Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Monster
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 13:39
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 21:10
έλα ντε...Εγώ από ότι είδα από τότε που δημιουργήθηκε το thread συζητάνε για την ταινία αλ΄λά δεν άκουσα τίποτα...αν και ελπίζω να μην το κατακρεουργήσουνε και το δολοφονήσουνε όπως έκαναν με άλλα ανιμε...(dragonball)μακάρι να βγει και να είναι και ποιοτική ταινία γιατί η υπόθεση και η πλοκή είναι πόλύ υποσχόμενο σενάριο
Hyuga μου έχεις δίκιο. Αν και μεταξύ μας οτι θα το κατακρεουργούσανε είναι μάλλον το μόνο σίγουρο...
Maya Chan και γω νομίζω οτι αλλάξανε γνώμη...Κρίμα ε;
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 20:36
Με δευτερη θεαση παιρνει αλλη αξια.Προσεχεις ολες τις λεπτομερειες,καταλαβαινεις πολλα πραγματα πλεον (διαβαζω τα πρωτα μου ποστ για το Monster και σκεφτομαι ποσο εχει αλλαξει ο τροπος σκεψης μου μεσα σε ενα χρόνο).Ειναι ενα αριστουργημα.Ασυληπτο σεναριο.
Παρολο αυτα εχω ενα παραπονο και θεωρω πως απο ενα τοσο προσεγμενο μανγκα που δεν σου αφηνε απορια και για τον κομπαρσο, δεν θα επρεπε να εχει αυτο το μειονεκτημα.
Δεν αφηνει στο τελος να επελθει η λεγομενη καθαρσις ουτε στον θεατη.Και εξηγουμαι (μικρο σεντονακι μην φοβαστε):
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sefiroth: 25 Ιούνιος 2009 - 20:47
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 21:18
Παρολο αυτα εχω ενα παραπονο και θεωρω πως απο ενα τοσο προσεγμενο μανγκα που δεν σου αφηνε απορια και για τον κομπαρσο, δεν θα επρεπε να εχει αυτο το μειονεκτημα.
Δεν αφηνει στο τελος να επελθει η λεγομενη καθαρσις ουτε στον θεατη.Και εξηγουμαι (μικρο σεντονακι μην φοβαστε):Spoiler:
Βασικά, sefiroth, η περίπτωση 1) που περιέγραψες βγάζει όντως νόημα και προσωπικά δεν την είχα καν σκεφτεί όταν τελείωσα την σειρά. Ωστόσο:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 26 Ιούνιος 2009 - 14:39
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 14:47
Και γι' αυτό είπα ότι το τέλος είναι στην φαντασία του καθενός, εντελώς ανοιχτό, χαρούμενο ή άσχημο!
Ωστόσο νομίζω ότι και η εκδοχή μου έχει βάσεις, μιας και όπως είπα:
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 10:07
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 11:16
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 11:18
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 13:12
Έχω δει μόνο 4 επεισόδια από το Monster, αλλά πραγματικά τα σπάει! Ποτέ ξανά ένα anime δε με έχει κάνει να σκάσω από την αγωνία μου!
Spoiler:
Θεικό σημειο όντως... Όπως επίσης
Θα συμφωνησω με την hyuga, (κλασσικά) και θα συμπληρώσω οτι έχει να κάνει με την διπλή προσωπικότητα που υπάρχει στον καθένα μας... Είναι πολύ αληθινό πιστεύω.
Α επίσης ο Johan Liebert ειναι ο ultimate κακος... Σκοτώνει χωρίς ίχνος συναισθήματος και είναι και πανέξυπνος... Αν και σε μερικά σημεία δεν καταλαβαίνω τις πράξεις του παρακάτω όλα γίνονται ξεκάθαρα...
Προσωπικά είμαι στο 50 επεισοδιο και δεν θελω να σκεφτομαι οτι σε λιγακι θα τελειωσειιιιι....
Πάντως είναι πραγματικά addictive και μου αρέσει που εμφανίζονται συνέχεια νέα πρόσωπα. Νομίζω αυτό ήταν που απέτυχε το death note και έτσι κάποια επεισόδια έγιναν λίγο βαρετά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 06 Ιούλιος 2009 - 13:47
Spoiler tag edited
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 14:03
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 14:28
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 14:39
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 15:27
Ακριβώς αυτό ....Το ΜONSTER σε πετάει από τοίχο σε τοίχο δεν σου λέει εξαρχης τι συμβαίνει...αλλά ειναι παντού παρόν..το τέρας είναι διάχυτο μέσα σε όλο το ανιμε...ο Γιοχαν είναι παρόν ακόμα κι όταν δεν είναι εκεί...επηρέασε τόσο πολύ τις ζωες των ανθρώπων που ήρθε σε επαφή μαζι τους που σου φαίνεται πως όλοι έχουν μια εμμονη μαζί του...Αλλά κανείς δεν ξέρει που είναι και τι κάνει..αυτός αποφασίζει πότε και που θα τους συναντήσει ή θα τους επιτρέψει να γίνουν μερος του σχεδίου του...
Spoiler:μπαίνει τοσο βαθειά μέσα στην ψυχολογία τους ,που σου φαίνονται αληθινοί..γιατι και τα διλημματα που περνάει πέρα για πέρα είναι αληθινά...
Τα λόγια είναι περιττά , με κάλυψες πλήρως .