Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#661 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 08 July 2012 - 13:08

Spoiler: Season 2 Episode 4

You call that improvement?

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#662 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 08 July 2012 - 13:16

Spoiler:

Edited by Nikos1451, 08 July 2012 - 13:16.

#663 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 08 July 2012 - 13:37

Oh thank you so much. Όταν επιστρέψω αθήνα, θα κάνω μια επιδρομή στο public.

Επίσης θέλω να πω ότι οι δύο πιο μισητοί χαρακτήρες είναι ο Joffery και ο Theon! Κάτι παθαίνω όταν τους βλέπω στην οθόνη...

Για τον τζοφρει οκει,αλλα ο θιον ειναι πιο πολυ τραγικος χαρρακτηρας παρα μαλακας.Στην επομενη σεζον μαλλον θα τον συμπαθησεις καθως...

Minor book spoiler
Spoiler:

sc5bab.jpg

#664 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 08 July 2012 - 13:55

Τι ακριβώς ορίζετε ως "μισητούς" και "κακούς" χαρακτήρες?
Προφανώς σκοπός της σειράς δεν είναι να φτιάχνει μόνο πανέξυπνους, παντοδύναμους, ηθικούς, στυλάτους, cool guys, αλλά χαρακτήρες με κάποια προσωπικότητα και έξυπνα γραμμένα scripts.
Δε νομίζω πως κανείς τους συμπαθεί ακριβώς, εξάλλου όλοι οι άνθρωποι που ανοίκουν σε ένα τέτοιο σύμπαν και κάνουν ότι κάνουν είναι απο μόνοι τους "ανήθικοι" με βάση τα δεδομένα της σημερινής κοινωνίας, αλλά δεν παύουν να είναι διασκεδαστικοί και να αρέσουν σε μερικούς έτσι όπως είναι φτιαγμένοι.

Προφανώς δεν προσπαθεί η σειρά να μας πείσει οτι ο Joffrey και ο Τheon είναι γαμάτοι ξέρω γω, απλά η συμπεριφορά τους είναι αποτέλεσμα της γεννιάς και των βιωμάτων τους.Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αρέσουν σε κάποιον, είτε επειδή απλά διασκεδάζει μ' αυτούς ή επειδή ίσως αισθάνεται μια πιο ρεαλιστικά και ανθρώπινα διεστραμμένη προσωπικότητα να πηγάζει απο μέσα τους.

Edited by Kamui, 08 July 2012 - 15:42.

O6rrvsU.jpg

#665 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 08 July 2012 - 15:25

Τι ακριβώς ορίζετε ως "μισιτούς" και "κακούς" χαρακτήρες?
Προφανώς σκοπός της σειράς δεν είναι να φτιάχνει μόνο πανέξυπνους, παντοδύναμους, ηθικούς, στυλάτους, cool guys, αλλά χαρακτήρες με κάποια προσωπικότητα και έξυπνα γραμμένα scripts.
Δε νομίζω πως κανείς τους συμπαθεί ακριβώς, εξάλλου όλοι οι άνθρωποι που ανοίκουν σε ένα τέτοιο σύμπαν και κάνουν ότι κάνουν είναι απο μόνοι τους "ανήθικοι" με βάση τα δεδομένα της σημερινής κοινωνίας, αλλά δεν παύουν να είναι διασκεδαστικοί και να αρέσουν σε μερικούς έτσι όπως είναι φτιαγμένοι.

Προφανώς δεν προσπαθεί η σειρά να μας πείσει οτι ο Joffrey και ο Τheon είναι γαμάτοι ξέρω γω, απλά η συμπεριφορά τους είναι αποτέλεσμα της γεννιάς και των βιωμάτων τους.Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αρέσουν σε κάποιον, είτε επειδή απλά διασκεδάζει μ' αυτούς ή επειδή ίσως αισθάνεται μια πιο ρεαλιστικά και ανθρώπινα διεστραμμένη προσωπικότητα να πηγάζει απο μέσα τους.

ΜΙσητο ενοουμε εν χαρακτηρα with no redeeming factors whatsoever.Για αυτο λεω οτι ο theon δεν ταιριαζει σε αυτην την περιγραφη.Εχει πολυ πολυπλοκη προσωπικοτητα και οι λογοι που τα κανει ολα αυτα δεν ειναι απλως "επειδη ειναι κακος".Προφανως το οικογενιακο περιβαλλον στο οποιο μεγαλωσε και το διλημμα στο οποιο βρισκεται τον οδηγει σε τοσο ανηθικες πραξεις.

Ο joffrey απλως δεν εχει καρδια.Ειναι ενα σκετο τερας.Αυτο μπορει να οφειλεται στο οτι μεγαλωσε χωρις να του αρνειται κανεις τιποτα και πλεον πιστευει οτι εχει το δικαιομα να κανει οτι θελει η στον τροπο με τον οποιο γεννηθηκε.Απο κει και περα το αν τους συμπαθεις η οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο ζητημα.Εγω ας πουμε λατρευω τον ραμσει αλλα ποτε δεν θα προσπαθησω να πεισω καποιον οτι εχει θετικα στοιχια η προσωπικοτητα του.Ειναι μπασταρδος και για αυτο και μονο τον συμπαθω.

sc5bab.jpg

#666 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 08 July 2012 - 16:03

Ειναι μπασταρδος και για αυτο και μονο τον συμπαθω.

Γι' αυτό συμπαθώ και εγώ τον Joffrey... Είναι τόσο μαλάκας που περιμένω πως και πως να δω μια σκηνή του....

v4kFmx.png

#667 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 08 July 2012 - 16:35

Spoiler:

#668 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 08 July 2012 - 16:50

Kamui και Kalamaris, τι θα λέγατε για μια ενναλακτική οπτική: μισητός είναι αυτός που τον μισούν πολλοί ( :P ).

Συμβαίνει πάντα ανεξαρτήτου θεματολογίας κάποιους χαρακτήρες να τους αντιπαθούμε περισσότερο και κάποιους άλλους να τους συμπαθούμε περισσότερο, τι να κάνουμε. Και φυσικά είναι υποκειμενικό, so what?

Και επίσης δεν πάει να πει ότι επειδή ένας χαρακτήρας είναι "αντιπαθής" στην πλειοψηφία των θεατών, δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά ενδιαφέρων, ή και "συμπαθής" σε κάποιους άλλους. Προσωπικά ο greyjoy π.χ. μου είναι αντιπαθής, αλλά σαν χαρακτήρας έχει ταυτόχρονα για μένα μεγάλο ενδιαφέρον.

Edited by Gilmaru, 08 July 2012 - 16:52.

#669 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 08 July 2012 - 20:25

Youtube Video

Edited by kakashi sensei, 08 July 2012 - 20:26.

#670 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 July 2012 - 11:25

Gilmaru i totally agree with you. Παρανόηση ρε Τάσε. Εγώ τους συχαίνομαι τους συγκεκριμένους χαρακτήρες.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μια μικρή διαφορά. Τον J τον μίσησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα γιατί είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στην καλοπέραση και άφησε το χαρακτήρα του να γίνει έτσι, επειδή οι άλλοι το άφησαν να συμβεί. Αυτό το προφίλ χρακτήρα συνήθως στη συνέχεια πτοείται από ένα τραγικό συμβάν και ακολούθως οι περισσότεροι θεατές αναθεωρούν γιατί βλέπουν και τον ίδιο να είναι θύμα πλάνης. Για τον J δε ξέρω τι να πιστέψω. Ας πάθει αυτά που αξίζει να πάθει για τους ανθρώπους που κατέστρεψε.

Τώρα ο Theon είναι ο χαρακτήρας που στη συνέχεια τον μίσησα όσο δεν πάει. Το θέμα είναι πως είχε ένα Α παρελθόν(το γνωρίζετε ας μην κάνω spoil) και με την παραμικρή ευκαιρία απόδρασης και απόκτηση δύναμης έγινε το ίδιο υπεροπτικός με τον J. Δείτε επίσης τι έκανε στο Winterfell. Εκεί κι αν ήθελα να πεθάνει, ο ανόητος! Και κοιτά να δικαιολογείται από τη στιγμή που στο winterfell δεν ήταν δα και δούλος αλλά έφτασε να είναι sworn brother του Robb. Αυτό επίσης λέει πολλά. Και ο Snow είναι το μπάσταρδο του Westeros, αλλά δε σκοτώνει όποιον του το πει! Εν ολίγοις ο Theon έχει σάπιο μυαλό κατ'εμέ και είναι από τους χαρακτήρες που δεν έχουν τον ίδιο βαθμό σωτηρίας όσον αφορά τον J, διότι αυτός είχε την ευκαιρία αλλά την άφησε.

Kalamari, αν ήταν ό J στη θέση του Theon, μπορεί να υπήρχε συμπάθεια. Για τον Theon καμία. Αυτός που είναι 10 φορές χειρότερος δεν ξέρω τι είναι οπότε δε μπορώ να κρίνω, μπορεί να συμπαθήσω αυτόν.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#671 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 09 July 2012 - 21:31

Gilmaru i totally agree with you. Παρανόηση ρε Τάσε. Εγώ τους συχαίνομαι τους συγκεκριμένους χαρακτήρες.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μια μικρή διαφορά. Τον J τον μίσησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα γιατί είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στην καλοπέραση και άφησε το χαρακτήρα του να γίνει έτσι, επειδή οι άλλοι το άφησαν να συμβεί. Αυτό το προφίλ χρακτήρα συνήθως στη συνέχεια πτοείται από ένα τραγικό συμβάν και ακολούθως οι περισσότεροι θεατές αναθεωρούν γιατί βλέπουν και τον ίδιο να είναι θύμα πλάνης. Για τον J δε ξέρω τι να πιστέψω. Ας πάθει αυτά που αξίζει να πάθει για τους ανθρώπους που κατέστρεψε.

Τώρα ο Theon είναι ο χαρακτήρας που στη συνέχεια τον μίσησα όσο δεν πάει. Το θέμα είναι πως είχε ένα Α παρελθόν(το γνωρίζετε ας μην κάνω spoil) και με την παραμικρή ευκαιρία απόδρασης και απόκτηση δύναμης έγινε το ίδιο υπεροπτικός με τον J. Δείτε επίσης τι έκανε στο Winterfell. Εκεί κι αν ήθελα να πεθάνει, ο ανόητος! Και κοιτά να δικαιολογείται από τη στιγμή που στο winterfell δεν ήταν δα και δούλος αλλά έφτασε να είναι sworn brother του Robb. Αυτό επίσης λέει πολλά. Και ο Snow είναι το μπάσταρδο του Westeros, αλλά δε σκοτώνει όποιον του το πει! Εν ολίγοις ο Theon έχει σάπιο μυαλό κατ'εμέ και είναι από τους χαρακτήρες που δεν έχουν τον ίδιο βαθμό σωτηρίας όσον αφορά τον J, διότι αυτός είχε την ευκαιρία αλλά την άφησε.

Kalamari, αν ήταν ό J στη θέση του Theon, μπορεί να υπήρχε συμπάθεια. Για τον Theon καμία. Αυτός που είναι 10 φορές χειρότερος δεν ξέρω τι είναι οπότε δε μπορώ να κρίνω, μπορεί να συμπαθήσω αυτόν.

Spoiler:

sc5bab.jpg

#672 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 July 2012 - 23:05

Καταλαβαίνω πως τυχαίνει να σου αρέσει, αλλά δεν εστίασες σε αυτό που σου είπα.
Spoiler: season 2
Anyway, εξήγησα γιατί θα μου κάνει λιγότερη εντύπωση η όποια μεταβολή του χαρακτήρα. Το ότι επηρεάζεται από τους υπόλοιπους με τέτοιο τρόπο δείχνει πόσο μειωμένες αντιστάσεις έχει σε ότι αφορά την εξουσία.

Εδώ θα είμαστε και του χρόνου να τα πούμε(να'μαστε καλά).

Edited by Anelis, 10 July 2012 - 12:21.
spoiler tag inserted

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#673 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 09 July 2012 - 23:33

Γουελ,ναι true enough.Αν και πιστεψε με,η εξελιξη της προσωπικοτητας του στη συνεχια ειναι ισως η καλυτερη ολου του a song of ice and fire.Δηλαδη τα κεφαλαια του στο βιβλιο 5 ειναι νομιζω αντικειμενικα τα καλυτερα απο ολα.Οπως και να χει του χρονου θα τα δουμε ολα αυτα.

Και μιας και αναφερθηκα στα κεφαλαια του στη συνεχια οφειλω να αναφερω κατι για τον ραμσει που εχω δειξει και στο θρεντ για τα βιβλια
Spoiler:

Edited by Kalamaris, 09 July 2012 - 23:39.

sc5bab.jpg

#674 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 July 2012 - 01:40

Spoiler:

By the way απ' όσα άκουω για τον ramsay ακούγεται υπερβολικά γαμάτος.

O6rrvsU.jpg

#675 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 July 2012 - 12:34

Spoiler:

Spoiler: seasons 1+2

PS. Please don't forget the spoiler tags.

Posted Image