Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Mirai Nikki (Future Diary)

• Please log in to reply
286 replies to this topic

#196 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 26 March 2012 - 17:42

Και ναι κυριες και κυριοι, μπηκαμε στην τελικη ευθεια για να ανακοιρηξουμε διαδοχο του Deus. Λοιπον ας συγχαρουμε τους τρεις finalists (εχουμε μια νεα συμμετοχη, μιας σιγοπαπαδιας απο την αρχη του ανιμε ονοματι Murmur), οι οποιοι καταφεραν μεσα απο πολλες δυσκολιες να ειναι οι τρεις τελευταιοι απο το cast που μενουν ζωντανοι. Και τωρα ας δουμε ποιοι ειναι:
Spoiler:

ετσι περιμενουμε με αγωνια το 24 να δουμε πως θα εξεληχθει η κατασταση ;).

#197 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 March 2012 - 17:50

Και ο Yukkii άκουσε την χειρότερη ατάκα που μπορεί να ακούσει άντρας στο κρεββάτι:
Spoiler:

Αλλά όπως είδαμε δεν θίχτηκε καθόλου ο ανδρισμός του Yukkii, μιας και δεν έχει ούτε δείγμα.
Posted Image
Posted Image

#198 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 26 March 2012 - 17:54

23
Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#199 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 27 March 2012 - 22:46

το ξεκινησα με bluray 1080p uncensored version επειδη ειδα το τορρεντ σε ενα σιτε και τωρα απο το 6 ειμαι υποχρεωμενος να παω σε απλο 720p με πιξελιασματα και εχω φαει φρικη :/

ειμαι στο 7 και μεχρι τωρα αν και ειναι δυσκολο να το παρω σοβαρα σε καποια σημεια εχει ενδιαφερον.

btw...

Spoiler:

Edited by Daz, 27 March 2012 - 22:53.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#200 Deadman2012

Deadman2012

I am Born an assassin!!!

• Members
  • 44 posts

Posted 27 March 2012 - 23:09

το ξεκινησα με bluray 1080p uncensored version επειδη ειδα το τορρεντ σε ενα σιτε και τωρα απο το 6 ειμαι υποχρεωμενος να παω σε απλο 720p με πιξελιασματα και εχω φαει φρικη :/

ειμαι στο 7 και μεχρι τωρα αν και ειναι δυσκολο να το παρω σοβαρα σε καποια σημεια εχει ενδιαφερον.

btw...

Spoiler:

Spoiler:

#201 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 March 2012 - 00:31

Spoiler: 23

#202 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 28 March 2012 - 02:26

μεχρι το 20 εχω κατεβασει απο SS αλλα απο οτι φαινεται εχουν μεινει πισω, να πιασω απο commie?

επισης νομιζα οτι ειχε τελιωσει... :unlucky:

Posted Image
Posted Image

#203 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 28 March 2012 - 13:21

μεχρι το 20 εχω κατεβασει απο SS αλλα απο οτι φαινεται εχουν μεινει πισω, να πιασω απο commie?

Θα σου προτεινα GotSpeed, εγω προσωπικα αυτους κατευαζω και ειναι αρκετα καλοι.

#204 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 March 2012 - 17:44

Θα σου προτεινα GotSpeed, εγω προσωπικα αυτους κατευαζω και ειναι αρκετα καλοι.

οι SS τα βγαζουν αργα αλλα ειναι οι καλυτεροι. Αν ειναι να κατεβασεις Gotspeed, κατεβασε Gotwoot οι ιδιοι ειναι απλως βγαζουν ενα "στα γρηγορα release" και μετα το κανονικο.

#205 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 March 2012 - 18:10

επισης νομιζα οτι ειχε τελιωσει... :unlucky:

Περίμενε να το δεις μια και καλή από BD που θα είναι και uncensored. Ούτως ή άλλως δεν αξίζει για 2η θέαση.
Posted Image
Posted Image

#206 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 28 March 2012 - 18:26

οι SS τα βγαζουν αργα αλλα ειναι οι καλυτεροι. Αν ειναι να κατεβασεις Gotspeed, κατεβασε Gotwoot οι ιδιοι ειναι απλως βγαζουν ενα "στα γρηγορα release" και μετα το κανονικο.

Σε μενα δεν παιζει το GotWood, εχω vlc player και αμα κατευασω GotWood, δειχνει μια πρασινη βλακεια και ακουγεται μονο ηχος. Το ιδιο συμβαινει και με τους Commie.

Οσο για τον αν αξιζει να το δει κανεις δευτερη φορα η οχι, εξαρταται. Εγω προσωπικα θα το κανω ενα rewatch μολις τελειωσε.

#207 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 28 March 2012 - 19:04

Η πράσινη βλακεία είναι επειδή το βίντεο είναι Η.264 10bit και όχι 8bit όπως ήταν μέχρι τώρα , οπότε πρέπει να κατεβάσεις media player που να το υποστηρίζει . Πλέον πολλοί χρησιμοποιούν το 10bit διότι διατηρεί υψηλή ανάλυση σε μικρότερο filesize αλλά δυστυχώς δεν το υποστηρίζουν ακόμα τα μεγάλα media players ( KMPlayer , VLC κλπ ) εκτός κι αν είναι VLC Nightly Build .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#208 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 28 March 2012 - 19:22

Εχεις να μου προτεινεις κανα καλο player τοτε? Α, α και αμα ειναι για να μην λερωνουμε το thread στειλτο σε profile or private message. ;)

#209 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 29 March 2012 - 02:30

Εχεις να μου προτεινεις κανα καλο player τοτε? Α, α και αμα ειναι για να μην λερωνουμε το thread στειλτο σε profile or private message. ;)

media player classic εγγυηση.

αφου εφτασα στο επισοδειο 20 δεν παιζει να σταματησω... ετσι κ αλλιως σε ελαχιστα μερη ειναι κομμενα. για να βγει ολη η σειρα σε blueray θα παρει σιγουρα πανω απο χρονο, μεχρι και να την επεξεργαστουν και να ανεβει σε ικανοποιητικα μεγεθη (οχι 1gb το επισοδειο) ποιος ζει ποιος πεθαινει. ετσι κ αλλιως,

Spoiler:

απο οτι ειδα απο ANN εχει αλλα 3 επισοδεια ετσι?

Posted Image
Posted Image

#210 Deladrian

Deladrian

Anime Fan

• Members
  • 250 posts

Posted 29 March 2012 - 03:07

Παιδιά δε έχω δει τη σειρά, αλλά μόλις διάβασα πως θα αρχίσει στις 21 Απριλίου dorama Mirai Nikki και είπα να σας το πω αν ενδιαφέρεστε να το δείτε :rolleyes:

Ορίστε και το trailer, δε δείχνε βέβαια και πολλά αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό.

Youtube Video

teresa_sig.png