Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Higurashi no Naku Koro ni

• Please log in to reply
343 replies to this topic

#106 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 May 2008 - 21:04

http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/678-higurashi-no-naku-koro-ni.html

Εδώ μιλάμε και για τις τρείς σεζόν...

#107 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 12 May 2008 - 20:35

Δηλαδή άμα σας πω πως με έχει κουράσει ήδη? Είμαι πρώτη seazon 17ο επεισόδειο. Ενώ ξεκινάει εκπληκτικά και με τρέλανε, τώρα είμαι σίγουρος πως δε θα δω τις άλλες 2.

Δεν, δεν, δεν :(

#108 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 12 May 2008 - 21:08

Στην επόμενη εξηγούνται αρκετά (ίσως όλα; Δε την έχω δεί ολόκληρη) οπότε αξίζει να τη δείς.

#109 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 12 May 2008 - 22:25

Δηλαδή άμα σας πω πως με έχει κουράσει ήδη? Είμαι πρώτη seazon 17ο επεισόδειο. Ενώ ξεκινάει εκπληκτικά και με τρέλανε, τώρα είμαι σίγουρος πως δε θα δω τις άλλες 2.

Δεν, δεν, δεν :(

Nah :P
Αμα κάτσεις να το δεις , θα δεις ότι ειναι τέλειο =)
Η πρώτη σαιζόν είναι κάτι σαν πρόλογος για τη δεύτερη ~
Και το Higurashi δεν κουράζει τόσο όσο σε μπερδεύει xD

Δες , δες :P

#110 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 12 May 2008 - 22:31

Nah :P
Η πρώτη σαιζόν είναι κάτι σαν πρόλογος για τη δεύτερη ~
Και το Higurashi δεν κουράζει τόσο όσο σε μπερδεύει xD

Δες , δες :P

Idd..Η 1η σεζόν σε αφήνει με άπειρα ερωτήματα,εγώ τώρα στη 2η είμαι αλλά δεν μου κάνει όσο εντύπωση μου έκανε η 1η...

#111 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 May 2008 - 22:35

Δε θα τό'λεγα.

Όλη η σειρά στο ίδιο κλίμα κειμένεται και δεν γίνεται λιγότερο η περισσότερο πορωτική στο τέλος που λες εσύ.
Εφόσον δεν του άρεσαν τα 17 δεν νομίζω οτι θα του αρέσει το υπόλοιπο.

Αλλά Βας, κάνε τον κόπο, 9 επς σου έμειναν ακόμη. :bike:

Μπου του βου, το τελείωσα πριν μερικές μέρες. (ξέρω άργησα, άλλα έλεγα στο πρίβιους ποστ).

Πάρα πολύ ωραίο, χαλαρά μέσα στο τοπ 10 μου.

Μετά τις γαμωεξετάσεις θα μου λυθούν και οι απορίες με τη 2η σίζον.

Looking forward to it.

HnH5aB0.jpg

#112 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 12 May 2008 - 22:38

Η αλήθεια είναι οτι η 2η δεν είναι σαν την 1η . Η 1η ειναι αφιερωμένη στο killing ενώ η 2η είναι σαν επεξήγηση και συνέχεια ~ Αλλά εχει κι αυτή τα δυνατά της σημεία ;)

Δε θα τό'λεγα.
Όλη η σειρά στο ίδιο κλίμα κειμένεται και δεν γίνεται λιγότερο η περισσότερο πορωτική στο τέλος που λες εσύ.
Εφόσον δεν του άρεσαν τα 17 δεν νομίζω οτι θα του αρέσει το υπόλοιπο.
Looking forward to it.

Δεν είπα ότι στο τέλος είναι τέλεια αλλά σα σύνολο ειναι τέλειο ~ Οι περισσότεροι ξαφνιάζονται όταν το πρωτοβλέπουν ~

#113 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 15 May 2008 - 23:42

Αλλοπρόσαλλο να το χαρακτηρίσω, περίεργο να το πω, κουραστικό, μυστήριο, ηλίθιο? Δε ξέρω είμαι μεταξύ ή ότι είδα ένα διαμάντι του Ιαπωνικού μυστήριου ή ότι έχασα 26χ20 λεπτά από τη ζωή μου. Τόσο στα άκρα με έφερε αυτή η σειρά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ηλίθια η ιδέα της φιλίας, που προσπαθεί αλλά μόνο γέλιο φέρνει, να περάσει λόγω του ότι είχαν να κάνουν με στεγνούς δολοφόνους και έλεγαν με μεγάλα μάτια όλο νάζι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ.

/ΝΑ απαράδεκτο…

#114 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 16 May 2008 - 00:31

Προφανώς δε σου ταιριάζει λοιπόν η σειρά. :hahaha:

#115 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 May 2008 - 02:06

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ.

Σε αυτό συμφωνάω και εγώ.

Αλλά αυτό μόνο δεν το κάνει κακό άνιμε.

Τελικά μάλλον θα δω τη 2η σίζον μετά τις 13/6. D;

HnH5aB0.jpg

#116 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 30 May 2008 - 10:29

Λοιπόν μόλις τελείωσα σχεδόν και τις δύο(7 επισοδειάκια ακόμα) και έχω να πω ότι είναι απίστευτη σειρά. Η πρώτη season μες τη σχίζα πράγμα που με πόρωσε τρελά, ενώ η δεύτερη αν και χωλένει ως προς αυτό τον τομέα είναι αρκετά καλή. Top 10 list edited already

Posted Image

#117 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 posts

Posted 01 June 2008 - 12:40

μην λεμε οτι να ναι..απλα απο τα καλιτερα ανιμε αν και η 1st season μου φανικε καλυτερη
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#118 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 01 June 2008 - 14:51

Λοιπόν το τελείωσα και ακόμα και η "κοιλιά" της δεύτερης season διαγράφεται μόλις δεις το τέλος. Απλά θεικό. Τώρα ποιος περιμένει να βγει και το Rei???:nanana:

Posted Image

#119 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 24 June 2008 - 19:43

Μολις τελειωσα την πρωτη season.... Αρχισε πολυ καλα, Μολις ειδα τα 4 πρωτα επεισοδια ελεγα πως θα ηταν απο τις αγαπημενες μου σειρες. Οσο εβλεπα κ αλλα επεισοδια ομως με κουρασε πολυ... Ειχα φτασει σε σημειο να λεω, τι νοημα εχει να δω παρακατω, αφου οτι και να γινει θα μας διξει αλλη ιστορια μετα... Αμφιβαλλω αν θα αρχισω τη δευτερη season. Αμα το κανω θα ειναι μονο και μονο για τα ερωτηματα που εμειναν αναπαντητα...

#120 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 24 June 2008 - 20:30

Και αυτός είναι ο σκοπός της. Η δεύτερη είναι καθαρά επεξηγηματική και κινείται σε εντελώς άλλα πλαίσια από την πρώτη. Είναι πραγματικά σα να βλέπεις άλλη σειρά

Posted Image