εχωντας παιξει και τα δυο πιστευω πως war>wow.
κοιτα δεν ειναι και το παλουκι game, αλλα απο το wow ειναι δυσκολοτερο.Και δεν ειναι μονο το pvp, και pve υπαρχει και ειναι ικανοποιιτικο, και αναγκαιο να το κανεις, αμα θες να παρεις καλα items.Η βλακεια με το war, ειναι πως οι servers της mythic πολλες φορες δεν αντεχουν και crasharoun, και κυριως για αυτο το παρατησαν πολλοι.Και εγω με κατι φιλους μου το παρατησαμε πριν ενα μηνα, και τωρα επιστρεφουμε γιατι δεν βρηκαμε αλλο mmo που να μας αρεσει.
Με wow τωρα θελω να δω τι θα παιξει με το νεο patch και το νεο instance, ulduar νομιζω το λενε, και αν ακουσω καλα λογια ισως ασχοληθω ξανα.
Πουλακι μου, δεν ειπε κανενας οτι το warhammer ειναι για πεταμα..ισα ισα που οσο διαβασα ολοι ειπαν οτι αξιζει ΑΛΛΑ δεν εχει αναπτυξει ακομα το pve κομματι του ΤΟΣΟ ωστε να κρατησει κι αυτους που γουσταρουν καθαρα pve...Ναι, μπορει να εχει pve το οποιο να ειναι απαραιτητο για να παρεις καλα items αλλα απο εκει κι επειτα, δραστηριοποιειται κυριως στο pvp. Οσο για τους servers που κρασαρουν, ε αυτο συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια που λενε..γιατι στο wow δε σε πεταει ο server στη μεση raid για ψυλλου πηδημα?Τοτε λοιπον ειναι που 30 ατομα (25 μεσα στο raid και 5 για αλλαγες ) πανε σε αλλο σερβερ που δεν εχει πεσει, φτιαχνουν lvl 1 gnomes ολα μαγοι, με μπλε στολη σαν τα στρουμφακια, τρεχουν και τα 30 στην Ironforge και κανουν ολα μαζι follow καποιον που χαζολογαει, αποροντας μετα απο λιγο, τι ειναι αυτα τα στρουμφακια που τον ακολουθουν..