Είμαι 15 χρονών......Πιστεύετε ότι θα μου αρέσει??!
EDIT: Μου άρεσε πολύ το Death note! Top 2 LOL
αυτο ειναι 10 φορες καλυτερο .
ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν .
βλεπεις αλλωστε και τα αλλα σχολια .
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 20:27
Είμαι 15 χρονών......Πιστεύετε ότι θα μου αρέσει??!
EDIT: Μου άρεσε πολύ το Death note! Top 2 LOL
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 21:07
αυτο ειναι 10 φορες καλυτερο .
ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν .
βλεπεις αλλωστε και τα αλλα σχολια .

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 21:22
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 22:44
Ehh! Πολύ drama! είδα το 1 επισόδιο!! Δυστυχώς κατεβάζω κατι άλλο...οπότε δεν μπορώ να το έχω σύντομα
Παρόλαυτα ακόμα πιστεύω οτι to death note είναι καλύτερο.Με πόρωσε απο το πρώτο επισόδιο:gn2:
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 22:54
Ναι, αλλά αργότερα τα ψιλοχάλασε...
Σίγουρα, το Death Note ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά δε νομίζω οτι μπορούμε να τα συγκρίνουμε καν. Το ένα είναι φαντασίας και το άλλο καθαρά στον "πραγματικό κόσμο". Είναι και τα δύο πολύ καλά για αυτό που είναι.
Προσωπικά πάντως, έχω δεί το Monster 2 φορές και πάω για τρίτη ενώ το Death Note δε με καίει να το ξαναδώ ακόμα. Γιατί σε όλο το άνιμε, το μόνο ουσιαστικά που περιμένεις είναι "Ποιός θα νικήσει και πως θα νικήσει".
Στο Monster παίζει ρόλο και το πως θα βγεί απο τη κατάσταση το κάθε άτομο( σα τι άνθρωπος δηλαδή) και τι ηθικές αποφάσεις θα πάρει.
Είναι πιο "γκρίζο" για όλους τους χαρακτήρες ενώ το Death Note είναι τυπικό Κακή Ιδιοφυία VS. Καλή Ιδιοφυία.
Είναι και πιο δύσκολο να συνδεθείς με τους χαρακτήρες καθώς είναι σε a whole other level απο εμάς.
Το Monster δηλαδή, είναι πιο "αληθινό" και έτσι εμένα προσωπικά, με συναρπάζει πιο πολύ.
Αλλά για πόρωση της στιγμής, του στύλ "Τι έκανε το άτομο!" ίσως αρέσει πιο πολύ το Death Note. Τουλάχιστον έτσι ένιωσα εγώ. Υπάρχει και ένα συνεχόμενο άγχος στο Death Note που σε κάνει να θες να δείς παρακάτω και δε σε αφήνει να καλόσκεφτείς.
Το άλλο σου give και κανένα break χωρίς να γίνεται βαρετό ή να ξεφεύγει.

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:18
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 17 Μάιος 2008 - 00:35
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 02:17
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 22:50

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 23:05
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 23:56

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 00:09
Γιατί. Γιατί; ΓΙΑΤΙ;Κάτι ψυθιρίζεται για ένα DVD-rip της σειράς και χρησιμοποίηση των υπότιτλων ενός από τα 3 group που το έχουν κυκλοφορήσει (δυστυχώς όχι των Anime-Kraze Q_Q).

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 03:51