Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Mirai Nikki (Future Diary)

• Please log in to reply
286 replies to this topic

#16 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 18 October 2011 - 18:19

Αγαπώ Minene<3 Είναι όπως είναι αλλά εγώ τη λατρεύω <333
Καλό επεισόδιο πάλι! Κάθε φορα που εμφανιζόταν η Yuno sthn αρχή, έκανε δεν έκανε κάτι, εγώ πάλι creepy την έβρισκα και μ'άρεσε xD Έτσι να συνεχίσει 8D<3

+1 Συμφωνώ χωρίς πολλά πολλά. Yuno κορυφή ερωτοχτυπημένη ως το κόκκαλο και ικανή για τα πάντα χωρίς να την νοιάζει τίποτα. !!!!

Posted Image

#17 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 18 October 2011 - 18:33

Εντάξ, το δεύτερο επισόδιο πιστεύω ήταν ένα κλικ κατώτερο από το πρώτο, αλλά αυτό δεν αναιρεί καθόλου το γεγονός ότι άμα είχα όλη την σειρά θα την έβλεπα μονορούφι.

Spoiler:

Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#18 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 18 October 2011 - 18:52

Spoiler:

Spoiler:

#19 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 18 October 2011 - 19:13

Spoiler:

Ορίστε η Maffy σου απάντησε ,ορίστε ο φαντασιόπληκτος που έψαχνες . Τώρα βέβαια όπως είπε και η δεσποινίς:
Spoiler:

Posted Image

#20 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 18 October 2011 - 19:24

Spoiler:

Οκ αρκετά χαζολογήσαμε :)
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#21 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 18 October 2011 - 20:11

Αυτο το επεισοδιο μου αρεσε 50 φορες περισσοτερο απο το πρωτο! :ureshii: (το πρωτο το βαρεθηκα στα πρωτα 5 λεπτα και το προσπερασα)

#22 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 18 October 2011 - 22:29

Spoiler:

#23 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 19 October 2011 - 11:26

Spoiler:
:kakaka:

#24 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 October 2011 - 12:41

Χούμου, ανάμεικτα συναισθήματα.

Το πρώτο ούτε μου άρεσε ούτε όχι, I derped occasionally, αλλά δε με χάλασε ιδιαίτερα.
Το δεύτερο που μόλις είδα μου κράτησε το ενδιαφέρον, είχε δράση βέβαια οπότε ίσως γι' αυτό.
Από χαρακτήρες κανένας δε μ' άρεσε, ειδικά η Γιούνο είναι απαίσια και το ΠΑΡΑκάνουν με το δήθεν γιαντερισμό.
Η γενική ιδέα έχει μια δόση ενδιαφέροντος και μια δόση lolwat, αλλά αν το χειριστούν σωστά θα βγει τουλάχιστον κάτι διασκεδαστικό. Θα μου πεις, σχεδόν τα πάντα μπορούν να γίνουν ενδιαφέροντα, but whatever.

Θα το συνεχίσω χωρίς πολλές απαιτήσεις, εξάλλου από αυτή τη σαιζόν μόνο μια σειρά μου άρεσε πραγματικά μέχρι τώρα.
Ελπίζω να αλλάξουν τα πράματα.

HnH5aB0.jpg

#25 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 19 October 2011 - 20:02

πάλι καλά μέσα σε όλη αυτήν την παράνοια υπάρχουν αρκετές δόσεις γέλιου!!!

Spoiler:

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#26 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 19 October 2011 - 20:09

πάλι καλά μέσα σε όλη αυτήν την παράνοια υπάρχουν αρκετές δόσεις γέλιου!!!

Αν δεν υπηρχε το γελιο θα ηταν πολυ βαρυ...

#27 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 21 October 2011 - 21:32

Βλέποντας καλές κριτικές εδέησα κι εγώ επιτέλους να άτσω να δω το ova και το πρώτο ep.

Spoiler:

8w32.jpg

#28 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 21 October 2011 - 21:44

Βλέποντας καλές κριτικές εδέησα κι εγώ επιτέλους να άτσω να δω το ova και το πρώτο ep.

Spoiler:

You're in before a treat ! Άμα το ψήνεις άρχισε και το μανγκα , μαμάει και δέρνει !!!

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#29 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 24 October 2011 - 12:31

Μετά και το 3ο επισόδιο ψηφίζω Mirai Nikki και Chihayafuru για φθινοπωρινούς προέδρους (ολιγοδιάστατη βέβαια γνώμη αντιλαμβανομένου ότι δεν παρακολουθώ πάνω απο 5-6 τρέχοντες σειρές).

Ειδικά ότι θα 'ριχνα τόσο γέλιο με την συγκεκριμένη σειρά (στην μπούρδα που πέταξε ο Yuki στην πισίνα) δεν το περίμενα...Αρέσκω τρελά λέμε!!!!!:riiight:
Posted Image

#30 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 24 October 2011 - 14:30

Ελπίζω επεισόδια σαν το 3 να τελειώσουν στο... 3.

HnH5aB0.jpg