Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Horde or Alliance? (85 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

2. Horde (39 ψήφοι [45.88%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#526 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 16:25

Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost Boost
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#527 Darklink

Darklink

Γιάννης

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 16:32

:wis: Και ο νοων νοειτο... (για τον doop παει:P)

Εμεις μ....ς ημασταν που καναμε κανονικο lvl up ? :erk:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#528 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 18:05

Σε καμμένα πλαίσια θες να πεις :wooi2:

Σκεψου οτι 3 εβδομαδες καναμε να παμε απο 70-80 !

3 days only.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#529 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 18:58

3 days only.

:respect:

Εγώ άρχισα να παίζω ιανουάριο πρώτη φορά γόου κ μέσα στον απρίλη είχα τον πρώτο μ 80άρη, 3 μήνες κ κάτι ψιλά δλδ. Και να φανταστείς δεν είχα ιδέα απο γόου κ βοήθεια απο το γκίλντ μόνο, κ καθόλου boost... Με χαλαρό παιχνίδι αν ξέρεις 2 μήνες...
Btw τι realm παίζετε; Τον 80άρη μ, ally, τον έχω deathwing κ έχω ένα μήνα π παίζω twilight hammer με hord, τέρμα ελληνικός σέρβερ ο δεύτερος

#530 Darklink

Darklink

Γιάννης

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 19:18

Χαχαχα... Και εμεις στον Twilight ειμαστε (εγω και ο dooplissakos)...

Αν και εχω λιγη εμπειρια απο αλλους server μπορω να πω σχεδον με σιγουρια πως ο Twilight ειναι ο πιο καφρικος σερβερ στην ιστορια του WoW :bahhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#531 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1.175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 21:58

file:///Z:/Liosalfa/untitled.bmp

u like?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#532 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 02:08

Twilight FTW!!

#533 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 02:23

O ποιο γρηγοροι στο lvling ειναι οι feral druids/retri paladins/enh shammies
Ολα τα υπολοιπα classes ειναι περιπου τα ιδiα...απλως παιρνε waters απο mages. Εγω εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα classes και οι priests ηταν σχετικα ευκολοι αφου εκανα χοντρο farming xp απο instances ως healer

Εσένα δεν σου έχει μιλήσει ποτέ κανείς για affliction warlock;
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#534 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 02:29

Iam an affliction Warlock!! (dual spec destro)

#535 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 19:02

Εσένα δεν σου έχει μιλήσει ποτέ κανείς για affliction warlock;

Εχω και εναν 80lvl lock αλλα εφαγε πολλα nerf...o lock θελει mana και δν μπορει να βγαζει πολλα mobs ταυτοχρονως σε διαρκεα γτ δν εχει healing ++λιγο armor...οι shammies/pala/druids παιρνουν πολλα mobs μαζι και κανουνε ταυτοχρονως healing με παρα πολυ endurance.... η διαφορα ειναι αισθητη στο solo
Group quests που δν βγαζει ο warlock τα βγαζουν τα 3 classes που ανεφερα...πολυ διαφορα στο fast lvling

#536 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 19:25

Εχω και εναν 80lvl lock αλλα εφαγε πολλα nerf...o lock θελει mana και δν μπορει να βγαζει πολλα mobs ταυτοχρονως σε διαρκεα γτ δν εχει healing ++λιγο armor...οι shammies/pala/druids παιρνουν πολλα mobs μαζι και κανουνε ταυτοχρονως healing με παρα πολυ endurance.... η διαφορα ειναι αισθητη στο solo
Group quests που δν βγαζει ο warlock τα βγαζουν τα 3 classes που ανεφερα...πολυ διαφορα στο fast lvling

Πάτα delete στον lock. Χαμένος πάει.

#537 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 19:52

XAXAAXAXA

δλδ. πραγματικά αυτό που έχουν οι locks, να στέλνουν το void,το να μοιράζουν σε όλο τον κόσμο κατάρες και καθώς στρίβουν τσιγάρο τα mobs να πέφτουν το ένα μετά το άλλο... δεν το έχει άλλη class...

για να μην πω για τα PvP... σε σκοτώνουν και ακόμα δεν τους έχεις δει...

#538 Darklink

Darklink

Γιάννης

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 00:21

Οι Locks σε PVP εχουν φαει καποιο αξιολογο nerf σε σχεση με το TBC.

Στο PVE παντως παραμενουν μια πολυ ΔΥΝΑΤΗ class... Απο τις πιο δυνατες θα ελεγα. Με το Pet βγαζουν τα περισσοτερα group quest solo..

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#539 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 00:37

Πάτα delete στον lock. Χαμένος πάει.

Δικιο εχεις...μπροστα στον shaman μ.... υπαρχει μεγαλη διαφορα
Παλια ο lock ελεγε πολυ...εκανε κατι kills εξωφρενικα...τωρα σε σκοτωνουν ολοι και δν παιρνεις χαμπαρι....ενω shaman δν νιωθει και τραβαει εξωφρενικο dmg...σε 3-4 sec ριχνει πανω απο 20κ dmg...μονο τους retri με δυσκολια και αν ολοι αλλοι αν δν εχουν epic pvp gear φευγουνε σε δευτερολεπτα.Οι dk και οι pala ειναι overpowered δν νιωθουνε. η σπεσιαλιτε μ με shaman ειναι οι priests και locks πεφτει το γελιο, βαζω tremor toem(immune σε fear/scream) βαραω purge τα dispells...και φευγουν dmg over 11k...τους κυνηγαω σαν το τρελο

Στο Pve δν θυμαμαι οποιοδηποτε lock να μου εχει ριξει σε dps...
Skiarxon ποιο ειναι το συνηθες dps σε 25man boss?

#540 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 01:45

Πως παίζεται ο paladin στο Wrath of Lich King - Patch 3.2:
---> 1, 2, 3, Space Bar..and you are dead! Gief me next one plx!