Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
World of Warcraft
Posted 08 June 2009 - 16:25
Posted 08 June 2009 - 16:32
Εμεις μ....ς ημασταν που καναμε κανονικο lvl up ?

Posted 08 June 2009 - 18:05
Σε καμμένα πλαίσια θες να πεις
Σκεψου οτι 3 εβδομαδες καναμε να παμε απο 70-80 !
3 days only.
Posted 08 June 2009 - 18:58
3 days only.
Εγώ άρχισα να παίζω ιανουάριο πρώτη φορά γόου κ μέσα στον απρίλη είχα τον πρώτο μ 80άρη, 3 μήνες κ κάτι ψιλά δλδ. Και να φανταστείς δεν είχα ιδέα απο γόου κ βοήθεια απο το γκίλντ μόνο, κ καθόλου boost... Με χαλαρό παιχνίδι αν ξέρεις 2 μήνες...
Btw τι realm παίζετε; Τον 80άρη μ, ally, τον έχω deathwing κ έχω ένα μήνα π παίζω twilight hammer με hord, τέρμα ελληνικός σέρβερ ο δεύτερος
Posted 08 June 2009 - 19:18
Αν και εχω λιγη εμπειρια απο αλλους server μπορω να πω σχεδον με σιγουρια πως ο Twilight ειναι ο πιο καφρικος σερβερ στην ιστορια του WoW

Posted 08 June 2009 - 21:58
u like?
Posted 09 June 2009 - 02:08
Posted 09 June 2009 - 02:23
O ποιο γρηγοροι στο lvling ειναι οι feral druids/retri paladins/enh shammies
Ολα τα υπολοιπα classes ειναι περιπου τα ιδiα...απλως παιρνε waters απο mages. Εγω εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα classes και οι priests ηταν σχετικα ευκολοι αφου εκανα χοντρο farming xp απο instances ως healer
Εσένα δεν σου έχει μιλήσει ποτέ κανείς για affliction warlock;
Posted 09 June 2009 - 02:29
Posted 09 June 2009 - 19:02
Εχω και εναν 80lvl lock αλλα εφαγε πολλα nerf...o lock θελει mana και δν μπορει να βγαζει πολλα mobs ταυτοχρονως σε διαρκεα γτ δν εχει healing ++λιγο armor...οι shammies/pala/druids παιρνουν πολλα mobs μαζι και κανουνε ταυτοχρονως healing με παρα πολυ endurance.... η διαφορα ειναι αισθητη στο soloΕσένα δεν σου έχει μιλήσει ποτέ κανείς για affliction warlock;
Group quests που δν βγαζει ο warlock τα βγαζουν τα 3 classes που ανεφερα...πολυ διαφορα στο fast lvling
Posted 09 June 2009 - 19:25
Εχω και εναν 80lvl lock αλλα εφαγε πολλα nerf...o lock θελει mana και δν μπορει να βγαζει πολλα mobs ταυτοχρονως σε διαρκεα γτ δν εχει healing ++λιγο armor...οι shammies/pala/druids παιρνουν πολλα mobs μαζι και κανουνε ταυτοχρονως healing με παρα πολυ endurance.... η διαφορα ειναι αισθητη στο solo
Group quests που δν βγαζει ο warlock τα βγαζουν τα 3 classes που ανεφερα...πολυ διαφορα στο fast lvling
Πάτα delete στον lock. Χαμένος πάει.
Posted 09 June 2009 - 19:52
δλδ. πραγματικά αυτό που έχουν οι locks, να στέλνουν το void,το να μοιράζουν σε όλο τον κόσμο κατάρες και καθώς στρίβουν τσιγάρο τα mobs να πέφτουν το ένα μετά το άλλο... δεν το έχει άλλη class...
για να μην πω για τα PvP... σε σκοτώνουν και ακόμα δεν τους έχεις δει...
Posted 10 June 2009 - 00:21
Στο PVE παντως παραμενουν μια πολυ ΔΥΝΑΤΗ class... Απο τις πιο δυνατες θα ελεγα. Με το Pet βγαζουν τα περισσοτερα group quest solo..

Posted 10 June 2009 - 00:37
Δικιο εχεις...μπροστα στον shaman μ.... υπαρχει μεγαλη διαφοραΠάτα delete στον lock. Χαμένος πάει.
Παλια ο lock ελεγε πολυ...εκανε κατι kills εξωφρενικα...τωρα σε σκοτωνουν ολοι και δν παιρνεις χαμπαρι....ενω shaman δν νιωθει και τραβαει εξωφρενικο dmg...σε 3-4 sec ριχνει πανω απο 20κ dmg...μονο τους retri με δυσκολια και αν ολοι αλλοι αν δν εχουν epic pvp gear φευγουνε σε δευτερολεπτα.Οι dk και οι pala ειναι overpowered δν νιωθουνε. η σπεσιαλιτε μ με shaman ειναι οι priests και locks πεφτει το γελιο, βαζω tremor toem(immune σε fear/scream) βαραω purge τα dispells...και φευγουν dmg over 11k...τους κυνηγαω σαν το τρελο
Στο Pve δν θυμαμαι οποιοδηποτε lock να μου εχει ριξει σε dps...
Skiarxon ποιο ειναι το συνηθες dps σε 25man boss?
Posted 10 June 2009 - 01:45
---> 1, 2, 3, Space Bar..and you are dead! Gief me next one plx!