Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Monster

• Please log in to reply
503 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά; (302 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά;

1. Dr.Kenzo Tenma (64 ψήφοι [18.60%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.60%

2. Johan Liebert (52 ψήφοι [15.12%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.12%

3. Anna Liebert/Nina Fortner (25 ψήφοι [7.27%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.27%

4. Inspector Heinrich Runge (63 ψήφοι [18.31%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.31%

5. Wolfgang Grimmer (59 ψήφοι [17.15%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 17.15%

6. Eva Heinemann (14 ψήφοι [4.07%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.07%

7. Dieter (19 ψήφοι [5.52%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.52%

8. Franz Bonaparta/Klaus Poppe (2 ψήφοι [0.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.58%

9. Roberto (3 ψήφοι [0.87%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.87%

10. Dr.Reichwein (11 ψήφοι [3.20%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.20%

11. Dr.Rudy Gillen (6 ψήφοι [1.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.74%

12. Richard Braun (7 ψήφοι [2.03%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 2.03%

13. Detective Jan Suk (4 ψήφοι [1.16%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.16%

14. Lawyer Fritz Vardemann (2 ψήφοι [0.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.58%

15. Martin (13 ψήφοι [3.78%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.78%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#376 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 22:01

Φοβερη σειρα,πραγματικα αυτος ο Johan ειναι τελειος,ο απολυτος κακος

#377 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 15:51

Πραγματικα μια απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει,τι να πρωτο πεις γι'αυτη την σειρα για την ιστορια το animation την μουσικη ολα μαζι δενουν τελεια κανοντας την θεαση της σειρας πραγματικη απολαυση.
Παντως αυτο που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση ηταν οι χαρακτηρες της σειρας οι οποιοι απο τον πρωταγωνιστη μεχρι και τους δευτερευοντες ρολους παρουσιαζονται και αναλύονται διεξοδικα και σε βαθος.
Προσωπικα πρωτη φορα δεν αντιπαθησα ουτε ενα χαρακτηρα ολοι τους ηταν πολυ καλα δομημενοι,ακομα και τον Roberto παρολο που δεν ειναι και ο αγαπημενος μου δεν τον αντιπαθησα,οσο για τον Johan τι να πω μια πραγματικα αμφιλεγομενη προσωπικοτητα που εγω τουλαχιστον τον κατατασω μεσα την ιδια κατηγορια με χαρακτηρες οπως ο hannibal lecter πραγματικα φοβερος.
Οσο για το animation που καποιοι λενε οτι δεν ειναι καλο εγω νομιζω οτι ηταν ακριβως αυτο που επρεπε να ειναι,το θεμα δεν ειναι να μας εδειχνε κατι οπτικα καλο αλλα να πει μια ιστορια και αυτο το εκανε πολυ καλα.
Το σχεδιο μπορει να μην ηταν εντυπωσιακο ηταν ομως ρεαλιστικο ειδικα στις εκφρασεις των χαρακτηρων οπου επρεπε να μεταδωση αυτο που ενιωθαν οι χαρακτηρες νομιζω οτι το πετυχε,αλλα και η παρουσιαση του κοσμου ηταν πολυ ρεαλιστικη και ιστορικα(χωρις να ειμαι σιγουρος)αρκετα ακριβης,ενω η παρουσιαση της πραγας ειχε μερικες πανεμορφες εικονες.
Φυσικα πολυ μεγαλο ρολο στην σειρα επαιξε η μουσικη εχοντας μερικα πανεμορφα κομματια βοηθουσε παρα πολυ στην δημιουργια ατμοσφαιρας,ενω το ED με το τραγουδι και το σκιτσο(το αρχικο)εμενα μου δημιουργουσε ενα συναισθημα ανησυχιας(μεχρι να μαθω τι ειναι )και μου θυμισε ταινιες του tim burton.
To καλυτερο στοιχειο της ομως ειναι η ιστορια της η οποια σε κρατα κολλημενο στην οθονη,και το απιστευτο ειναι οτι παρολο που χαρακτηρες χανονται(ακομη και ο πρωταγωνιστης)και εμφανιζονται καινουργιοι ο ρυθμος και η ενταση παραμενουν παντα σε υψηλα επιπεδα ενω θα τολμησω να πω οτι δεν κανει σχεδον καθολου κοιλια ενω ολοι οι χαρακτηρες που παρουσιαζει ειναι ενδιαφεροντες.
Τελος μεγαλη εντυπωση μου εκανε οτι τα θεματα με τα οποια καταπιανεται δεν καταφευγη σε μεγαλοστομιες και πομπωδης διαλογους για να μεταφερει το μηνυμα της αλλα τα παρουσιαζει αρκετα απλα κατι που για μενα ειναι καλο.
Πραγματικα ενα αριστουργημα που δεν περιοριζεται στο χωρο του anime.

#378 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 16:17

Εγώ απο την άλλη κυριολεκτικά μίσησα το παιδαρέλι Dieter και τον ψυχωτικό Bonaparta. Το ξέρω οτι είναι τρελό να αντιπαθείς φανταστικούς χαρακτήρες, αλλα αυτοί οι δύο απέσπασαν Οσκαρ Αντιπάθειας(Α και Β ανδρικού ρόλου αντίστοιχα)

#379 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 19:22

Εγώ απο την άλλη κυριολεκτικά μίσησα το παιδαρέλι Dieter και τον ψυχωτικό Bonaparta. Το ξέρω οτι είναι τρελό να αντιπαθείς φανταστικούς χαρακτήρες, αλλα αυτοί οι δύο απέσπασαν Οσκαρ Αντιπάθειας(Α και Β ανδρικού ρόλου αντίστοιχα)

Πως κι ετσι?
Ειδικα τον Dieter δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει προκαλεση τετοια αντιπαθεια(και αλλοι δεν τον πανε)αφου το μονο που κανει ειναι να συμπεριφερεται σαν παιδι και ειναι εκει κυριως για να βοηθαει τους πρωταγωνιστες(Tenma/Nina)να μην βυθιστουν στο σκοταδι και γινουν και αυτοι τερατα κατα τ'αλλα συμπεριφερεται σαν ενα φυσιολογικο παιδι της ηλικίας του παρολες τις τραυματικες εμπειριες που εχει περασει.
Οσο για τον Bonaparta/Klaus Poppe τον λυπηθηκα στο τελος καθως νομιζω οτι ειχε πραγματικα μετανιωσει για ολες του τις φριχτες πραξεις ασχετα αν αυτο δεν τον δικαιολογη για οτι εκανε και νομιζω οτι ειναι μια τραγικη φιγουρα.

#380 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 19:26

Εγώ απο την άλλη κυριολεκτικά μίσησα το παιδαρέλι Dieter

τεκμηριωση please....μηπως μπερδευεις τα ονοματα?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#381 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2009 - 23:12

Όπως ενδεχομένως θα έχετε κουραστεί να διαβάζετε την γκρίνια μου, έτσι ακριβώς είχα κουραστεί κι εγώ απο την ασταμάτητη κλάψα του πιτσιρίκου!

#382 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 13:25

Όπως ενδεχομένως θα έχετε κουραστεί να διαβάζετε την γκρίνια μου, έτσι ακριβώς είχα κουραστεί κι εγώ απο την ασταμάτητη κλάψα του πιτσιρίκου!

οχι χαλαρωσε δε κουραζομαστε απο την γκρινια σου. αλλα ο dieter ενταξει δεν πολυ-εκλαιγε. τεσπα η αποψη σου ειναι. οσο για τον bonaparta...ψοφοο!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#383 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 15:39

Κλαψας ο dieter απο που κι ως που αν εξαιρεσης καποιες στιγμες(οπως στο Kinderheim οταν ο Hartmann του ειχε μια καραμπινα κολλημενη στο κεφαλι)οπου δικαιολογείται στο μεγαλυτερο μερος της σειρας δεν ηταν και το τοσο παραπονιαρης.
Η προσκόλληση του στον Tenma και αργοτερα στην Nina ειναι απολυτως δικαιολογημενη καθως μιλαμε για ενα παιδι που μεχρι τοτε ειχε κακοποιηθεί σωματικα και ψυχικα και οποτε φυσικο ειναι να συνδεθει με αυτους που του δειχνουν λιγη αγαπη και να μην θελει να τους αποχωριστεί και ολη η "γκρινια"του γινεται μεσα σε αυτο το πλαισιο να μην μεινη μονος του.
Ισα ισα λοιπον που εγω πιστευω οτι ειναι δυνατος σαν χαρακτηρας καθως συμπεριφερθηκε αρκετα ωριμα για την ηλικια οταν αποχωρίστηκε καποια στιγμη και απο τους δυο.
Αν δεν συμπαθης τον dieter Φανταζομαι τι θαψιμο εχει φαει ο Raki(Claymore)αυτος κι αν ηταν κλαψας.
Ενω και τον Bonaparta δεν θα τον ελεγα ψυχωτικό αλλωστε η δουλεια του οσο διεστραμενη και να ηταν υποδικνειει μια ιδιοφυια που χανει την ανθρωπια του και γινεται και αυτος τερας για τον σκοπο που υπηρετεί και τελικα την ξαναβρισκη μεσω της αγαπης και παρολο που μετανιωνει και προσπαθει να διορθωσει τα λαθη του μεχρι τοτε ειναι πολυ αργα.
Οσο για το αλλο εχω αντοχες ακομα γκρινιαξε οσο θες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από melkior: 08 Οκτώβριος 2009 - 18:57

#384 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 17:09

Εμένα πάντως δεν μου έσπασε σε καμία περίπτωση τα νεύρα ο Bonaparta . Ο Dieter μερικές φορές με κούρασε με τις περαβρέχει ατάκες του , το “είμαι ακόμα αθώος ” στιλ του, όμως δεν πάει να πει τίποτα αυτό . Είναι αρκετά σκοτεινή η ψυχολογία της πλειοψηφίας των χαρακτήρων , οπότε είναι λογικό να μας φαίνεται ξεκάρφωτο και να δημιουργεί εμένα προσωπικά την εντύπωση ότι υπάρχει μόνο και μόνο για να γίνει ακόμα πιο δραματικό το σκηνικό , σαν μια κάποια τραγική ειρωνεία ( τέλος πάντων , καταλάβατε :P ) . Όμως πραγματικά πιστεύω ότι η συμπεριφορά του ανταποκρίνετα στο μικρό της ηλικίας του και στα βιώματα που ανέφερε ο melkior σχεδόν απόλυτα .
Όσο για τον Bonaparta , δεν είναι ότι μου άρεσε και τόσο ή κάτι τέτοιο , μου άρεσε πάρα πολύ καθαρά και μόνο ως αντικείμενο μελέτης της ψυχοσύνθεσης ενός ατόμου . Δεν είναι ο πιο δουλεμένος χαρακτήρας της ιστορίας , αν και όλα και όλοι μιλούν για αυτόν , αλλά αυτό ακριβώς το ψιλομυστήριο , οι ιστορίες που έλεγε στα παιδάκια και στο τέλος
Spoiler:
του δίνει μια γοητεία στα μάτια μου :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#385 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.819 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2009 - 10:07

Και ναι επιτέλους σε r1 dvd sniff :D

http://www.amazon.com/gp/product/B002N1AEY6?ie=UTF8&tag=manvid-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B002N1AEY6

Available December 8, 2009
rsrGbGx.gif

#386 Grimmy

Grimmy

Darker Than Black

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 15:57

Moλις το τελειωσα και εχω μεινει με ανοιχτο το στομα..... αριστηουργημα που μπαινει ανετα στη πενταδα..... οποιος δε το εχει δει δεν εχει δει τιποτα.... inspector runge roberto kenzo grimmer martin και johan τα σπανε... με το τροπο τους ο καθενας....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#387 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 20:12

Αναμενόμενο να σου αρέσει αφού είναι αριστούργημα...Μια ψυχή προσπαθώ να πείσω να το δει και ενω είναι anime freak το αποφεύγει :PP
Δημοσιευμένη  εικόνα

#388 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2010 - 03:22

Kαταπληκτική σειρά! Φοβερή πλοκή με πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρες! Από τις καλύτερες που έχω δει!
Αγαπημένοι χαρακτήρες ο Doctor Kenzou Tenma,
ο Dieter, δεν τον θεωρώ κλαψιάρη ίσα ίσα σε πολλές περιπτώσεις ήταν πολύ ώριμος για την ηλικία του. Επίσης μ'αρεσει πολύ και η seiyu του, η Junko Takeuchi.
Ένας άλλος χαρακτήρας που μου άρεσε πολύ είναι και ο Otto Heckel, αληθινός και πάρα πολύ αστείος!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#389 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2010 - 19:42

Το τελειωσα και εγω,τι να λεμε τωρα,ο urasawa παιζει να ειναι ο καλυτερος story maker που εχω συναντησει.Και οχι σε anime φαση μονο...τρομερη σειρα,απιστευτα σκιαγραφημενοι χαρακτηρες,σκηνοθεσια,γραφικα...και το βασικο στοιχειο που λατρεψα: οι εκφρασεις των προσωπων.Πιστευω αυτο ειναι που σε κανει να κολλας με αυτη τη σειρα,απορροφας τοσα συναισθηματα βλεποντας τους χαρακτηρες να αντιδρουν στις τραγικες καταστασεις που θελοντας και μη συμμετεχεις και συμπονας.Επισης μου αρεσε πολυ ο φοβος που σου δημιουργουσε,εντελως psychological σκηνες
Spoiler:
.

Spoiler:

αφου ηρεμησω λιγακι ξεκιναω και 20th century boys...προς το παρον παω να δω τι κανει ο εξω κοσμος...θα επανελθω με αποριες αν και φανταζομαι οτι πρεπει να ριξω μια ματια στα προηγουμενα ποστ :hot:

#390 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 19:05

Προσωπικα δεν με τρελανε απορω που ολοι λενε καλα λογια..

Ηταν αστυνομικο σεναριο με οντος αρκετα καλο σασπενς και ενδιαφερον χαρακτηρες: τενμα, ο ντεντεκτιβ, ο γιοχαν και ο μπραβος του, η αδερφη του, και το παραμυθι. αρκετα καλα στοιχεια.

Ομως αξιζε για 12 επισοδεια, το πολυ 24 οχι για 80 που ήταν, προσωπικα βαρεθικα τη ζωη μου και μετανιωσα που το ξεκινισα..
το τελος επισις θα μπορουσε να γινει καλυτερο ( προβλεψιμο ήταν ποιος θα ριξει τον πυροβολισμο...)
τα παραμυθια που ήταν το δυνατο στοιχειο του ανιμε θα μπορουσαν να είχαν μεγαλυτερη θέση όπως και ο παραμυθας.
τελος ο γιοχαν, το μεγαλο ατου της σειρας... περιμενα πολυ περισοτερα, εμφανιζοταν σε μια ουδετερη μαργιονετα και μονο αυτο, δεν βλεπαμε κακια, δραση, η παντελης ελειψη συναισθηματων τον εκανε αυτο που ηταν αλλα η αδρανεια δεν ηταν αυτο που περιμενα.
τουλαχιστον ας ειχε καποιο στοιχειο υπερφυσικου αφου αυτο προδιδε..

συνεπως ήταν μια σειρα πολα υποσχομενη και με καλα στοιχεια και χαρακτηρες ψυχολογημενους αλλα η αποδοση εμπαζε κατα τη γνωμη μου..
με τοπ το 10 της βαζω 7.
παρατηρησε κανεις αλλος οτι θα μπορουσε να γυριζοταν ανετα με ηθοποιους?