Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Horde or Alliance? (85 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

2. Horde (39 ψήφοι [45.88%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#496 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 11:29

Λοίπον παίζω κ εγω wow κ μόλις προχθές έφθασα lvl80 έναν fury warior human στον server genjuros. Δυστηχώς όμως είμαι γεμάτος πράσινα αντικείμενα οποτε αν ειναι κανένας σε καποιο guild ας μου κανει pm μηπως παω σε κανα instance γιατι κ αυτα τα savage gladiators 8ελουν 60000 honor το καθένα:roar: κ μεχρι να τα μαζέψω...... Ο χαρακτήρας λέγετε Bellwar ειναι dps οχι πολυ καλό τανκ να πω την αλήθεια αν κ μου εχουν πει οτι πρέπει να μαθω να παιζω tank. Οπως καταλαβαίνετε χαλαρά πράγματα οχι πολύ hardcore. Ευχαριστω

OoO Gz mate for ding!Άποψη μου: μάζευε honor...Δεν ξέρω βέβαια σε τι σημείο έχει φτάσει πια ο server μετά από τόσο καιρό, αλλά όπως είπε κ ο Zauk σίγουρα θα υπάρχει κάποιο guild που θα κάνει pve runs σε κάποιο instance.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#497 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 12:52

OoO Gz mate for ding!Άποψη μου: μάζευε honor...Δεν ξέρω βέβαια σε τι σημείο έχει φτάσει πια ο server μετά από τόσο καιρό, αλλά όπως είπε κ ο Zauk σίγουρα θα υπάρχει κάποιο guild που θα κάνει pve runs σε κάποιο instance.

Asap στο VoA πεφτουν epic pvp hateful και το boss ειναι πανευκολο

#498 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 14:16

Asap στο VoA πεφτουν epic pvp hateful και το boss ειναι πανευκολο

Κάνε groupaki με μοναδικό warrior εσένα όμως, έτσι ώστε αν πέσει το set σου να το τσιμπίσεις!!

Άκουσα θα μπει και άλλο boss στο VoA! Δώστε τώρα και Ulduar Gear free....Nice Blizzard!! :riiight: (plz, πείτε μου ότι κάνω λάθος)

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#499 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 14:19

χωρις να εχει καν full μπλε set θα παει VoA? λολ
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#500 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 14:22

αφού σας χαλάει γιατί παίζετε ρε παιδιά; για να έχετε κάτι να κράζετε;

κάντε κάτι πιο ευχάριστο στη ζωή σας, μην είστε μια ζωή μίζεροι...

#501 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 14:29

χωρις να εχει καν full μπλε set θα παει VoA? λολ

Δεν βλέπω γιατί όχι. Δεν χρειάζεται καν full μπλε.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#502 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 14:44

yeah right ^^
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα

#503 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 15:39

Θυμάμε είχαμε πάει μία φορά 25ντάρι Sartharion με pug και ήταν κάτι αλάνια με τα Merciless Gladiator, gear για τα 70 level και εσύ μου κολλάς στα μπλε?? BTW τον ρίξαμε κίολας! :hahaha:

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#504 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 16:16

oka.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#505 Celahir

Celahir

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 17:20

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδία. Αγόρασα μερίκα αντικειμενα απο auction house για να μην φαίνομαι τελείως σάπιος κ τωρα honor farming :ballumad:το οποιο απο οτι εχω παρατηρήσει βγαίνει πιο ευκολα τώρα

#506 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 00:16

@Pain Godrealm Μαλλον στο quote που εκανες δεν διαβασες και καλα αυτα που εγραφα..Ακριβος τα ιδια ειπα.Το WOW εχει γινει πολυ ευκολο πλεον και το warhammer σου δινει την δυσκολια που ειχε αρχικα το wow (οπος και καθε νεο παιχνιδι αλωστε).Πηγαινε διαβασετο αλη μια φορα γιατι δεν το καταλαβες σωστα :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#507 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 12:04

Μια χαρα το καταλαβα. εσυ δεν το εγραψες σωστα.

Υ.Γ

ποια ειναι η δυσκολια ακριβως του warhammer? οτι παιζεις perma pvp απο την στιγμη που ξεκινας μεχρι τη στιγμη που "τελειωνεις" ?
Παρα πολλοι φιλοι μου παρατησαν το wow πηγαν wh και ξαναγυρισαν μετα απο λιγο καιρο.
Mmorpg who ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.-
Δημοσιευμένη  εικόνα

#508 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 13:17

Κι απο μας πηγαν αρκετα παιδια στο warhammer, το ειδαν, και γυρισαν. ΕΙναι πολυ λιγοι αυτοι που καθονται καμια δυο ωρες τη βδομαδα,παιζουν pvp εκει, και συνεχιζουν να παιζουν wow για τα υπολοιπα που προσφερει.Οσο για το ποσο ευκολο εχει γινει το παιχνιδι, μην τα ξανασυζητατε. Μερικοι γουσταρουν ακομα και ετσι, δικο τους θεμα. Οσοι δεν, ας μην ασχολουνται αφου χαλιουνται.
Ειναι πολυ δυσκολο να ξεπεραστει το wow, ειδικα τωρα που ερχεται και το patch οπου θα προστεθουν πολλα καινουρια πραγματα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#509 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 14:31

εχωντας παιξει και τα δυο πιστευω πως war>wow.

ποια ειναι η δυσκολια ακριβως του warhammer?οτι παιζεις perma pvp απο την στιγμη που ξεκινας μεχρι τη στιγμη που "τελειωνεις" ?

κοιτα δεν ειναι και το παλουκι game, αλλα απο το wow ειναι δυσκολοτερο.Και δεν ειναι μονο το pvp, και pve υπαρχει και ειναι ικανοποιιτικο, και αναγκαιο να το κανεις, αμα θες να παρεις καλα items.Η βλακεια με το war, ειναι πως οι servers της mythic πολλες φορες δεν αντεχουν και crasharoun, και κυριως για αυτο το παρατησαν πολλοι.Και εγω με κατι φιλους μου το παρατησαμε πριν ενα μηνα, και τωρα επιστρεφουμε γιατι δεν βρηκαμε αλλο mmo που να μας αρεσει.

Με wow τωρα θελω να δω τι θα παιξει με το νεο patch και το νεο instance, ulduar νομιζω το λενε, και αν ακουσω καλα λογια ισως ασχοληθω ξανα.

qzMHWHd.png

#510 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 16:58

Παιδια να ρωτησω ...επειδη και εγω παιζω λιγο wow(δν ειμαι καμενος,σε αντιθεση με τον δυδιμο αδερφο μου που ειναι καμενος)...παιζει στο xavius realm ...παιζει κανενας εκει?????

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.