Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#586 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 30 November 2008 - 19:54

Λοιποι/ες θείοι,θείτσες,γιαγιάδες,παππούδες και όλο μου το σόι:
Βρίζουν οτιδήποτε ξένο, γι' αυτό και δεν κάθομαι να τους αναλύσω όσα ξέρω, το σάλιο μου χαλάω και ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς.

Καλά, δεν το συζητάω. Να μην μας αρέσουν κάποια πράγματα από τις άλλες κουλτούρες, το καταλαβαίνω. Το να ΒΡΙΖΕΙΣ όμως ο,τιδήποτε ξένο δείχνει απλά άτομο χωρίς εγκέφαλο. *shakes head*
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#587 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 November 2008 - 19:56

Βασικα οσον αφορα την οικογενεια δεν μπορω να πω οτι εχω και κανα ιδιαιτερο προβλημα,δεν μενουμε και μαζι οποτε...βεβαια ας πουμε τι να μου πει ο πατερας μου ειναι 60 χρονων και μεταλας και με τρεχει στους Sepultura και τους Kreator...παιδι μου μην παλιμπαιδιζεις?:hahaha::hahaha::hahaha:

τωρα οσον αφορα τις παρεες μου,εχω μια φιλη narutard και την κοροιδευω και αυτη με λεει κουλτουριαρα και καλα που σνομπαρω το naruto, αρκετα παιδια που ειναι ανοιχτα και βλεπουν καμια ταινια η καμια σειρα πχ. death note και φυσικα την κολλητη μου η οποια τα μισει απολυτα και τα anime και τους ιαπωνες οχι επειδη ειναι κλειστομυαλη αλλα επειδη δεν της ταιριαζει η συγκεκριμενη αισθητικη...

Νομιζω οτι υπερβαλουν αρκετα ορισμενοι οταν ριχνουν στην πυρα οσους δεν ενδιαφερονται για anime...Δεν μπορουν να αρεσουν σε ολους τους ανθρωπους τα ιδια πραγματα...ενταξει καμια φορα αισθανομαι λιγο ασχημα οταν λεω οτι βλεπω anime και μου κανουν ολοι...βλεπεις παιδικα?...αλλα και εγω πχ δεν γνωριζω τιποτα για τον σκανδιναβικο κινηματογραφο...τι πρεπει να κανουν οι φανς?να μου παρουν το κεφαλι?

xbJ3b2w.jpeg

#588 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 30 November 2008 - 22:58

κι εγω κλασικα μια απο τα ιδια....οι γονεις μου οταν ξεκινησα να βλεπω ελεγαν τι παιδικα ειναι αυτα που βλεπεις,σε λιγο θα πας πανεπιστημια αλλα τους εξηγησα καπως τι ακριβως ειναι και τωρα τουλαχιστον δε με ενοχλουν...απο τους φιλους μου δυστυχως δε βλεπει κανενας...μου λενε τι μ@@@@ες καθεσαι και βλεπςις :hahaha:κτλ....ευτυχως που βλεπουν 2 ξαδερφια μου και μπορω να συζηταω με καποιον αλλιως....:cry5:
Posted Image

#589 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 30 November 2008 - 23:26

χμμ,προσωπικα επειδη θελω να σπουδασω καρτουν και βλεπω και ευρωπαικες σειρες κλπ,
οι γονεις μου τουλαχιστον δεν μου λενε τιποτα
(εκτος και αν με δουν σαββατο βραδυ να καιγομαι:hahaha:)

στο σχολειο ειναι που γινεται πολεμος..και τι δεν μου εχουν πει..
μεχρι και "μην μιλας αλλο για κινεζους(λολ),θα ξερασω!":unlucky:

ειναι πραγματικα πρωτογονοι στο σχολειο μου.δεν καταλαβαινω γιατι,αλλα ενω την δυση την υπερθαυμαζουν,αν ακουσουν πως καποιος ενδιαφερεται για την(ουτε καν κουλτουρα,αλλα)υποκουλτουρα μιας ανατολικης χωρας,το βρισκουν γελοιο!

μιλαμε για πολιτιστικο χασμα.. :bahhh:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#590 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 02 December 2008 - 01:40

Εγώ μια φορά που έβλεπα άνιμε μπήκε ο πατέρας μου στο δωμάτιο και μόλις είδε τι βλέπω με έδειρε.Από τότε δεν ξαναείδα.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#591 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 02 December 2008 - 02:00

Εγώ μια φορά που έβλεπα άνιμε μπήκε ο πατέρας μου στο δωμάτιο και μόλις είδε τι βλέπω με έδειρε.Από τότε δεν ξαναείδα.

:oo::hahaha: (I really hope u r joking)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#592 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 02 December 2008 - 02:00

πλακα κανεις ετσι?
Posted Image

#593 selene

selene

o_O

• Members
  • 3 posts

Posted 02 December 2008 - 07:36

Πραγματικά ελπίζω να κάνεις πλάκα... :terror2:
Εκτός και αν έβλεπες κανένα hentai και ο πατέρας σου είναι υπόδειγμα του 'καθωσπρέπει', τότε πάω πάσο.
And that's the reason why Sasuke...
Spoiler:

#594 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 02 December 2008 - 08:11

εγώ μια φορά έβλεπα ένα ανιμε και μπηκε ο πατέρας μου και τρελάθηκε με αυτό που έβλεπα και με σκότωσε...
απο τότε είμαι νεκρος...
Posted Image
Spoiler:

#595 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 02 December 2008 - 09:46

Πραγματικά ελπίζω να κάνεις πλάκα... :terror2:
Εκτός και αν έβλεπες κανένα hentai και ο πατέρας σου είναι υπόδειγμα του 'καθωσπρέπει', τότε πάω πάσο.

Η θρησκεία μου απαγορεύει να βλέπω hentai.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#596 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 02 December 2008 - 16:35

Καλά τώρα, σοβαρά μιλάς ή μας δουλεύεις ψιλό γαζί?

15fkk04.jpg

#597 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 December 2008 - 22:20

....καλά που ζήτε;
ο Skiarxon είναι μέλος της νέας ακρόπολης... και δεν του επιτρέπονται να βλέπει hentai
αλλά ούτε και anime έχει σταματήσει να βλέπει εδώ και καιρό αλλά του λείπουν....
προσπαθεί να βλέπει κρυφά αλλά είδατε τα αποτελέσματα.
μερικές φορές όταν έρχεται θεσσαλονίκη τον φυγαδεύουμε απο τις συνεδριάσεις
και κάνουμε μυστικές προβολές για αυτόν μόνο. (χωρίς hentai)

#598 mints

mints

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 03 December 2008 - 23:08

Εμενα οι γονεις μου δεν εχουν ιδεα, βεβαια δεν μενουμε και μαζι πια οποτε δεν ξερουν. Οι φιλοι αλλα και στη δουλεια το ξερουνε και μου λενε ''μα καλα παλι κινεζικα πας να δεις? ελεος!''

#599 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 04 December 2008 - 03:53

χεχε εμενα οι φιλοι μου δε βλεπουν ανιμε αλλα δεχονται τα χομπυ μου και δε τα μισουν καθολου... Σχολειο δε μιλαγα για ανιμε αλλα στο τελος του λυκειου καταλαβα οτι υπηρχαν κ αλλοι φαν των ανιμε.

Οι γονεις μου δεν εχουν προβλημα.

Οσο για αλλους που με κατηγορησαν γι αυτο που βλεπω, φιλοι του πατερα μου κ γνωστοι... εγω σε απαντηση κατηγορω αυτα που σε εκεινους αρεσει να βλεπουν κ κιολας...

Μια μερα καποιος κατηγορισε τα ιαπωνικα Καρτουν λεγοντας επιπλεον οτι εκεινα της Disney ειναι καλυτερα λολ. Εγω πολυ απλα του ειπα γιατι τα Ιαπωνικα ειναι καλυτερα. Καλα εκεινα της Disney του λεω αλλα πολυ αγαθα, πιο πολυ απευθυνεται για παιδια... Ομως τ'ανιμε ειναι κατι αλλο. Ειναι γι ολες τις ηλικιες κ πανω απ'ολα εχουν πολυ φαντασια.

Μετα μου παν "Μα ειναι δυνατον να ειναι καλυτερα? Κοιτα τι ειναι τα hentai δηλαδη?"
Κ'εγω απαντω "Κακα ειναι? Δε βλεπω αλλα δεν ειναι παρα μονο ζωγραφιες οποτε ειναι πιο αθωα απ'τις ταινιες π****" Μετα να πουμε την αληθεια λες κ οι Ευρωπαιοι δεν εχουν κανει παρομοια κομικς κ μιλανε απο πανω.

Βασικα δε με νοιαζει τι λενε οι αλλοι αλλα οταν ακουω καποιον να κατηγορει αυτο που σε εμενα αρεσει οπως τα ανιμε κ η αγαπη μου για τη Ιαπωνια βρισκω αφορμη για να κατηγορισω τα δικα τους γουστα κ απο πανω μ'αρεσει να τους αποδεικνυω οτι αυτο που τους αρεσει δεν λεει κ τοσο... κ πιστεψτε με... τοτε ειναι που τους ποναει λολ... κ σ εμενα αρεσει ο πονος τους roflmao

Δυστυχως στην Ελλαδα ετσι ειναι. Κ αυτο που μ'αρεσει ειναι να τα βαζω με αυτους που ειναι κλειστομυαλους κ να τους τη σπαω. Στην Ιταλια εκει που μενουν τα ξαδελφια μου τουλαχιστον δεν ειναι καθολου ετσι.

Αχ επρεπε να γεννηθω Ιαπωνια παντως.........
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#600 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 04 December 2008 - 10:36

Εγώ μπορώ να πω πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους γονείς μου!!!

Τους αρέσουν τα anime της δεκαετίας του 80!!! Αλλά και να μην τους άρεσαν δεν θα μου έλεγαν ποτέ τίποτα διότι όλοι μας επιλέγουμε αυτό που μας αρέσει... Όταν βέβαια είναι στα κέφια τους μου λένε "μα κάλα, πότε θα μεγαλώσεις! 29 είσαι, οχι 9!!!!"... :hahaha:
Spoiler:

Όσο για τους φίλους μου, όλοι με δέχονται έτσι όπως είμαι και ενδιαφέρονται να μάθουν για τα anime!!!:wooi2:

For the rest of the world who has a problem with that... they can shoot themselves for all i care!!! (Είμαι κακιά!!! :P)
Posted Image