Βασικα οσον αφορα την οικογενεια δεν μπορω να πω οτι εχω και κανα ιδιαιτερο προβλημα,δεν μενουμε και μαζι οποτε...βεβαια ας πουμε τι να μου πει ο πατερας μου ειναι 60 χρονων και μεταλας και με τρεχει στους Sepultura και τους Kreator...παιδι μου μην παλιμπαιδιζεις?

:hahaha:
τωρα οσον αφορα τις παρεες μου,εχω μια φιλη narutard και την κοροιδευω και αυτη με λεει κουλτουριαρα και καλα που σνομπαρω το naruto, αρκετα παιδια που ειναι ανοιχτα και βλεπουν καμια ταινια η καμια σειρα πχ. death note και φυσικα την κολλητη μου η οποια τα μισει απολυτα και τα anime και τους ιαπωνες οχι επειδη ειναι κλειστομυαλη αλλα επειδη δεν της ταιριαζει η συγκεκριμενη αισθητικη...
Νομιζω οτι υπερβαλουν αρκετα ορισμενοι οταν ριχνουν στην πυρα οσους δεν ενδιαφερονται για anime...Δεν μπορουν να αρεσουν σε ολους τους ανθρωπους τα ιδια πραγματα...ενταξει καμια φορα αισθανομαι λιγο ασχημα οταν λεω οτι βλεπω anime και μου κανουν ολοι...βλεπεις παιδικα?...αλλα και εγω πχ δεν γνωριζω τιποτα για τον σκανδιναβικο κινηματογραφο...τι πρεπει να κανουν οι φανς?να μου παρουν το κεφαλι?