειρότερο υπάρχει.

wow yandere heroine so edgy guise lol xDDDDDDDDDDD <3333333333

#3 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 October 2011 - 18:04

εμενα παλυ μου αρεσε το πρωτο επ. :3 ενδιαφερον μ φανηκε, 8α το σινεχισω :P
Spoiler:

フカフカ

#4 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 10 October 2011 - 18:09

Και εμένα δεν μου φάνηκε κακό θα το σινεχίσω να δω τι θα γίνει!!

Posted Image

#5 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 10 October 2011 - 18:46

Aπ'τα αγαπημένα μου creepy manga οπότε είμαι τελείως ενθουσιασμένη με τη σειρά και το χάρηκα το πρώτο επεισόδιο! Είδα και τους αγαπημένους χαρακτήρες τριγύρω<3
Spoiler:

#6 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 11 October 2011 - 00:27

Το πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ καλό.. Ένα από τα καλύτερα της σεζόν πιστεύω..
Καλή μουσική και χαρακτήρες και θα συμφωνήσω ότι η Yuno είναι αρκετά creepy ο.ο..
Δεν έχω διαβάσει το μάνγκα αλλά πιστεύω το ανιμέ θα είναι πολύ καλό ας ελπίσουμε μόνο να μην βγει πατάτα στο τέλος
και να κρατήσει μια ισορροπία..

Edited by Sakura!!!, 11 October 2011 - 14:25.

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#7 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 11 October 2011 - 04:43

Λοιπόν, να πω ότι και εγώ το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον!! Ούτε τρομερό στόρυ λογικά θα δούμε, ούτε καμιά τρομερή ανάπτυξη χαρακτήρων, αλλά και μόνο αυτό το πάραδοξο και dark feeling που βγάζει, ενώ στην αρχή φαινόταν μια σειρά αθώας φαντασίας για μένα μετράει!

Μάλιστα η όλη survival φάση μου θύμισε Assassin's Creed Multiplayer!! Hunt while you're being hunted! Fuck yeah!!! Να πως ένα τυχαίο game mechanic adaption μπορεί να αποδειχθεί μακράν καλύτερα από ένα εσκεμμένο game adaption (ναι για την TV Persona μιλάω, της οποίας το πρώτο επισόδειο μου φάνηκε μετριότατο! Δεν έχω παίξει το game βέβαια οπότε ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια).

Εύχομαι να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα, με περισσότερο creepy και dark feeling, περισσότερες yanderιές και προς θεού επειδή είδα ότι κατατάσσεται σαν Shounen, πλιζ μακριά από fail κλισεδούρες γιατί θα καταστραφεί όλη η ατμόσφαιρα!!
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#8 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 11 October 2011 - 09:41

Εμένα προσωπικά το manga δε μου άρεσε καθόλου. Μου την έδινε που σε κάθε κεφάλαιο πέθαιναν άνθρωποι με τη σέσουλα και ο καθένας έπαιρνε ένα όπλο και σκότωνε. Επίσης δε μου αρέσει που προσπαθεί να μιμηθεί το Death Note, άσχετο που αποτυγχάνει παταγωδώς. Είδα τα πρώτα 5-6 λεπτά από το επεισόδιο και το έκλεισα. Δεν ξέρω αν έχω διάθεση να το συνεχίσω κάποτε...

#9 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 11 October 2011 - 15:41

Άντεξα... 2 λεπτά; Αναρωτιέμαι γιατί το κατέβασα καν. Έχω διαβάσει λίγο από το manga και είναι σοβαρά ό,τι καλύτερο υπάρχει.

wow yandere heroine so edgy guise lol xDDDDDDDDDDD <3333333333

There fixed it for you !!! :himitsu:
Μπορώ να πω πως εξεπλάγην θετικά . Περίμενα την ίδια ποιότητα με το OVA ( σκατά δηλαδή ) και το έκαναν γαμάτο !!! Το manga είναι από τα all time favorites μου . Η Yuno απλά δεν υπάρχει !!! Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα !

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#10 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 October 2011 - 03:41

Προσωπικά δεν τρελάθηκα αλλα το ενδιαφέρον του το είχε. Φαίνεται να είναι ευχαριστος τρόπος για να περάσει κάποιος την ώρα του σαν anime. Oυσιαστικά το πρώτο επεισόδιο ήταν αναλυτικό retelling αυτών που είδαμε στο OVA με διαφορετικό αντιπαλο όμως αυτήν την φορά.

Eχω την εντύπωση πως το OVAki ήταν καλύτερο οπτικά πάντως. Η τύπισσα είναι πραγματικά creepy και σιχαμένη όμως. Τουλάχιστον είναι εξυπνη - πράγμα που μετράει αρκετά υπέρ της-. ΧD

#11 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 16 October 2011 - 22:14

Αχ, καιρό είχα να δω ένα καινούργιο, πραγματικά dark anime! Μου φαίνεται θα το καταφχαριστηθώ!:himitsu:

#12 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 16 October 2011 - 22:59

βγηκε και το 2ρο :P καλα αυτο το ανιμε οσο πα γινετε και πιο mindfuck :3 μαρεσε πλακα πλακα και το 2ρο, εχει φαση...και indeed a dark anime :P *im in love with Yuno* :joyful:
フカフカ

#13 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 17 October 2011 - 08:00

Ακόμα και τώρα πόσες ώρες μετά το ποστ σου ακόμα Raw το βρίσκω μόνο... :hmmm:
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#14 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 October 2011 - 12:50

Και εγώ να σου πω την αλήθεια μόνο raw to βρίσκω ακόμα...

Posted Image

#15 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 18 October 2011 - 17:20

Αγαπώ Minene<3 Είναι όπως είναι αλλά εγώ τη λατρεύω <333
Καλό επεισόδιο πάλι! Κάθε φορα που εμφανιζόταν η Yuno sthn αρχή, έκανε δεν έκανε κάτι, εγώ πάλι creepy την έβρισκα και μ'άρεσε xD Έτσι να συνεχίσει 8D<3