Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#601 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 20:32

Εγώ μια φορά που έβλεπα άνιμε μπήκε ο πατέρας μου στο δωμάτιο και μόλις είδε τι βλέπω με έδειρε.Από τότε δεν ξαναείδα.

Η θρησκεία μου απαγορεύει να βλέπω hentai.

10/10 for successful troll. Well played, jack. :tensai:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#602 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 02:36

Εγώ μπορώ να πω πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους γονείς μου!!!

Τους αρέσουν τα anime της δεκαετίας του 80!!! Αλλά και να μην τους άρεσαν δεν θα μου έλεγαν ποτέ τίποτα διότι όλοι μας επιλέγουμε αυτό που μας αρέσει... Όταν βέβαια είναι στα κέφια τους μου λένε "μα κάλα, πότε θα μεγαλώσεις! 29 είσαι, οχι 9!!!!"... :hahaha:

Spoiler:

Όσο για τους φίλους μου, όλοι με δέχονται έτσι όπως είμαι και ενδιαφέρονται να μάθουν για τα anime!!!:wooi2:

For the rest of the world who has a problem with that... they can shoot themselves for all i care!!! (Είμαι κακιά!!! :P)

Χαχα οντως!

Φαντασου αν και το Resident Evil:Denegation δεν ειναι ανιμε αλλα απο ιαπωνικο βιντεοπαιχνιδι τους αναγκασα ολους τους φιλους μου να παμε να το δουμε οταν βγει! Καλα οι φιλοι μου με τους οποιους κανω cosplay δε το συζηταμε αν θα ερθουν η οχι xD
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#603 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 23:32

Spoiler:

Επιτελους βρηκα πως το λενε αυτο που εχω παθει κι εγω:Blissfull:

Ωραιο δεν ειναι;:wis:

#604 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 23:42

εδω και κατι μερες δεν ξερω πως αλλα δια μαγειας τα ατομα που βλεπουν anime στο σχολειο μου εχουν αυξηθει τωρα τελευταια πορωσα ενα φιλαρακι μου με το naruto και επιτελους εχω να ανταλλαξω μια κουβεντα με καποιον γιατι κατι αλλα παιδια βλεπουν μονο one piece και κατι αλλα ασχετα :Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#605 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 20:48

μόλις ανακάλυψα ανιμάκηδες στην τάξη μου ενθουσιάστηκα!!!βέβαια δεν έχουν δει πολλά αλλά μια κουβέντα την ανταλλάσουμε βρε αδερφέ.Πέρα απο αυτό η μάνα μου κάνει μόνο παράπονα γιατί λέει πρέπει να βρω γκόμενο και όχι να βλέπω ανιμε...:hahaha::hahaha::hahaha:
επίσης δεν ξέρω πως το χει σκεφτεί αλλά πιστεύει οτι θα φύγω απο το σπίτι για να πάω Ιαπωνία
Και θα πάω μια μέρα...:hahaha::hahaha::hahaha:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#606 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 21:31

ειμουν στο φροντιστιριο και καθομουν στο τελευταιο θρανιο και ενας φιλος μου στο μπροστινο και του λεω εγω
(εγω)τελικα καταφερα και ειδα το επεισοδιο του ναρουτο...
(διπλανος μου)-0.0 βλεπετε και εσεις?????
(εγω)-nani??????????(ξερετε μου ειρθε καπως αποτομο)!!!
(διπλανος μου)-0.0
(μπροστινος)-0.0
(διπλανος του μπροστινου)-τι λενε αυτοι ρε??!

LOL

#607 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 19:34

η μάνα μου κάνει μόνο παράπονα γιατί λέει πρέπει να βρω γκόμενο και όχι να βλέπω ανιμε..

:oo::oo:.........................
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#608 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 20:59

ειμουν στο φροντιστιριο και καθομουν στο τελευταιο θρανιο και ενας φιλος μου στο μπροστινο και του λεω εγω
(εγω)τελικα καταφερα και ειδα το επεισοδιο του ναρουτο...
(διπλανος μου)-0.0 βλεπετε και εσεις?????
(εγω)-nani??????????(ξερετε μου ειρθε καπως αποτομο)!!!
(διπλανος μου)-0.0
(μπροστινος)-0.0
(διπλανος του μπροστινου)-τι λενε αυτοι ρε??!

LOL

Καλό!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#609 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 21:11

Εγω μια μερα (ως συνηθως) ακουγα ενα playlist με τα αγαπημενα μου openings/endings/γενικα japanese.Σε μια στιγμη παιζει και το Motteke! Sailor Fuku(μα φυσικα,Lucky Star) και μπαινει η μανα μου μεσα και με ρωταει τι ακουω.Μετα τις εξηγησεις με κοιταει καλα καλα και μου πεταει:μου βαζεις να δω ενα?(επεισοδιο)

:OMG3: ετσι εμεινα!

Γι'αυτο θα προγραμματησω να της κανω μερικες "προβολες" και θα δουμε τι θα γινει!
Αν ολα πανε καλα το Haruhi fanclub θα αποκτησει και ενα ανεπισημο μελος!

#610 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 21:24

η μάνα μου είδε όλο το death note
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#611 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 22:37

:oo::oo::oo::oo::oo::oo:
η μάνα σου είναι θεά...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#612 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 05:17

Εγώ το είδα μαζί με τη μάνα μου (δεν κάνω πλάκα). Αυτό και το Gankutsuou. Στο Gankutsuou καθόμουν και της μετέφραζα τι γινόταν σε κάθε σκηνή, επειδή δεν καταλάβαινε αγγλικά.

E5VV38U.jpg

#613 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 06:39

Εγώ το είδα μαζί με τη μάνα μου (δεν κάνω πλάκα). Αυτό και το Gankutsuou. Στο Gankutsuou καθόμουν και της μετέφραζα τι γινόταν σε κάθε σκηνή, επειδή δεν καταλάβαινε αγγλικά.

Nice.
Και μένα ρε γμτ ήθελε να δει το Gankutsuou αλλά νταξ έχει και πολλούς διαλόγους που να της τα μεταφράζω όλα...θα το ήθελε στα ελληνικά να το δούμε είναι η αλήθεια...
(μέχρι που σε κάποια φάση έψηνα να το μεταφράσω...)
Χαρά στο κουράγιο σου πάντως Πάπια όλο pause φαντάζομαι.

PS : Εγώ πάντως έκανα rewatch όλο το seirei no moribito, κι όλο το death note και πολλά Miyazaki movies με την μάνα μου αν και έχει καιρό πλέον. Αυτά.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#614 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 13:13

Σήμερα αγόρασα το Artbook από Angel Sanctuary το οποίο ονειρευόμουν επί δύο εβδομάδες αφότου το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά στο Otaku No sekai...... Όπως καταλαβαίνεται η διάθεση μου ήταν η εξής....

Spoiler:

Φυσικά γυρνώντας με λεωφορείο σπίτι και μες την τρελή χαρά(
Spoiler:
) δεν κρατήθηκα και άρχιζα να το ξεφυλλίζω. Χωρίς να το πάρω είδηση και εκεί που κοίταζα χαρούμενη χαρούμενη τον Kira senpai και τον ξεπουπουλιασμένο Setsuna..... μια κυριούλα έχει καθίσει δίπλα μου και έχει κολλήσει πάνω από το αυτί μου για να δει τι κοιτάω. Προφανώς κάποιες από τις εικόνες ξύπνησαν το θρησκευτικό της συναίσθημα και με άρχισε στο "λιβάνισμα" για τα σατανιστικά πράγματα, την διαφθορά της νεολαίας, τον λόγο του Κυρίου, και πάει λέγοντας και κλαίγοντας (κάτι παιδιά απέναντι κατάλαβαν το δράμα μου και είχαν λυθεί στα γέλια, ρίχνοντας ματιές γεμάτες συμπόνοια ή ακριβέστερα οίκτου)..... Για να μην τα πολυλογώ η εναλλαγή διαθέσεων μου ήταν η παρακάτω....
Spoiler:

Honestly speaking, ήταν τα μεγαλύτερα σε διάρκεια 45 λεπτά της ζωής μου ( και από την απελπισία μου κατέβηκα και δυο στάσεις νωρίτερα από το σπίτι μου,και πάλι καλά που τα κατάφερα γιατί δεν με άφηνε να φύγω).... Από εδώ και πέρα ταξί FTW!!!!!!!

#615 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 13:17

@ Iristella
Θα πληρώνεις ταξί για μια θρησκόληπτη γιαγια? Ε όχι. Πολύ της πάει.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας