Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Horde or Alliance? (85 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

2. Horde (39 ψήφοι [45.88%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#511 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 06:11

εχωντας παιξει και τα δυο πιστευω πως war>wow.

κοιτα δεν ειναι και το παλουκι game, αλλα απο το wow ειναι δυσκολοτερο.Και δεν ειναι μονο το pvp, και pve υπαρχει και ειναι ικανοποιιτικο, και αναγκαιο να το κανεις, αμα θες να παρεις καλα items.Η βλακεια με το war, ειναι πως οι servers της mythic πολλες φορες δεν αντεχουν και crasharoun, και κυριως για αυτο το παρατησαν πολλοι.Και εγω με κατι φιλους μου το παρατησαμε πριν ενα μηνα, και τωρα επιστρεφουμε γιατι δεν βρηκαμε αλλο mmo που να μας αρεσει.

Με wow τωρα θελω να δω τι θα παιξει με το νεο patch και το νεο instance, ulduar νομιζω το λενε, και αν ακουσω καλα λογια ισως ασχοληθω ξανα.

Πουλακι μου, δεν ειπε κανενας οτι το warhammer ειναι για πεταμα..ισα ισα που οσο διαβασα ολοι ειπαν οτι αξιζει ΑΛΛΑ δεν εχει αναπτυξει ακομα το pve κομματι του ΤΟΣΟ ωστε να κρατησει κι αυτους που γουσταρουν καθαρα pve...Ναι, μπορει να εχει pve το οποιο να ειναι απαραιτητο για να παρεις καλα items αλλα απο εκει κι επειτα, δραστηριοποιειται κυριως στο pvp. Οσο για τους servers που κρασαρουν, ε αυτο συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια που λενε..γιατι στο wow δε σε πεταει ο server στη μεση raid για ψυλλου πηδημα?Τοτε λοιπον ειναι που 30 ατομα (25 μεσα στο raid και 5 για αλλαγες ) πανε σε αλλο σερβερ που δεν εχει πεσει, φτιαχνουν lvl 1 gnomes ολα μαγοι, με μπλε στολη σαν τα στρουμφακια, τρεχουν και τα 30 στην Ironforge και κανουν ολα μαζι follow καποιον που χαζολογαει, αποροντας μετα απο λιγο, τι ειναι αυτα τα στρουμφακια που τον ακολουθουν..:hahaha:...οταν δε πατανε ολα τα ταυτοχρονα /lol εκει να δεις γελιο..
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#512 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2009 - 04:14

Matsu τωρα μου θυμησες μια προεκλογικη πορεια που καναμε στο ironforge πριν και εγω δεν θυμαμε ποσα χρονια (πρεπει να ηταν 2-3) και ειχαμε κανει follow το main tank του guild με τα macros μας ο καθενας και τον προοριζαμε για βουλευτη αλλα του εφαγαν την θεση καποιοι "300".Πολυ γελιο παντος αυτες οι φασεις!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#513 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 14:18

Πριν απο λιγο διαβασα στο PCmagazine οτι το wow εκθρονιστηκε σε Κορεα και Κινα απο το aion.
Αυτο ειναι κατι το οποιο σιγουρα δεν περιμενα.Να χασει την πρωτια το wow απο παιχνιδι της NCsoft?

qzMHWHd.png

#514 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 14:22

αν το παιχνιδι ειναι καλο γιατι οχι... τοσα εχει κανει αυτη η εταιρια... σιχαινομαι το L2 της αλλα μια Α εμπειρια πλεον στον χωρο εχει και παραεχει...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#515 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 16:04

Ε είναι και κάποιας ηλικίας το WoW έτσι? Σίγουρα αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Τώρα θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει!
Μακάρι να πάει καλά το Aion.

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#516 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 17:01

Πριν απο λιγο διαβασα στο PCmagazine οτι το wow εκθρονιστηκε σε Κορεα και Κινα απο το aion.
Αυτο ειναι κατι το οποιο σιγουρα δεν περιμενα.Να χασει την πρωτια το wow απο παιχνιδι της NCsoft?

Αν λάβεις υπόψη ότι η NCSoft είναι κορεάτικη και ότι στην Κίνα δεν βγήκε ποτέ το WotLK, τότε δεν είναι και τόσο απίθανο...

Το character design του Blade & Soul (της NCSoft) μου αρέσει περισσότερο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#517 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 21:40

Έχω ένα προβληματάκι στο wow. Έχω priest, γενικότερα δεν ανεβαίνουν εύκολα level αυτοί οι χαρακτήρες ή εγώ δεν παίζω σωστά; :nosey:

#518 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 21:57

Έχω ένα προβληματάκι στο wow. Έχω priest, γενικότερα δεν ανεβαίνουν εύκολα level αυτοί οι χαρακτήρες ή εγώ δεν παίζω σωστά; :nosey:

O ποιο γρηγοροι στο lvling ειναι οι feral druids/retri paladins/enh shammies
Ολα τα υπολοιπα classes ειναι περιπου τα ιδiα...απλως παιρνε waters απο mages. Εγω εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα classes και οι priests ηταν σχετικα ευκολοι αφου εκανα χοντρο farming xp απο instances ως healer

#519 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 22:34

O ποιο γρηγοροι στο lvling ειναι οι feral druids/retri paladins/enh shammies
Ολα τα υπολοιπα classes ειναι περιπου τα ιδiα...απλως παιρνε waters απο mages. Εγω εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα classes και οι priests ηταν σχετικα ευκολοι αφου εκανα χοντρο farming xp απο instances ως healer

Ναι στα ιnstance μας ζητάνε πολύ και δεν κάνουμε και τπτ. Πόσο καιρό παίρνει συνήθως να φτάσει κάποιος το χαρακτήρα του 80 λβλ;

#520 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 15:12

Ανάλογα το κάψιμο! Σε λογικά πλαίσια είναι 1.5-2 μήνες.

#521 Darklink

Darklink

Γιάννης

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 15:43

Ανάλογα το κάψιμο! Σε λογικά πλαίσια είναι 1.5-2 μήνες.

Σε καμμένα πλαίσια θες να πεις :wooi2:

Σκεψου οτι 3 εβδομαδες καναμε να παμε απο 70-80 !

Τα λογικα πλαισια ειναι να 80αρισεις στους 6 μηνες..

Αν καιγεσαι καθημερινα το καταφερνεις και σε 3 μηνες... Αλλα ολα ειναι σχετικα.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#522 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 15:52

Γιατί ρε αφού το exp το έχουν κάνει πιο εύκολο και τα quest μέχρι τα 70 δίνουν πολύ! Αν παίζεις κάθε μέρα με 3-4 ώρες τα καταφέρνεις μια χαρά σε 2 μήνες, άντε 3!

#523 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 16:01

Lol με τι καμια δεν ειναι τοσο πολυ.
Φιλος μου το εχει κανει σε 3 βδομαδες πανω κατω.

qzMHWHd.png

#524 Darklink

Darklink

Γιάννης

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 16:05

Κοιτα, πραγματι το εχουν αρκετα ευκολο το lvling απο 1-70 αλλα για να το κανεις σε 3 εβδομαδες πρεπει να παιζει ενα 6ωρο και βαλε καθημερινα :deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#525 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 16:14

Λιγοι νομιζεις παιζουν ενα 6ωρο + καθημερινα? :P

Ειδικα αν ειναι ο 2ος σου παιχτης, δηλαδη ξερεις που να expareis, δε χανεις χρονο με τα battleground και εχεις και λιγη τυχη στα instance(δηλαδη δε τρωτε wipe επειδη το Pet του hunter εκανε Pull τα κερατα του, και σου καθονται τα roll) παει γρηγορα.

Αν σε κανουν και twink-boost φιλοι σου κιολας ουτε που το καταλαβαινεις ποτε εφτασες 70.

qzMHWHd.png