Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Poll: Horde or Alliance? (85 member(s) have cast votes)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

2. Horde (39 votes [45.88%])

Percentage of vote: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

Vote Guests cannot vote

#541 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 15 June 2009 - 11:44

Δικιο εχεις...μπροστα στον shaman μ.... υπαρχει μεγαλη διαφορα
Παλια ο lock ελεγε πολυ...εκανε κατι kills εξωφρενικα...τωρα σε σκοτωνουν ολοι και δν παιρνεις χαμπαρι....ενω shaman δν νιωθει και τραβαει εξωφρενικο dmg...σε 3-4 sec ριχνει πανω απο 20κ dmg...μονο τους retri με δυσκολια και αν ολοι αλλοι αν δν εχουν epic pvp gear φευγουνε σε δευτερολεπτα.Οι dk και οι pala ειναι overpowered δν νιωθουνε. η σπεσιαλιτε μ με shaman ειναι οι priests και locks πεφτει το γελιο, βαζω tremor toem(immune σε fear/scream) βαραω purge τα dispells...και φευγουν dmg over 11k...τους κυνηγαω σαν το τρελο

Στο Pve δν θυμαμαι οποιοδηποτε lock να μου εχει ριξει σε dps...
Skiarxon ποιο ειναι το συνηθες dps σε 25man boss?

Ας τα πάρουμε από την αρχή γιατί εκτός απο χαζός είσαι και ψεύτης. Ο warlock σου είναι 70 lvl και δεν έχεις παίξει από τότε. Και πάλι και να ήταν 80 δεν ξέρεις τι λες.

Ο lock έφαγε nerf:

Αν εννοείς nerf τις αλλαγές σε όχι και τόσο καλά talents, τα dots που πλέον σκάνε και crits και τo health pool όλων των demons που αυξήθηκε οκ πάω πάσο.
Ο lock ποτέ δεν ήθελε mana. Έχει άλλους τρόπους για να αποκτήσει. Αυτό http://www.wowhead.com/?spell=57946 και αν είσαι affliction (που λογικά με αυτό θα κάνεις farming και lvl up) αυτό http://www.wowhead.com/?spell=57946.

Δεν έχει healing;
General healing spells: http://www.wowhead.com/?spell=47857 http://www.wowhead.com/?spell=49895 http://www.wowhead.com/?spell=47893
Affliction specific healing spells: http://www.wowhead.com/?spell=63108 http://www.wowhead.com/?spell=59164

Αυτά φτάνουν και περισσεύουν. Η διαφορά είναι αισθητή στο solo. Εσύ θα κάτσεις να healareis μετά τα 3 mobs που θα ρίξεις μαζί ενώ εγώ θα πάρω 8 μαζί κι αφού ψοφήσουν θα είμαι με full life και mana. Όταν έκανα level up ή χρειάζεται να κάνω farming το downtime που έχω ως affliction είναι μηδενικό και δεν χρειάζομαι νερά φαγήτα κτλ κάτι που εσύ χρειάζεσαι γιατί θα ξεμείνεις από μάνα. Αργά ή γρήγορα δεν έχει σημασία. Εγώ όμως δεν θα ξεμείνω. Δεν κάθομαι να ξανατραβάω screenshots για να στο αποδείξω. Και εκτός από όλα αυτά όταν κάνω farming για pet έχω imp. Με λ΄ιγα λόγια τα mobs τα έχω πάνω μου. Όσο για τα group quests για ότι τρώει fear solarete. Και να μην τρώει έχουμε κι αυτό. http://www.wowhead.com/?spell=47986

Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#542 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 16 June 2009 - 14:32

Έτσι ακριβώς!! Warlock Powah!!
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#543 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 17 June 2009 - 00:27

:nosey:Kαταρχην ο shaman ειναι ενα ζωντανο mana machine
-mana spring totem
Summons a Mana Spring Totem with 5 health at the feet of the caster for 5 min that restores 91 mana every 5 seconds to group members within 30 yards.
-water shield
The caster is surrounded by 3 globes of water, granting 100 mana per 5 sec. When a spell, melee or ranged attack hits the caster, 400 mana is restored to the caster. This expends one water globe. Only one globe will activate every few seconds. Lasts 10 min. Only one Elemental Shield can be active on the Shaman at any one time.

:knock-knock:Πιστευω οτι μπορεις να καταλαβεις οτι μονο αυτα τα δυο ξεπαιρνουν το μανα που κερδιζει ο lock...αυτο ισχυει εναντιον πολλων mobs. Επισης ενα skill το οποιο μαζευει απο μονο του περισσοτερο mana απο οτι τα 2 προηγουμενα ειναι το
-shamanistic rage
Reduces all damage taken by 30% and gives your successful melee attacks a chance to regenerate mana equal to 30% of your attack power. This spell is usable while stunned. Lasts 15 sec.

:nbleed:Eπισης οταν μιλαμε για ζωη,με τοσο mana να περισσευει μπορει να τα χρησιμοποιησει για heals
-Healing Wave
Heals a friendly target for 3034 to 3466.
-Lesser Healing Wave
Heals a friendly target for 1606 to 1834.

Kαι επισης χαρη σε μια ικανοτητα του shaman τα heals γινονται instant
-Maelstrom Weapon
When you deal damage with a melee weapon, you have a chance (higher than rank 4) to reduce the cast time of your next Lightning Bolt, Chain Lightning, Lesser Healing Wave, Chain Heal or Healing Wave spell by 20%. Stacks up to 5 times. Lasts 30 sec.

Eπισης και ο shaman εχει κατι εξισου καλο με pets
-Feral Spirits
Summons two Spirit Wolves under the command of the Shaman, lasting 45 sec.
Οι οποιοι λυκοι γεμιζουν τη ζωη του shaman με καθε hit
-Fire elemental totem
Summons an elemental totem that calls forth a greater fire elemental to rain destruction on the caster's enemies. Lasts 2 min.
Το οποιο σκαει AoE 1000dmg τουλαχιστον σε καθε mob
:tensai:
Spoiler:

Δν νομιζω να υπαρχει class που να κανει ποιο πολυ regenerate mana απο τον enh shammy... Στο heal μπορει να μην ειναι τοσο καλος αλλα ειναι καλυτερος απο τον lock. Και εχει και πολυ καλυτερο armor.:drink:

Edited by Sora, 17 June 2009 - 00:33.

#544 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 17 June 2009 - 08:38

Ωραία τα λέτε με τα classes κ τα nerfs αλλά δεν βλέπω ακόμα να σχολιάζει κανείς τα νέα patch notes του νέου patch 3.2 κ με τα οποία έχει βουίξει όλος ο server Anachronos (τουλάχιστον!).

Παραθέτω μια μικρή γεύση των όσων θα ακολουθήσουν...δείξτε ψυχραιμία!

The highlights are as follows:

• Regular land mounts trainable at level 20 (was 30)
  • Epic land mounts trainable at level 40 (was 60)
  • Regular flying mounts trainable at level 60 (was 70)
  • Regular flying mounts speed increased to a 150% gain (was 60%)

Κ δεν σταματάει εδώ...Θα υπάρξουν τρομακτικές αλλαγές τόσο στις τιμές των mounts όσο κ στις τιμές των riding κ flying skills.

Περισσότερες πληφορίες θα βρείτε σε αυτό το site...http://www.wow.com/2009/06/10/upcoming-mount-changes/

Από ότι άκουσα από φίλους κ παίκτες η εν λόγω αλλαγή στα mounts αποτελεί μια προσπάθεια προσέλκυσης νέων κ παλαιών παικτών καθώς παρατηρήθηκε μείωση του αριθμού των παικτών σχεδόν σε όλα τα realms.

What the hell???Blizzard is f***ing with us!:madtodeath:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#545 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 17 June 2009 - 14:18

What the hell???Blizzard is f***ing with us!:madtodeath:[/left]

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο! :hahaha:

#546 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 17 June 2009 - 20:31

Παίδες νομίζω ότι έχετε ξεχάσει πως πρόκειται για παιχνίδι και είναι για διασκέδαση.

Προσωπικά έπαιξα για ένα χρόνο στον Twilights hammer - Horde - Orc warrior 70 & Undead warlock 70. Και οι δύο χαρακτήρες 60ρησαν 2 μήνες πριν το Burning Crusade. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην φάω την φρική - ευτυχώς - αυτών των ατόμων που χάσαν ατελείωτες ώρες για tier1-2 σε 40ρια raid και με το που μπηκαν hellfire peninsula πέφτανε τα άπεχτα πρασινάκια ή τα πέρνανε από τραγικά quest.

Με το που πήρα χαμπάρι τί τρέχει απλά 70ρισα με άνεση και στη συνέχεια έθεσα σαν στόχο το Gorehowl από Karazan για το Orc warrior και το epic warlock mount. Αφού εκπλήρωσα τους δύο αυτούς στόχους το παιχνίδι για εμένα τέλειωσε... Ενοείται ότι έκαψα ένα χρόνο από τη ζωή μου αλλά δεν το μετανιώνω, 200 μέρες warrior played (μέχρι και McTheridon) και 50 μέρες warlock played (no epix plx).

H Blizzard σαν εταιρία απλά θέλει αγοραστές και θα μειώσει και άλλο τα pro expansion σκηνικά για να καούν όλοι στο Wrath of the Litch king. Αυτό όμως χαλάει το όλο σκηνικό για τους νέους παίχτες και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κάνοντας κάτι τέτοιο ενώ κρατάνε τους ήδη υπάρχοντες παίχτες που φτιάχνουν alts στην ουσία απομακρίνουν τους καινούργιους.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#547 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 18 June 2009 - 01:22

Εγω ξεπατωθηκα να παιρνω σε τοσους χαρακτηρες mount και τωρα τα δινουν τζαπε!!! Wtf blizzard is trying to do!!! Τουλαχιστον να μυ δωσει τη διαφορα πισω σε καθε χαρακτηρα.

#548 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 18 June 2009 - 01:27

Ναι καλά! Μήπως θες και κανά epic set για τον alt? :hihi2:

#549 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 June 2009 - 01:28

περίμενε... θα στα στείλουν ταχυδρομικώς...

αν σας χαλάει παιδιά, κόψτε το... so simple

και ξέρω και ένα παιχνίδι χωρίς bugs που κρατάει τους hardcore gamers χροοοοοοοοοοοοοόνια τωρα...

pacman λέγεται...

#550 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 18 June 2009 - 01:36

Εγώ προσωπικά επειδή το βαρέθηκα σταμάτησα. Έβαλα κάρτα σε μία φάση για το Ulduαr και το Argent Tournament, όπου χέστηκα στο τάλιρο αλλά και πάλι το βαρέθηκα γρήγορα...
Το Metal Slug και το Bυbble Bobble είναι καλύτερα πιστεύω!

#551 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 18 June 2009 - 01:41

Εγω ξεπατωθηκα να παιρνω σε τοσους χαρακτηρες mount και τωρα τα δινουν τζαπε!!! Wtf blizzard is trying to do!!! Τουλαχιστον να μυ δωσει τη διαφορα πισω σε καθε χαρακτηρα.

Εσύ λες ψέμματα.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#552 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 18 June 2009 - 03:47

περίμενε... θα στα στείλουν ταχυδρομικώς...

αν σας χαλάει παιδιά, κόψτε το... so simple

και ξέρω και ένα παιχνίδι χωρίς bugs που κρατάει τους hardcore gamers χροοοοοοοοοοοοοόνια τωρα...

pacman λέγεται...

Nerd mode on!

Το packman έχει bug στο level 256. Είναι αδύνατο να ξεπεράσεις αυτό το lvl γιατί έχει λάθος στον κώδικα και τα κάνει π**τάνα στο map.
Posted Image

#553 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 June 2009 - 07:24

ποιος από εδώ μέσα φτάνει στο lvl 256?

στα λόγια μπορεί...

#554 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 18 June 2009 - 09:22

Τί σχέση έχει το Pacman και το επίπεδο 256 με το WoW thread?

Μην μου πεις???? Όχι... όχι... όχι... δεν το πιστεύω... Η Blizzard ετοιμάζεται να το κάνει και αυτό?

Mπορώ να το δώ αυτή τη στιγμή το επόμενο εxpansion "The land of Pacman".

Oι χαρακτήρες θα φτάνουν lvl 256 και θα εισαχθεί μία νέα class "Τhe Eater".

Η Packman land θα είναι ένα απομονωμένο βασίλειο λαβύρινθος χωρίς mobs, θα είναι όλα μαύρα και απλά θα σε κυνηγάνε φαντάσματα που αν σε ακουμπήσουνε θα τρώς kick από τον server. Θα τρέχεις μέσα στον λαβύρινθο, προσπαθώντας να κάνεις τα prequest για να μπεις στο Packman Grib, μαζεύοντας 1000000 άσπρα βότσαλα (εντομεταξύ θα υπάρχουν μόνο 1000 βότσαλα και θα κάνουν respawn κάθε μήνα). Και μόλις καταφέρεις να μπείς στο 100πι raid Packman Grib η Blizzard θα σε ανταμοίβει βάζοντάς σε στο επίσημο πάνθεο των Wow players και μετά θα σε κάνει Band for Ever (για το δικό σου πάντα καλό και καλά).

P.S. I need to play this expansion more than anything in the world. NEED PLX LOL.

"And the smoke was rising over the hills
was it the land that had been scorched?
was it the people that had been burned?
Neither... just my brain cells long past due"
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#555 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 18 June 2009 - 10:12

Τί σχέση έχει το Pacman και το επίπεδο 256 με το WoW thread?

Μην μου πεις???? Όχι... όχι... όχι... δεν το πιστεύω... Η Blizzard ετοιμάζεται να το κάνει και αυτό?

Mπορώ να το δώ αυτή τη στιγμή το επόμενο εxpansion "The land of Pacman".

Oι χαρακτήρες θα φτάνουν lvl 256 και θα εισαχθεί μία νέα class "Τhe Eater".

Η Packman land θα είναι ένα απομονωμένο βασίλειο λαβύρινθος χωρίς mobs, θα είναι όλα μαύρα και απλά θα σε κυνηγάνε φαντάσματα που αν σε ακουμπήσουνε θα τρώς kick από τον server. Θα τρέχεις μέσα στον λαβύρινθο, προσπαθώντας να κάνεις τα prequest για να μπεις στο Packman Grib, μαζεύοντας 1000000 άσπρα βότσαλα (εντομεταξύ θα υπάρχουν μόνο 1000 βότσαλα και θα κάνουν respawn κάθε μήνα). Και μόλις καταφέρεις να μπείς στο 100πι raid Packman Grib η Blizzard θα σε ανταμοίβει βάζοντάς σε στο επίσημο πάνθεο των Wow players και μετά θα σε κάνει Band for Ever (για το δικό σου πάντα καλό και καλά).

P.S. I need to play this expansion more than anything in the world. NEED PLX LOL.

"And the smoke was rising over the hills
was it the land that had been scorched?
was it the people that had been burned?
Neither... just my brain cells long past due"

Φιλοσοφημένο το νέο expansion!:hahaha:
Εύγε, θα σε ψηφίσω για το νέο WoW Europe Team!

Σημείωση...τα quest items (βότσαλα) υποδηλώνουν ότι κάποιος χρειάζεται διακοπές!:bike:
Κ επειδή φαντάστηκα την mage μου σε αυτό το expansion να questαρει...i need vacations too!:sleepy:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg