Τουλάχιστον όμως θα μπορόυσαν να είχαν μιμηθεί το χτενισμά της, έστω!!! Δεν είπα να είναι ροζ τα μαλλιά, αλλά η ηθοποιός θα μπορούσε κάλλιστα να βάλει εξτένσιον, αφού είχε ήδη κοντά μαλλία η κοπέλα, και να τα πιάσει κοτσίδες όπως η Yuno. Ο Υukki θα ήταν fail όποιος και να τον έπαιζε και κανείς δε θα το έπαιρνε χαμπάρι γιατί είναι ένα μεγάλο fail από μόνος του εξ ορισμού, αλλά ρε παιδιά...
Το άρμεγμα έχει και τα όριά του. Δεν ξέρω αν ο σκοπός του trailer είναι να παραπλανήσει επίτηδες το κοινό, αλλά ήταν σαν να έβλεπα promo του Hana Yori Dango, Kyo Koi O Hajimemasu, ή ένα adaptation που κυμαίνεται στο ύφος του Kimi Ni Shika Kikoenai - πέταξαν και τη λέξη keitai-κινητό μέσα έτσι για να υπάρχει. Δηλαδή ένα cheesy romance, shojo slice of life, ο, τι ακριβώς ΔΕΝ είναι το Mirai Nikki. Πού είναι το πετσόκομμα, η τρέλα, έστω η κλάψα οεο; Απίστευτη προχειρότητα και φτήνια, με το σκεπτικό "Mirai Nikki είναι θα πουλήσει", εγώ αυτό πρόλαβα και είδα. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά κάτι μου λέει ότι αν μαζευόμασταν και 'παίζαμε' Mirai Nikki στην αυλή του σπιτιού μας δε θα είχε και πολύ μεγάλη διαφορά απ' αυτό που θα δείξουν τώρα.