Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#646 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 07 June 2012 - 12:12

Spoiler: season 2

Το ερώτημα που έχω όμως τώρα είναι άλλο.
Spoiler:

Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά η Sibel Kekkili , δηλαδή η ηθοποιός που παίζει την Shae παλιότερα έκανε καλή καριέρα στην βιομηχανίας του πορνό...

Αμέσως να της βγάλουμε το όνομα! Είναι σαφές πως η κοπέλα από το 2004 και μετά έχει κάνει στροφή στην ποιότητα :P

Edit: Bonus track

[media]http://www.youtube.com/watch?v=IS01jgGyGeI#![/media]

Edited by Anelis, 07 June 2012 - 14:46.
spoiler tag

#647 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 June 2012 - 15:43

Διαβαζεις τα βιβλια και μαλιστα απο την αρχη.Η σειρα ειναι πιο απολαυστικη εχοντας διαβασει τα βιβλια.Το καλυτερο θα ταν να μην ειχες δει τιποτα απο τη σειρα πριν διαβασεις τα βιβλια οπως ειχα κανει εγω.Δεν διανοησε την πορωση με καθε χαρακτηρα που εμφανιζοταν.Καθομουν και φωναζα "ναααι ετσι ακριβως τον φανταζομουν" η "κοιτα ποσο θεα κανανε την ντανιιιιι".Ενιγουει απο την αρχη οπως ελεγα γιατι αλλιως θα μπερδευτεις πολυ σε καποια σημεια λογω σκηνων που εχει αλλαξει η σειρα.

Αλλα και παλι νομιζω θα τα λατρεψεις.

sc5bab.jpg

#648 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 07 June 2012 - 15:49

Μιας και μιλάμε για τα βιβλία..... Πόσο έχω μισήσει την Catelyn του βιβλίου.... Απο την σειρά , μου προκαλούσε θετικά συναισθήματα , ενώ στο βιβλίο μου έρχεται να την χαστουκίσω.

Ο Theon , αντιθέτως , είναι πιο συμπαθητικός στο βιβλίο....
Posted Image
Αυτή η απεικόνηση είναι πολύ πιο καλή απο της σειράς...

Edited by BoredForLife, 07 June 2012 - 15:50.

v4kFmx.png

#649 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 June 2012 - 15:58

Παιδιά, μην ξεχνάτε ότι έχουμε ειδικό θρεντ για τα βιβλία! Είναι κρίμα να το αφήνουμε παραπονεμένο! ;)

Posted Image

#650 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 04 July 2012 - 05:33

Youtube Video

Τραγουδάει ωραία η Osha!

#651 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 July 2012 - 23:44

2o ep, first season. Ο ψανθός ο prince που είναι πιο απαίσιος και από τον μπίμπερ, θέλω να πεθάνει αργά και βασανιστικά!

Μέχρι τώρα αγαπημένοι οι Cat, Daenerys and Snow.

Τα λυκάκια είναι όλα τα γιέν επίσης.

Και ο πιο τέλειος ρουχισμός στη σειρά είναι αυτός του υπηρέτη των Stark, δεύτερο χέρι ξέρω γω τι είναι.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#652 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 06 July 2012 - 01:24

Είμαι λοιπόν με χαρά στο 3ο επεισόδιο του 2ου κύκλου. Οι εντυπώσεις μου για τη σειρά είναι πολύ καλές.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#653 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 06 July 2012 - 03:05

Νομιζω καποιος απορροφηθηκε για τα καλα :)

#654 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 07 July 2012 - 16:44

Τελείωσα τη σειρά και ένα έχω να πω : ΠΡΕΠΕΙ να πάρω να διαβάσω τα βιβλία. Νομίζω η απόλαυση θα είναι μεγάλη.

Δύο κύκλοι από μια σειρά που σου παρουσιάζει το fantasy genre κλιμακωτά. Μου άρεσε πολύ αυτός ο μυστικισμός που επικρατούσε στην αρχή και με κάνει ακόμα πιο ανυπόμονο για τη συνέχεια.

Αγαπημένοι χαρακτήρες Jon Snow and Daenerys and Cat, όπως είπα και πριν, αλλά πολύ ενδιαφέροντες ρόλοι ήταν εξίσου αυτοί της Osha και του Jorah(και του Drogho).

Αν και μιλάμε για κλασική μεσαιωνική ιστορία με στοιχεία φαντασίας είναι δοσμένα με πολύ ωραίο τρόπο.
Ας καταστρώσω λοιπόν σχέδιο για να έρθουν τα βιβλία στα χέρια μου ως τάχιστα! :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#655 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 07 July 2012 - 17:49

Υπηρχε ενα πακετακι με τα 4 πρωτα βιβλια σε πολλη καλη τιμη. Μικρου μεγεθους, στα αγγλικα.

#656 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 July 2012 - 19:23

Υπηρχε ενα πακετακι με τα 4 πρωτα βιβλια σε πολλη καλη τιμη. Μικρου μεγεθους, στα αγγλικα.

Το οποίο, σε περίπτωση που δεν έχεις κάρτα για να τα πάρεις από το bookdepository, το πέτυχα πριν από 2 βδομάδες στα Public.

Posted Image

#657 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 July 2012 - 21:46

Και με τα πρωτα 5 εχω δει στο public του mall παντως.

sc5bab.jpg

#658 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 July 2012 - 11:43

Oh thank you so much. Όταν επιστρέψω αθήνα, θα κάνω μια επιδρομή στο public.

Επίσης θέλω να πω ότι οι δύο πιο μισητοί χαρακτήρες είναι ο Joffery και ο Theon! Κάτι παθαίνω όταν τους βλέπω στην οθόνη...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#659 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 08 July 2012 - 11:50

Στα βίβλία θα μισίσεις τον......Rickon :<

v4kFmx.png

#660 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 08 July 2012 - 12:00

Ο Τζοφρει στη δεύτερη σαιζόν βελτιώθηκε, ο Θιον εντάξει σαχλαμάρας ήταν και σαχλαμάρας παρέμεινε. Ένας από τους πολλούς της σειράς.