Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#631 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 04 June 2012 - 14:45

Valar Morghulis γ@μ@τ^^^^^^^^^^^^^^^^^
Άντε τώρα περίμενε...
Την άλλη τη κ@ρ!0λ@ την υπηρέτρια της Dany!Πάρτα!!! :slash:
Spoiler:

ΔΕ λέω άλλα!!

Edited by helo, 04 June 2012 - 14:46.

Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#632 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 04 June 2012 - 14:52

EPICNESS
Spoiler:

sc5bab.jpg

#633 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 04 June 2012 - 14:55

Gordon ramsay?

v4kFmx.png

#634 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 04 June 2012 - 17:57

Το επεισοδιο γ@μησε!!!

Προς τους readers των βιβλιων,η δευτερη season καλυψε καλα το βιβλιο η αφησε πολλα μερη εξω??Δηλαδη αν ηταν να ξεκινησω να διαβαζω τα βιβλια(το οποιο και θα κανω),να διαβασω απ'το 3ο η θα εχω αποριες πολλες οποτε να ξεκινησω απ'το 2ο??

edit:
Spoiler:

Edited by Anelis, 05 June 2012 - 16:55.
spoiler tag

#635 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 04 June 2012 - 18:21

1. Αφού τα αρχίζεις που τα αρχίζεις, κι αφού ούτως ή άλλως αν τα τελιώσεις θα περιμένεις χρόνια μέχρι να βγουν και τα άλλα δύο, γιατί δεν τα πέρνεις από την αρχή. Ούτως ή άλλως πάντα υπάρχουν παραλείψεις μικροαλλαγές ακόμη και σε μια μεταφορά που προσπαθεί να παραμείνει πιστή.

2.
Spoiler:

Spoiler:

Edited by Anelis, 05 June 2012 - 16:56.
spoiler tag

#636 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 04 June 2012 - 18:31

Spoiler:

stasou%2520mygdala.jpg

#637 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 04 June 2012 - 22:50

1. Αφού τα αρχίζεις που τα αρχίζεις, κι αφού ούτως ή άλλως αν τα τελιώσεις θα περιμένεις χρόνια μέχρι να βγουν και τα άλλα δύο, γιατί δεν τα πέρνεις από την αρχή. Ούτως ή άλλως πάντα υπάρχουν παραλείψεις μικροαλλαγές ακόμη και σε μια μεταφορά που προσπαθεί να παραμείνει πιστή.

2.

Spoiler:

Spoiler:

1.Απλα πιστευω οτι αμα ξεκινησω απ'το 1ο θα βαρεθω,οποτε λογικα θα ξεκινησω απ'το 2ο για να ειμαι και πιο εξοικειωμενος με ονομασιες κτλπ ωστε να μπω πιο δυναμικα στο 3ο.
2.Και εγω αυτο ειχα καταλαβει απλα με μπερδεψε η εμφανιση τους,anyway thanks.

Edited by Anelis, 05 June 2012 - 16:57.
spoiler tag @ quote

#638 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 June 2012 - 22:53

Λοιπόν το τέλος με ικανοποίησε.
Spoiler:

Edited by Nikos1451, 04 June 2012 - 23:07.

#639 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 04 June 2012 - 23:08

Tο επεισόδιο μου φάνηκε λίγο βιαστικό, να το πω; Ultra-fast paced να το πω; Δυστυχώς, είχαν τόσες ανοιχτές πλοκές να κλείσουν που μου φάνηκε κάπως γρήγορο. Τρανό παράδειγμα ο θάνατος του Κιουόριν από τον Jon, για τον οποίο χρειάστηκε να εξηγήσω στα παιδιά που δεν διαβάσουν τα βιβλία το τι ακριβώς παίχτηκε. Τέσπα.

Spoiler 2ο Βιβλίου
Spoiler:

Προς τους readers των βιβλιων,η δευτερη season καλυψε καλα το βιβλιο η αφησε πολλα μερη εξω??Δηλαδη αν ηταν να ξεκινησω να διαβαζω τα βιβλια(το οποιο και θα κανω),να διαβασω απ'το 3ο η θα εχω αποριες πολλες οποτε να ξεκινησω απ'το 2ο??

ΟΧΙ. Ξεκίνα από το δεύτερο τουλάχιστον. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έγιναν κάπως διαφορετικά και θα μπερδευτείς. Επίσης υπάρχουν και μερικά στοιχεία της ιστορίας πολύ σημαντικά για τα οποία αναρωτιέμαι και εγώ γιατί τα αφήσανε έξω. Από το δεύτερο τουλάχιστον. Εγώ θα σου έλεγα από το πρώτο γιατί πιστεύω πως δεν θα το βαρεθείς.

Edited by Black Kaiser, 04 June 2012 - 23:09.

#640 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 05 June 2012 - 14:49

1.Απλα πιστευω οτι αμα ξεκινησω απ'το 1ο θα βαρεθω,οποτε λογικα θα ξεκινησω απ'το 2ο για να ειμαι και πιο εξοικειωμενος με ονομασιες κτλπ ωστε να μπω πιο δυναμικα στο 3ο.
2.Και εγω αυτο ειχα καταλαβει απλα με μπερδεψε η εμφανιση τους,anyway thanks.

Οπωσδήποτε και πρέπει να ξεκινήσεις με το πρώτο αν θέλεις να διαβάσεις τα βιβλία.Η σειρά έχει αφήσει απ'έξω χαρακτήρες και background info,χωρίς τη γνώση των οποίων θα μπερδευτείς τελείως μπαίνοντας στο δεύτερο βιβλίο.Επίσης το γράψιμο του Martin έχει το γρηγορότερο pacing στο πρώτο βιβλίο όσον αφορά τις περιγραφές κι έτσι δεν νομίζω ότι θα βαρεθείς διαβάζοντας το.
Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα το season finale,αλλά από την άλλη δεν περίμενα και κάτι τέτοιο.Ουσιαστικά ήταν ο,τι ήταν και το περσινό finale,setup για την επόμενη season,αλλά με περισσότερες εξελίξεις.

#641 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 June 2012 - 12:16

Το 20 ειχε ως σκοπο να κλεισει ολα τα τρεχουμενα θεματα και να μας προετοιμασει για την επομενη σεζον.Εγω προσωπικα ικανοποιηθηκα πληρως.Ναι καποιες σκηνες δεν τις καναν τοσο καλα,ναι το house of the undying επρεπε να χε κιαλλα αλλα αυτο που εχει σημασια σε season finale ειναι η τελευταια εντυποση.Εμενα η εντυποση που μου αφησε ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη που μου αφησε και το βιβλιο.Μια πολυ βαθια μελαγχολια και οικτος για τους χαρακτηρες.

Οποτε εγω εμεινα πληρως ικανοποιημενος απο τη δευτερη σεζον και πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να γινει.Μαλιστα εμενα προσωπικα οι 2 πρωτες σεζον μου αρεσαν ΠΟΛΥ πιο πολυ απο τα πρωτα 2 βιβλια.Ισως να ειμαι μειονοτητα σε αυτο αλλα οπως και να χει αυτο ενιωσα εγω.Παμε λοιπον του χρονου για τριτη σεζον οπου απο οτι καταλαβα θα πιασει μεχρι τη μεση του τριτου βιβλιου.Εχω δει τι μπορουν να κανουν(Blackwateeeer) και ειμαι βεβαιος πως θα μας καταπληξουν.

Και εδω ερχεται το ερωτημα μου.Αφου το βιβλιο 3 θα πιασει τις σεζον 3-4 και ισως σε αυτες τις σεζον να εχουμε πραγματα απο τα επομενα βιβλια αναρωτιεμαι πως θα δουλεψουν τα βιβλια 4-5.Δεν υπαρχει νομιζω αμφιβολια πως θα τα ξεκινησουν ταυτοχρονα μιας,και χρονολογικα τα δυο βιβλια ειναι παραλληλα αλλα αφου το βιβλιο 5 ειναι ακομη μεγαλυτερο απο το 3 ενδεχομενως αυτα τα 2 βιβλια μαζι να καλυψουν ισως και 3 σεζον.

Δηλαδη οσοι εχουμε διαβασει τα βιβλια ξερουμε χοντρικα τι θα γινει μεχρι τη σεζον ΕΦΤΑ? :OMG3: Ελπιζω πως θα αυξησουν τα επεισοδια ανα σεζον αλλιως δεν μας βλεπω καλα....

sc5bab.jpg

#642 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 06 June 2012 - 15:30

Μια διαφορετική ματιά για το τέταρτο επεισόδιο της δεύτερης σαιζόν και όχι μόνο http://imgur.com/a/qPfWS#0

Spoiler: lol

Edited by Nikos1451, 06 June 2012 - 20:48.

#643 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 06 June 2012 - 23:27

Τώρα βρήκα χρόνο να δώ το επεισόδιο και απλά Γ@ΜΗΣΕ
Spoiler:

MbcN7u5.png

#644 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 June 2012 - 09:48

Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά η Sibel Kekkili , δηλαδή η ηθοποιός που παίζει την Shae παλιότερα έκανε καλή καριέρα στην βιομηχανίας του πορνό...

Απλά αναφέρω αυτή την πληροφορία, το πως θα την χρησιμοποιήσετε αφορά εσάς....

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#645 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 June 2012 - 10:38

Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά η Sibel Kekkili , δηλαδή η ηθοποιός που παίζει την Shae παλιότερα έκανε καλή καριέρα στην βιομηχανίας του πορνό...

Απλά αναφέρω αυτή την πληροφορία, το πως θα την χρησιμοποιήσετε αφορά εσάς....

ΛΟΛ
Και τις προάλλες μου έλεγε ένας φίλος "Εκτιμώ πολύ τις προηγούμενες δουλειές της ηθοποιού που παίζει η Shae" με ένα περίεργο χαμόγελο και δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε...

Posted Image