Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Monster

• Please log in to reply
503 replies to this topic

Poll: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά; (302 member(s) have cast votes)

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά;

1. Dr.Kenzo Tenma (64 votes [18.60%] - View)

Percentage of vote: 18.60%

2. Johan Liebert (52 votes [15.12%] - View)

Percentage of vote: 15.12%

3. Anna Liebert/Nina Fortner (25 votes [7.27%] - View)

Percentage of vote: 7.27%

4. Inspector Heinrich Runge (63 votes [18.31%] - View)

Percentage of vote: 18.31%

5. Wolfgang Grimmer (59 votes [17.15%] - View)

Percentage of vote: 17.15%

6. Eva Heinemann (14 votes [4.07%] - View)

Percentage of vote: 4.07%

7. Dieter (19 votes [5.52%] - View)

Percentage of vote: 5.52%

8. Franz Bonaparta/Klaus Poppe (2 votes [0.58%] - View)

Percentage of vote: 0.58%

9. Roberto (3 votes [0.87%] - View)

Percentage of vote: 0.87%

10. Dr.Reichwein (11 votes [3.20%] - View)

Percentage of vote: 3.20%

11. Dr.Rudy Gillen (6 votes [1.74%] - View)

Percentage of vote: 1.74%

12. Richard Braun (7 votes [2.03%] - View)

Percentage of vote: 2.03%

13. Detective Jan Suk (4 votes [1.16%] - View)

Percentage of vote: 1.16%

14. Lawyer Fritz Vardemann (2 votes [0.58%] - View)

Percentage of vote: 0.58%

15. Martin (13 votes [3.78%] - View)

Percentage of vote: 3.78%

Vote Guests cannot vote

#361 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 16 September 2009 - 14:47

μολις το τελειωσα και γω....απλα απιστευτο...απεριγραπτο. ολοι οι υπολοιποι εχουν ηδη εκφραει ολα οσα θα ηθελα να πω για αυτο το anime. αλλα πρεπει να προσθεσω κατι ακομα. ενα απο τα καλα στοιχεια ηταν οτι ενιωθες οτι δεν βλεπεις ανιμε αλλα ταινια. αυτο ηταν δυνατο λογω του κλιματος που επικρατουσε στην υποθεση αλλα και στις πολεις της Γερμανιας. πολυ αψογη μεταφορα της βραδινης-σκοτεινης πολης, γεματη μπυραριες,night(για να μην τιποτα αλλο) clubs,κλπ.
οσο για το τελευταιο επεισοδιο
Spoiler:

οσο για την ψηφο μου: Dieter....ο μικρος επαιξε πολυ ωραιο ρολο στο να κραταει δεμενους αρκετους ηρωες μεταξυ τους και να τους αποτρεπει απο καποιες πραξεις(που μπορει να αποδεικνυονταν μοιραιες) , ενω εδινε που και που εναν τονο χαρας με τα αθωα λογια του
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#362 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 September 2009 - 20:04

Εμένα μου φάνηκε οτι έβαλαν τον μικρό για να τραβήξουν κάποιες σκηνές και να αυξήσουν τον συνολικό αριθμό επεισοδίων. Ευχόμουν
Spoiler:

#363 Lydia_Kitten

Lydia_Kitten

Sovari Foititria. Ahahhah

• Members
  • 8 posts

Posted 17 September 2009 - 00:05

Εγώ πιστεύω πως το Monster είναι από τα λίγα ανίμε που μπορούν να κρατήσουν την προσοχή ενός ενήλικα στην πλοκή τους για πάνω από 20 επ.
Εχεί πραγματικά βαθύτατο στόρυ, με κοινωνικό μήνυμα και σοβαρή απεύθηνση.

Πάντως, όντως δεν είναι για όλους. Είναι τεράστιο, αργό, δύσκολο, με ψυχολογικές αποχρώσεις πολύ λεπτές.

Είναι για κάποιον που μπορεί να διαβάσει επί 3-4 συνεχόμενες ώρες Ντοστογιέφσκι. Και τα γραφικά δεν είναι καθόλου εντυπωσιακά και χρωματοχαρούμενα.
Filler episodes=Reality shows=American Cosplay=First person shooters=Braincell Destroyers!!!
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?
Posted Image
Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#364 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 17 September 2009 - 00:32

Είναι τεράστιο, αργό, δύσκολο, με ψυχολογικές αποχρώσεις πολύ λεπτές.

εμενα παλι δε μου φανηκε δυσκολο και μεγαλο. ειναι μαλιστα απο τα λιγα ανιμε που μπορουσα να βλεπω το ενα επεισοδιο μετα το αλλο χωρις να καταλαβαινω ποτε τελειωσε το προηγουμενο. εχει την ικανοτητα να σε καθηλώνει.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#365 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 17 September 2009 - 00:40

Εμένα μου φάνηκε οτι έβαλαν τον μικρό για να τραβήξουν κάποιες σκηνές και να αυξήσουν τον συνολικό αριθμό επεισοδίων. Ευχόμουν

Spoiler:

Βασικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς το anime είναι copy paste του manga, όποτε δεν χρειαζόταν ουτως η αλλως να αυξησουν επεισοδια η σκηνές.

#366 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 17 September 2009 - 12:32

Eγω βασικά πιστεύω οτι ο Dieter είναι πολύ βασικό πρόσωπο στην ιστορία αφου εκτός απ το οτι βοηθάει στην εξέλιξη είναι σα να δίνει έναν τόνο τρυφερότητας και έτσι κάνει κάπως πιο ελαφριά την ατμόσφαιρα ορισμένες στιγμές. Ταυτόχρονα, φορτίζει συγκινησιακά την ιστορία αλλά και αναδεικνύει την αντίθεση ανάμεσα στην χαμένη παιδικότητα του johan και της nina (οπως το βλέπουμε απο τα flashbacks) και άλλων χαρακτήρων που βλέπουμε σε ορισμένα επεισόδια.

Προσωπικά το λάτρεψα όσο και το death note, αν και εδώ δεν ήταν απλά το story που σε κράταγε ως παθητική ψυχαγωγία. Σε έβαζε σε σκέψεις και δραστηριοποιούσε το μυαλό σου.

Lydia_Kitten και γω θα διαφωνήσω... παρότι έχω ενα θεματάκι με τα μεγάλα anime αυτό μου φάνηκε οτι εφευγε πολύ γρήγορα ενώ η πλοκή είχε τον απαραίτητο ρυθμό για να μην σε κουράσει αλλά και να σε αφήνει να παίρνεις και μια "ανασα" απο τα γεγονότα. Ωστόσο, θα συμφωνήσω στις λεπτές ψυχολογικές αποχρώσεις. Αυτό δεν είναι που το κάνει και τόσο ξεχωριστό τελικά; :ureshii:

#367 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 September 2009 - 12:55

Εγώ πιστεύω πως το Monster είναι από τα λίγα ανίμε που μπορούν να κρατήσουν την προσοχή ενός ενήλικα στην πλοκή τους για πάνω από 20 επ.
Εχεί πραγματικά βαθύτατο στόρυ, με κοινωνικό μήνυμα και σοβαρή απεύθηνση.

Πάντως, όντως δεν είναι για όλους. Είναι τεράστιο, αργό, δύσκολο, με ψυχολογικές αποχρώσεις πολύ λεπτές.

Είναι για κάποιον που μπορεί να διαβάσει επί 3-4 συνεχόμενες ώρες Ντοστογιέφσκι. Και τα γραφικά δεν είναι καθόλου εντυπωσιακά και χρωματοχαρούμενα.

Ως προς το πρωτο σιγουρα 8α συμφωνησω.Σιγουρα το συγκεκριμενο ανιμε δεν ειναι για ολους.Καταρχας απο το ειδος του και μονο ειναι σεινεν που αυτοματα σημαινει οτι απευ8υνεται για μεγαλυτερο κοινο και οχι σε ατομα μικροτερης ηλικιας.Περα απο κει ομως 8α διαφωνησω στο γεγονος οτι ειναι αργο και δυσκολο.Η πλοκη και η δραση του σε κρατανε σε αμειωτο ενδιαφερον και πιστευω οτι 8ες να παρακολου8ησεις ολη την ωρα για να δεις τι 8α υσμβει παρακατω.Απο την ιδια την ουσια του εργου φυσικα και 8α υπαρξουν λεπτες ψυχολογικες αποχρωσεις μιας και αυτο ειναι το νοημα και η ουσια του εργου.Αυτο δεν σημαινει οτι αυτο αποπροσανατολιζει και το κανει δυσκολη στην ερμηνεια η στην κατανοηση κα8ως μπορουν να το καταλαβουν και ατομα που δεν εχουν ασχολη8ει και με το συγκεκριμενο ειδος.Δεν χρειαζεται ουτε πολυ εξειδικευση ουτε πολυ προσπα8εια για να καταλαβεις τι γινεται αφου ολα ερμηνευονται μεσα στο συγκεκριμενο εργο.Σιγουρα δεν ειναι και οτι πιο ελαφρυ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και βαρετο..
Τελος εκει που διαφωνω κα8ετα ειναι στο 8εμα των γραφικων.Αμα περιμενες απο τετοια σειρα να βαλει μεσα πολυ φωτεινα χρωματα η οπως το λες χρωματοχαρουμενα οταν το ειδος ειναι μυστηριο σκοτεινο και γκριζο σιγουρα νομιζω οτι κοιτουσες διαφορετικη σειρα η οτι καταλαβες διαφορετικα πραγματα.

Posted Image

#368 LeoO

LeoO

Blood Sugar

• Members
  • 3 posts

Posted 19 September 2009 - 10:31

Άπο τα αγαπημένα μου animes...σε ανατροπή,σχεδιασμό,χαρακτήρες και ολα.
Dr.Tenma,αξίζει να ειναι 1ος.
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#369 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 30 September 2009 - 16:27

Εγώ πιστεύω πώς τα γραφικά και τα τοπία που βλέπαμε μέσα στο ανιμε έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία των ηρώων...Κakashinote πολύ σωστά εξέθεσες το θέμα της τελικής απόφασης του DR Temna :)
Posted Image

#370 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 30 September 2009 - 20:27

Ντα3 γι μενα αυτο το ανιμε ειναι ο ορισμοσ τησ τελειοτητασ. Οσο για τον αγαπημενο μου χαρακτηρα... χμμ μαλλων η Ευα. Αυτο γιατι δεν εχει σταθερο ηθοσ ειναι ο μονοσ ταλαντεβομενοσ χαρακτηρασ σε ολα τα ανιμε που χω δει! Επισεισ ειναι σε3ουλιαρα και σκυλα..

Υ.Γ <3 Ευα

#371 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 30 September 2009 - 21:39

Ως προς το πρωτο σιγουρα 8α συμφωνησω.Σιγουρα το συγκεκριμενο ανιμε δεν ειναι για ολους.Καταρχας απο το ειδος του και μονο ειναι σεινεν που αυτοματα σημαινει οτι απευ8υνεται για μεγαλυτερο κοινο και οχι σε ατομα μικροτερης ηλικιας.Περα απο κει ομως 8α διαφωνησω στο γεγονος οτι ειναι αργο και δυσκολο.Η πλοκη και η δραση του σε κρατανε σε αμειωτο ενδιαφερον και πιστευω οτι 8ες να παρακολου8ησεις ολη την ωρα για να δεις τι 8α υσμβει παρακατω.Απο την ιδια την ουσια του εργου φυσικα και 8α υπαρξουν λεπτες ψυχολογικες αποχρωσεις μιας και αυτο ειναι το νοημα και η ουσια του εργου.Αυτο δεν σημαινει οτι αυτο αποπροσανατολιζει και το κανει δυσκολη στην ερμηνεια η στην κατανοηση κα8ως μπορουν να το καταλαβουν και ατομα που δεν εχουν ασχολη8ει και με το συγκεκριμενο ειδος.Δεν χρειαζεται ουτε πολυ εξειδικευση ουτε πολυ προσπα8εια για να καταλαβεις τι γινεται αφου ολα ερμηνευονται μεσα στο συγκεκριμενο εργο.Σιγουρα δεν ειναι και οτι πιο ελαφρυ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και βαρετο..
Τελος εκει που διαφωνω κα8ετα ειναι στο 8εμα των γραφικων.Αμα περιμενες απο τετοια σειρα να βαλει μεσα πολυ φωτεινα χρωματα η οπως το λες χρωματοχαρουμενα οταν το ειδος ειναι μυστηριο σκοτεινο και γκριζο σιγουρα νομιζω οτι κοιτουσες διαφορετικη σειρα η οτι καταλαβες διαφορετικα πραγματα.

+1 και εγω το ιδιο νομιζω ειδικα σχετικα με το οτι σε κραταει κολημενο εγω ακομη δεν το εχω τελειωση ειμαι στο 44 και συνεχως μενω σε αναμενα καρβουνα για το τι θα σημβη παρακατω,για το οτι ειναι εκπληκτικο δεν νομιζω οτι χωραει αμφιβολια.

#372 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 03 October 2009 - 21:01

Τι να πω τωρα γι'αυτη τη σειρα που δεν εχει ειδη ειπωθει ηδη εδω μεσα,το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ολοι η επαινει τα βραβεια τα κολακευτικα σχολια που εχω διαβαση γι'αυτη τη σειρα τα αξιζη και με το παραπανω.
Πραγματικο αριστουργημα,αν καποιος ειχε αμφιβολιες για το αν τα ανιμε απευθηνονται σε ολους θα του εδειχνα αυτη τη σειρα,απλα:nod::nod::nod::nod:.

#373 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 05 October 2009 - 15:47

οντως αυτο το anime ειναι απιστευτο..εχει τελειο σεναριο,απιστευτους χαρακτηρες,αν και εμενα μου αρεσει τρελα ο dieter..:awww:ειναι γλυκουλης xD
πραγματικα μοιαζει λες και εχει κατσει αυτος που το εφτιαξε και τα σκεφτοταν απο την αρχη τα παντα,ειναι απλα αριστουργημα...!!

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#374 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 October 2009 - 21:05

πραγματικα μοιαζει λες και εχει κατσει αυτος που το εφτιαξε και τα σκεφτοταν απο την αρχη τα παντα,ειναι απλα αριστουργημα...!!

Και να σκεφτεις οτι τα επόμενα εργα του είναι καλύτερα

#375 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 05 October 2009 - 21:29

Και να σκεφτεις οτι τα επόμενα εργα του είναι καλύτερα

Καλυτερα απο το monster αποκλειεται για πες μερικα να δω.