Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Monster

• Please log in to reply
503 replies to this topic

Poll: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά; (302 member(s) have cast votes)

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά;

1. Dr.Kenzo Tenma (64 votes [18.60%] - View)

Percentage of vote: 18.60%

2. Johan Liebert (52 votes [15.12%] - View)

Percentage of vote: 15.12%

3. Anna Liebert/Nina Fortner (25 votes [7.27%] - View)

Percentage of vote: 7.27%

4. Inspector Heinrich Runge (63 votes [18.31%] - View)

Percentage of vote: 18.31%

5. Wolfgang Grimmer (59 votes [17.15%] - View)

Percentage of vote: 17.15%

6. Eva Heinemann (14 votes [4.07%] - View)

Percentage of vote: 4.07%

7. Dieter (19 votes [5.52%] - View)

Percentage of vote: 5.52%

8. Franz Bonaparta/Klaus Poppe (2 votes [0.58%] - View)

Percentage of vote: 0.58%

9. Roberto (3 votes [0.87%] - View)

Percentage of vote: 0.87%

10. Dr.Reichwein (11 votes [3.20%] - View)

Percentage of vote: 3.20%

11. Dr.Rudy Gillen (6 votes [1.74%] - View)

Percentage of vote: 1.74%

12. Richard Braun (7 votes [2.03%] - View)

Percentage of vote: 2.03%

13. Detective Jan Suk (4 votes [1.16%] - View)

Percentage of vote: 1.16%

14. Lawyer Fritz Vardemann (2 votes [0.58%] - View)

Percentage of vote: 0.58%

15. Martin (13 votes [3.78%] - View)

Percentage of vote: 3.78%

Vote Guests cannot vote

#121 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 22 May 2008 - 17:02

Καταπλικτικο!!!!
επιτελους 1 anime χορις τιποτα υπρφυσικο.
απλα τελειο.
μιλαμε ειχα πολυ καιρο να κολισω ετσι με anime.
25 επισοδια την μια μερα και τα υπολοιπα την 2η.
πραγματικα απο τα καλυτερα.

Edited by Harlock_24, 22 May 2008 - 17:23.

#122 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 22 May 2008 - 17:46

Ρίξε και κανέναν υπνάκο όμως μη μας πάθεις τίποτα :gn2:

#123 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 22 May 2008 - 17:51

για να μαθαινουν και αλλοι ποιο ειναι το καλυτερο ανιμε...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#124 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 27 May 2008 - 16:04

Το ανιμε αυτο ειναι ο ορισμοσ τησ τελειωτητας. Enough sayed.

#125 Rei Ayanami

Rei Ayanami

Going MAD

• Members
  • 28 posts

Posted 02 June 2008 - 20:55

Θέλω κι εγω να μοιραστώ τη χαρά μου και τον ενθουσιασμό μου για αυτή τη σειρά. Πριν λίγες ώρες είδα και το τελευταίο επεισόδιο. Η γεύση που μου άφησε εμπεριέχει μελαγχολία, μια προσωπική ευχαρίστηση και έντονο δέος αναμιγμένο με προβληματισμό..

Πέρα απο την απίστευτη πλοκή, τους άριστα δομημένους χαρακτήρες και την καταπληκτική σκηνοθεσία, εγώ θέλω να τονίσω και το ψυχολογικό/κοινωνικό κομμάτι της σειράς. Μια πραγματική διατριβή στην ανθρώπινη διαστροφή και συμπεριφορά και ένας φόρος τιμής κατά της βίας σε παιδιά. Ένα πολύ ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα και μια άρτια και ολοκληρωμένη αντιμετώπισή του. Εμβαθύνει τόσο στην ανθρώπινη συμπεριφορά και ψυχοσύνθεση, που μου θυμίζει Ντοστογιέφσκι.

Είθε να ακολουθήσουν κι άλλοι το δρόμο που χάραξε το MONSTER....

Lunge για πάντα!!!

Edited by Rei Ayanami, 08 June 2008 - 09:57.

Animate my world..

#126 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 03 June 2008 - 22:08

Θέλω κι εγω να μοιραστώ τη χαρά μου και τον ενθουσιασμό μου για αυτή τη σειρά. Πριν λίγες ώρες είδα και το τελευταίο επεισόδιο. Η γεύση που μου άφησε εμπεριέχει μελαγχολία, μια προσωπική ευχαρίστηση και έντονο δέος αναμιγμένο με προβληματισμό..

Πέρα απο την απίστευτη πλοκή, τους άριστα δομημένους χαρακτήρες και την καταπληκτική σκηνοθεσία, εγώ θέλω να τονίσω και το ψυχολογικό/κοινωνικό κομμάτι της σειράς. Μια πραγματική διατριβή στην ανθρώπινη διαστροφή και συμπεριφορά και ένας φόρος τιμής κατά της βίας σε παιδιά. Ένα πολύ ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα και μια άρτια και ολοκληρωμένη αντιμετώπισή του. Εμβαθύνει τόσο στην ανθρώπινη συμπεριφορά και ψυχοσύνθεση, που μου θυμίζει Ντοστιγιέφσκι.

Είθε να ακολουθήσουν κι άλλοι το δρόμο που χάραξε το MONSTER....

Lunge για πάντα!!!

Δεν υπαρχει περιπτωση. Ειναι σα το Γιουρο 2004.. Ολοι ελπιζουν να 3αναγινει.. αλλα καταβα8οσ 3ερουν πωσ τα 8αβματα γινονται μονο μια φορα..

#127 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 04 June 2008 - 12:10

Το είδα και αυτό... Παραλληλισμό anime με ποδόσφαιρο...

#128 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 04 June 2008 - 12:22

Το είδα και αυτό... Παραλληλισμό anime με ποδόσφαιρο...

Και μάλιστα τι anime. Όχι απλά όχι Sports genre αλλά σοβαρό ντετεκτίβικο κιόλας...:hahaha:

#129 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 June 2008 - 16:54

Ε πως, μηπως δεν ειχε εκεινο το παιδακι που το μονο που εβλεπε στη ζωη του ηταν η μπαλα του και τον Τενμα τον ειχε γραμμενο; Ειναι δικαιολογημενα ποδοσφαιροφιλικο το ανιμε λοιπον.

(τωρα που το θυμηθηκα, πολυ θα ηθελα να το πλακωσω στις φαπες εκεινο το μομολο να καταλαβει δυο πραγματα)
Posted Image

#130 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 June 2008 - 18:57

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω για την σειρά αν στο σενάριο έχει και καμιά σχέση ο Stephen King γιατί κάτι είχε πάρει το αφτί μου!Γνωρίζει κανείς?
Posted Image

#131 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 08 June 2008 - 19:09

Το anime Monster βασιζεται σε seinen manga του Naoki Urasawa.
Ο Stephen King ειναι ασχετος με αυτο.
Αλλα επειδη ακουγεται οτι στο Hollywood ετοιμαζουν film πανω στο monster, ποιος ξερει, μπορει να ανακτευεται με το σεναριο του.
Posted Image

#132 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 08 June 2008 - 19:14

Eδώ και καιρό είναι το όνομα του John Olson στο σενάριο. Αυτός που έγραψε το σενάριο για τη ταινία A History of Violence. Την είδα απο περιέργεια και την απεχθάνομαι. Βαρετή, περίεργη, χωρίς ουσιαστικό σενάριο, χαρακτήρες ή συνοχή. Δε ξέρω αν ήταν τόσο χάλιο το βιβλίο στο οποίο βασίζεται ή αν τα θαλάσσωσε ο Olson, αλλά δε θέλω με τίποτα να βγεί τέτοια μάπα το Monster.

Ας ελπίσουμε οτι δε θα τα κάνει θάλασσα. Πάντως, εδώ και 1-2 χρόνια την έχουνε στο imdb για 2009. Αλλά ακόμα κανένα άλλο νέο και φοβάμαι μη δε γίνει τελικά. Πολύς καιρός με μόνο μια ανακοίνωση και ένα όνομα.

#133 sofos

sofos

sodeska

• Members
  • 34 posts

Posted 16 June 2008 - 19:08

Μολις ειδα και το τελευταιο επεισόδιο:oo:
η σειρά ειναι τελεια!! εμβαθυνει σε ολους τους χαρακτηρες και δεν τους πεταει απλα στην σειρα για να βοηθησουν στην πλοκη. ειναι προσεγμενη και σχεδιασμενη βημα βημα:wooi2:
αλλα δεν καταλαβα ενα πραγμα
Spoiler:

#134 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 16 June 2008 - 20:21

Δεν είχε

Spoiler:

#135 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 17 June 2008 - 00:43

Χθες το τέλειωσα και γω. Τελικά ήταν όντως τόσο καλό όσο διάβαζα στο forum! Μου άρεσε πολύ σε όλους τους τομείς, ειδίκα όμως το σενάριο και ο τρόπος που εξελιζόταν ήταν τέλεια. Από τα καλύτερα anime που είδα τον τελευταίο καιρό. Επίσης, όλοι οι χαρακτήρες ήταν πολύ ενδιαφέροντες και δυσκολεύτηκα στο poll, αλλά ψήφισα Insector Runge, επείδη τον είδα σαν μια εναλλακτική μορφή του L, που είναι ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ever!