Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Higurashi no Naku Koro ni

• Please log in to reply
343 replies to this topic

#76 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 02:34

Μια συμαντικη ερωτηση...εχει καποιος subs γιατι το κατεβασα σε torrent σε mkv και δεν εχει αγγλικους subs? οχι τπτ αλλο αλλα η αδερφη μου δε καταλαβαινει τιποτα :P

Βασικά είναι πολύ πιθανόν να έχει subs απλά πρέπει να εγκαταστήσεις το κατάλληλο codec pack. 29 θεατές anime συνιστούν CCCP :hahaha:
phmava.php

#77 merQree

merQree

Preacher Of Hate

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 03:02

Δεν εχω προβλημα στο να ανοιξω η να δω τα αρχεια η να προσθεσω υποτιτλους. Υποτιτλους ψαχνω για το Higurashi no Naku Koro ni Kai ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#78 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 10:20

Αν και ξαναδώθηκε σε προηγούμενη σελίδα, το μόνο group που έχει τελειώσει το Kai είναι οι Hauu

Επίσης αν θες μόνο τα subs τους εδώ άμα πας στο description τα έχει όλα σε ένα link σε rapidshare.

Τώρα αν κατέβασες αυτό και δεν έχει subs, το ποιο πιθανόν είναι κάτι να μην πάει καλά στο pc σου...
phmava.php

#79 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 13:31

Άσχετο, το massacre chapter τα έσπασε λιγάκι.

#80 merQree

merQree

Preacher Of Hate

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 13:02

Πω πωω...κανα νεο για το ποτε θα βγει η 3η σεζον? Πραγματικα δε θελω να το αφησω ασχετως αν στην 3η ισως το καταστρεψουν. Σε καθηλωνει και δε σε αφηνει να παρεις τα ματια του απο πανω του.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 Lolki

Lolki

Shinigami και δερνει

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 17:35

Πλάκα πλάκα η Mion παίζει να είναι η μόνη φυσιολογική (όσο φυσιολογικός μπορεί να είναι ένας εκεί πέρα) στην παρέα. :drink:

Ναί, αν και μιλάμε για ενα κορίτσι που αποκαλεί τον εαυτό της Οji-san (old man).

Spoiler:

#82 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 23:14

Question : H τρίτη season τη ρόλο θα βαράει, αφού το στόρυ τελείωσε
Spoiler:

#83 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 00:38

Λοιπόν, ας πω κι εγώ 2 λόγια για την σειρά. Προσωπικές απόψεις πάντα, επειδή πολλοί ίσως να θιχτούν από αυτά που θα γράψω.

Spoiler:

E5VV38U.jpg

#84 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 00:45

Spoiler:

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#85 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 00:49

Αν ξανακούσω την Ρίκα να κάνει "Μι-Πααααα" θα κάνω φόνο. Όσο και να μου άρεσε σαν ιστορία, ύστερα από τέτοιες καταστάσεις δεν νομίζω να ξαναδώ στον αιώνα τον άπαντα λολι anime.
[/spoiler]

Δε λέει μι-πααα λέει nipaaah bakayarou:chigau:Μόνο και μόνο για αυτή τη φράση αξίζει να δεις αυτό το anime:kawaii:Κάθε φορά που το λέει(και γενικά όταν μιλάει) έλιωνα:awww:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-XPNe955ZSI&feature=related[/YOUTUBE]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 00:50

Spoiler:

Spoiler:

E5VV38U.jpg

#87 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 00:50

Δε λέει μι-πααα λέει nipaaah bakayarou:chigau:Μόνο και μόνο για αυτή τη φράση αξίζει να δεις αυτό το anime:kawaii:Κάθε φορά που το λέει(και γενικά όταν μιλάει) έλιωνα:awww:

Youtube Video

Κι εγώ πάντως έριχνα καντήλια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 01:08

Λοιπόν, ας πω κι εγώ 2 λόγια για την σειρά. Προσωπικές απόψεις πάντα, επειδή πολλοί ίσως να θιχτούν από αυτά που θα γράψω.

Spoiler:

Βασικά για την πρώτη season.. Το ότι ξενέρωνες με τα χαλαρά επεισόδια και σε καθήλωνε στα σοβαρά είναι επειδή μάλλον δεν είναι για σένα. Ίσα ίσα! Εκεί είναι το ζουμί, ότι εκεί που όλα είναι ωραία και καλά, χαρούμενα κλπ, τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα! Μάλιστα υπάρχει και ειδικός όρος για χαρακτήρες που είναι Kawai και έχουν όμως απότομα ξεσπάσματα :thatsit:

Για την δεύτερη season αν και όντως δεν είχε την παράνοια που είχε η πρώτη σειρά (πράγμα που κανονικά δεν θα έπρεπε να χε, γιατί ουσιαστικά το style του higurashi ταιριάζει από ότι λένε περισσότερο με την δεύτερη σειρά), αλλά νομίζω πως είχε αρκετά καλύτερη υπόθεση.
Spoiler:

phmava.php

#89 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 01:29

! Εκεί είναι το ζουμί, ότι εκεί που όλα είναι ωραία και καλά, χαρούμενα κλπ, τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα!

Οπότε θα μπορούσανε να είναι απλά ωραία και χαρούμενα και όχι εντελώς χαζοχαρούμενα όπως ήταν στην σειρά.

#90 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 01:34

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα