Λοιπον, εξισου καλο με τα υπολοιπα και το επισοδειο 18.
Spoiler: 18Το πρωτο μισο του επισοδειου, αρκετα καλο και πληροφοριακο θα ελεγα, αφου μαθαινουμε επιτελους το παρελθον της Yuno. Βεβαια το μυστηριο για το ποιος ειναι ο τριτος σκελετος παραμενει.Τωρα για το υπολοιπο μισο επισοδειο, μπορω να πω οτι η υποθεση εξεληχθικε αρκετα καλα, ενω για πρωτη φορα ο Yuki εκανε και κατι μονος του (το οποιο βεβαια το χαλασε οταν μετα απο αυτο αρχισε να κλαιει και εκανε και εμμετο). Πραγματικα αυτος ο χαρακτηρας ειναι για λυπηση και ταυτοχρονα για γελια. Απο την αρχη της σειρας εχει για bodyguard τη Yuno, και τωρα που για πρωτη φορα σκοτωσε και βγηκε απο την τραγικη κατασταση μονος του, το χαλαει βαζοντας τα κλαματα.
Βεβαια, μετα απο αυτο περιμενω να αλλαξει λιγο η συμπεριφορα του και να παρει πιο ζεστα το θεμα του να γινει Θεος, αφοτου ειναι ο μονος τροπος να επαναφερει στη ζωη τους γονεις του.Τελος, επιβεβαιωνεται οτι η καρπουζοκεφαλη ειναι ο 11th (η τουλαχιστον ετσι καταλαβα εγω), οταν η αλη που 'ναι μαζι με τον Deus λεει πως ο 11th εκανε την κινηση του.
Spoiler:
Δεν έχω σκοτώσει ποτέ κανέναν για να ξέρω , πάντως πιστεύω πως το να σκοτώσεις εν βρασμώ ψυχής , πολλούς και με μαχαίρι ( τους σφάζεις ουσιαστικά - δεν είναι σαν να πυροβολείς ) θα έχει άσχημες επιπτώσεις στην ψυχολογική σου υγεία , ειδικά αν είσαι ένας 16χρονος κλαψιάρης σαν τον Yuki , οπότε δικαιολογείται 100% η αντίδρασή του . Damn , εδώ ο Marco που ήταν και συνηθισμένος στις μάχες πήγε να τρελαθεί όταν σκότωσε τους βιαστές της Ai .
Erebos , αφού το παιδί είναι αφελής όσο δεν πάει . Δεν θέλει να παραδεχθεί ότι έχουν συμβεί όλα αυτά σε εκείνον και πιστεύει πως υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να επαναφέρει τα πράγματα όπως ήταν στον παλιό καλό καιρό .
Erebos , αφού το παιδί είναι αφελής όσο δεν πάει . Δεν θέλει να παραδεχθεί ότι έχουν συμβεί όλα αυτά σε εκείνον και πιστεύει πως υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να επαναφέρει τα πράγματα όπως ήταν στον παλιό καλό καιρό .