Δεν περνάει στο Compendium, είναι vanity και poseria περισσότερο να τον έχεις
Elisabeth
E και ναι δεν με χαλαει το 100% compendium:burningbe3:
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2011 - 23:13
Δεν περνάει στο Compendium, είναι vanity και poseria περισσότερο να τον έχεις
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2011 - 01:13
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2011 - 01:18
Γιατί όλοι μισούν τον Kanji?
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2011 - 01:25
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2011 - 01:28
Μου άρεσε πολύ η ιστορία του, ήθελα να τον πάρω αγκαλιά (και να τον ταΐζω animal crackers καθώς μου ράβει τις στολές για cosplay)
Από party μέχρι στιγμής για 4 παίρνω Kanji/Brosuke/Teddie ή Chie αν και πρέπει να ανεβάσω lvl σε Chie & Yukiko...
Καλύτερα healing skills θα έχει η Yukiko?
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2011 - 06:26
Μου άρεσε πολύ η ιστορία του, ήθελα να τον πάρω αγκαλιά (και να τον ταΐζω animal crackers καθώς μου ράβει τις στολές για cosplay)
Από party μέχρι στιγμής για 4 παίρνω Kanji/Brosuke/Teddie ή Chie αν και πρέπει να ανεβάσω lvl σε Chie & Yukiko...
Καλύτερα healing skills θα έχει η Yukiko?
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2011 - 13:32
To you're probably a girl περισσεύει, όπως και το ότι δεν το λες υποτιμητικά. Αυτό άσε να το το κρίνουμε εμείς από όσα γράφεις.You're probably a girl...Δεν το λέω υποτιμητικά, απλά ο Kanji ποτέ δεν με τράβηξε, ούτε γενικά σαν χαρακτήρας/story, ούτε σαν gameplay, μιας και τον βρήκα κατώτερο στις μάχες από πολλούς άλλους, περισσότερο εξαιτίας του ότι ήταν σχεδόν αποκλειστικά melee character, και δεν με τραβάνε πολύ στα Persona τέτοια party members.
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2011 - 20:35
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2011 - 21:15
To you're probably a girl περισσεύει, όπως και το ότι δεν το λες υποτιμητικά. Αυτό άσε να το το κρίνουμε εμείς από όσα γράφεις.
Για τα υπόλοιπα, ο Kanji ήταν από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες, και ίσως ο πιο πολύπλοκος από το party στο P4. Εγώ τον έβαζα ακριβώς επειδή ήξερε να βαράει. Αυτό μ'αρέσει εμένα, όχι Mudo/Hama και αηδίες.
Stefi-chan, η Yukiko βολεύει περισσότερο απ'όλους στο healing τμήμα, αλλά αν δε σ'αρέσει πρέπει τουλάχιστον να έχεις Kuma μέσα που έχει αρκετά καλό support... αλλιώς θα καταλήξεις να κάνει heal με τον mc, άχαρος ρόλος.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 00:11
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 23 Ιούλιος 2011 - 00:31
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2011 - 01:01
Θα σου πω κάτι που ίσως να σε τρομάξει. Εκτός από το απλό attack το παιχνίδι έχει και spells και weaknesses. Αυτό το weakness σε dark/light επιθέσεις το έχεις δει? έχει να κάνει με το mudo και hama. Αλλά φυσικά το ήξερες και ήξερες και πως να τα χρησιμοποιείς και φυσικά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να τα πάτησες 1-2 φορές σε άκυρα shadows με resistance/reflect και να απορόυσες πως ψόφισες.ίσως ο πιο πολύπλοκος από το party στο P4. Εγώ τον έβαζα ακριβώς επειδή ήξερε να βαράει. Αυτό μ'αρέσει εμένα, όχι Mudo/Hama και αηδίες.
αλλιώς θα καταλήξεις να κάνει heal με τον mc, άχαρος ρόλος.
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2011 - 01:17
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2011 - 01:35
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2011 - 01:45
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2011 - 08:32