Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Horde or Alliance? (85 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

2. Horde (39 ψήφοι [45.88%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#406 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2008 - 11:55

Στο Dalaran γινεται χαμος, πεφτουν τα fps απο την κοσμοσυρροη..αλλη ειναι ομως η μελαγχολια..η Shattrath αδεια, μονο κανενα death knight συναντας που και που, το Isle of Quel Danas απελπιστικα αδειο..
Ευτυχως η οικονομια του server εχει αρχισει και επανερχεται στα φυσιολογικα του, οπως επισης η κινηση στις low lvl περιοχες..τελικα συνεχιζουν και φτιαχνουν νεους χαρακτηρες...Για καλη μας τυχη, το guild γλιτωσε απο την απεριοριστη ελευση των death knights..αφου πολλοι τους εφτιαξαν ειδαν τι παιζει, και επανηλθαν στους παλιους τους χαρακτηρες.
το chain quest απο dragonblight ειναι απλα φοβερο,ουτε εγω σποιλεριαζω..και αν και δεν εχω γυρισει ακομα ολο το northrend, η σχεδιαση των νεων περιοχων ειναι καταπληκτικη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#407 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2008 - 21:44

Στο Dalaran γινεται χαμος, πεφτουν τα fps απο την κοσμοσυρροη..αλλη ειναι ομως η μελαγχολια..η Shattrath αδεια, μονο κανενα death knight συναντας που και που, το Isle of Quel Danas απελπιστικα αδειο..
Ευτυχως η οικονομια του server εχει αρχισει και επανερχεται στα φυσιολογικα του, οπως επισης η κινηση στις low lvl περιοχες..τελικα συνεχιζουν και φτιαχνουν νεους χαρακτηρες...

Η ίδια κατάσταση όπως κ όταν πρωτοβγήκε το Burning Crusade, η Shattrath έσφιζε από ζωή (μέχρι κ 20άρηδες έβλεπες να περιπλανιούνται εκεί) οι υπόλοιπες άδειες.Όλοι βιάζονται να μάθουν πρώτοι ότι καινούριο βγαίνει κ χάνουν τη μαγεία του παιχνιδιού.Μάλλον είμαι η μοναδική που ανεβαίνω με το πάσο μου κ το απολαμβάνω (ιδίως όταν έχω δίπλα μου μια κούπα ζεστό καφέ με γεύση βανίλια :wooi2::Blissfull:)
Στον anachronos πάντως βλέπεις πολλούς low lvls,τόσο horde όσο κ alliance. Προσωπικά έχω 2 alts (warlock & warrior, female ΠΑΝΤΑ :) )που γουστάρω τρελά να τους ανεβάζω, ιδίως τον warrior καθώς πάντοτε διαλέγα casters.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#408 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 14:04

Ενδιαφέρεται κανείς να μου ρίξει ένα scroll of ressurection; Ένα μήνα free κερδίζει.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#409 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 15:06

Well,Skiarxon Φιλε δεν αξηζει να σου κανει κανενας ress το account.Το Game πλεον δεν αξιζει αλλα οπως γουσταρει ο καθενας....To μονο που αναγνωριζω στην blizzard ειναι οτι εκανε καλη δουλεια στην σχεδιαση..Κατα τα αλλα ειναι ολα σκατα...
Μα ειναι σοβαροι??NAXX 10 και 25 man?Αντε αυτοκτονηστε καλητερα...NAXX 40 man μια ζωη...Δεν αξιζει να πατησεις εκει μεσα πλεον απο την στιγμη που εχεις κανει το instance με 40 ατομα...Τελος..
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#410 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2008 - 15:12

δεν είμαι παλεουρας σαν τον zauk αλλά και εγώ το παράτησα τον Σεπτέμβριο, πριν μια εβδομάδα πήγα και έπαιξα με έναν 80ari (του ξαδέρφου μου) και έλιωσα στα γέλια από την αθλιότητα. μόνο η περιοχές είναι ωραίες, γενικά το έχουν κάνει ακόμα πιο παιδικό και εύκολο.
έχουν κάνει και items binds on account που φοριούνται από lvl 1 σε lvl 80. ότι πρέπει για να πηγαίνουν ΟΛOI άμεσος 80 και να έχουν άπειρους 80arides. όσο για τους death knights δεν το σχολιάζω :D μόνο και μόνο η ιδέα του gnome death knight η του Tauren deathknight θα έπρεπε να φέρνει αναγούλα σε όποιον έπαιζε warcraft 3

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#411 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 00:31

Zauk, το παιχνιδι αναγκαστικα εγινε ετσι, γιατι υπαρχουν ατομα που δεν ειναι hardcore gamers σαν και του λογου μου, αλλα θελουν να δουν οσο πιο πολλα πραγματα γινεται οσον αφορα το περιεχομενο του παιχνιδιου. Κατα τ'αλλα, οπως και στο naxx εχουν κανει ετσι την ρυθμιση ωστε να ειναι και σχετικα ευκολο, αλλα και σχετικα δυσκολο, αναλογα πως θα διαλεξεις να το παιξεις, ετσι πιστευω πως θα φτασουν να ειναι και τα μετεπειτα raid, και ισως αρκετα πιο δυσκολα. Απο την αλλη, μην ξεχνας οτι πλεον ειναι πολυ δυσκολο να βρεις 40 ατομα να κανουν το ιδιο Raid, και θα πρεπει να καταφευγεις σε pug..επιλογη την οποια πολλοι αποφευγουν. Εγω προτιμω να μαζεψω ειτε 10 ειτε 25 ατομα απο το guild μου, που μαζευονται πιο ευκολα, παρα να παρακαλαω 2 ωρες για invs και sums. Ο βαθμος δυσκολιας θα ανεβαινει πιστευω βασει progress..τα heroics ας πουμε, ειναι αρκετα δυσκολα..δυσκολοτερα απο το δεκαρι nax. Οπως καλη ωρα ηταν και τα heroics του TBC σε σχεση με το karazhan. Το nax ομως, ειναι το πρωτο πρωτο raid του WOTLK, δεν γινεται να το κανουν πολυ δυσκολο γιατι αν δεν βγαινει, τοτε θα βαρεθουν πολλοι αρκετα συντομα.
Flame.alchemist..το παιχνιδι αυτο, κερδιζει τους παικτες του γιατι τους δινει επιλογες. Δεν κερδιζει για τα γραφικα του. Εχεις την επιλογη να παρεις το bind on account item, εχεις την επιλογη ομως να μην το κανεις..εχεις την επιλογη να πας οπου θες για lvling, εχεις την επιλογη να κανεις pvp ή pve..γενικα κερδιζει απο τις επιλογες που δινει στους παικτες του. Εγω προσωπικα, δεν εχω παρει item bind on account. Και ουτε προκειται. Εχω κατσει και προσπαθω να ανεβασω rep, και εχω λυσσαξει στο mining για να φτιαξω το gear μου the hard way..Οσο για τους death knights, ειναι καινουριο class, και οι παικτες πρεπει να εχουν την επιλογη να φτιαξουν τον death knight τους οπως τους αρεσει. Αυτο σημαινει, οτι δεν γινεται να αποκλεισουν κανενα class επειδη μονο και μονο δεν ειναι καλαισθητο.Κι εγω γελαω οταν βλεπω gnome death knight, αλλα το pvp μου δε θα το ανοιξω.
Και να σημειωσω εδω, οτι ολοι αυτοι που παιζουν wow, δεν ειναι απαραιτητο οτι παιζουν και warcraft. Εμενα προσωπικα, το warcraft ή παιχνιδια αυτου του τυπου, δεν με ενθουσιαζουν καθολου, αντιθετως το wow με τραβηξε πιο πολυ.
Tsunade-sama, κι εγω μια απ'τα ιδια..πηρα το expansion την δευτερη μερα κυκλοφοριας, κι εκει που ολοι ξαμοληθηκανε στα Fjord και Borean Tundra, εγω ανεβηκα Netherstorm και συνεχισα τα quest απο εκει που τα ειχα αφησει..οταν ειδα οτι τα παιδια του guild ξεφευγουν σε lvl, και εχουν προσπερασει τις αρχικες περιοχες, τοτε σιγα σιγα κατεβηκα κι εγω, και αρχισα με το πασο μου. Σκεψου οτι αφου τελειωσα τα παντα στο Howling Fjord, μετα πηγα Borean Tundra, ασχετα αν τα quest ηταν πλεον low lvl για μενα..και μετα πηγα dragonblight, οπου και 80αρησα. Τωρα σαν 80αρα, πηγα Grizzly hills...Αλλωστε δε με κυνηγαει κανεις. και στο κατω κατω, ασταδιαλα! Healer ειμαι, κι ετσι lvlara..σιγα μην βιαστω κιολας!Τωρα εχω αρχισει και ψαχνομαι για gear, και σιγα σιγα θα αρχισουμε κι εμεις τα δεκαρια, να ντυθουμε ωστε να παμε και 25αρι..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Matsu: 31 Δεκέμβριος 2008 - 00:37

Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#412 Tsunade-sama

Tsunade-sama

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 00:53

Επίσης το παιχνίδι αυτό κερδίζει παίκτες γιατί βγάζει μια ιστορία μέσα από κάθε χαρακτήρα που δημιουργείς, είτε αυτός ανήκει στους horde είτε ανήκει στους alliance.Όπως κ η Matsu, έτσι κ μένα το warcraft σαν παιχνίδι δεν με τράβηξε κ συνεχίζει να μου είναι αδιάφορο.Τι κ αν άκουσα την ίστορια του, από το ένα αυτί μπήκε κ από το άλλο βγήκε!Ώσπου γνώρισα το WoW.Πραγματικά το λάτρεψα κ η ιστορία του όσο εξελίσεται γίνεται όλο κ πιο ενδιαφέρουσα.Τα γραφικά του είναι υπέροχα, πολύ καλύτερα από άλλα MMORPG που έχω παίξει.Δεν βιάζομαι να ανεβάσω τους χαρακτήρες μου, ίσα ίσα κάθομαι κ απολαμβάνω την κάθε στιγμή του παιχνιδιού κ ζω την ιστορία του μέσα από τα quests.Κ αυτό πιστέυω πρέπει να κάνει κάθε υγιής παίκτης, να διασκεδάζει με το παιχνίδι κ όχι να αμελεί τον εαυτό του για να lvlάρει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον χαρακτήρα του.
Όσο για τον death knight, είναι μέσα στα επόμενα σχέδια μου (αφού 80αρίσω τον main μου πρώτα).Ομολογώ βέβαια ότι δεν περίμενα να δημιουργούνταν death knights από όλα τα classes (σκεφτόμουν μόνο για undead κ elves).Παρόλα αυτά δεν με ενοχλεί να δω ένα gnomακι σαν death knight, όντως έχουν πολύ πλάκα!:hahaha:

Υ.Γ. Εγώ πήρα το expansion την πρώτη μέρα αλλά το εγκατέστησα πριν 2 βδομάδες :hahaha::hahaha::hahaha: Τι να κάνω η άμοιρη, βαριόμουν να καθαρίσω το hard disc μου :borednn9:

#413 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 00:58

Zauk, το παιχνιδι αναγκαστικα εγινε ετσι, γιατι υπαρχουν ατομα που δεν ειναι hardcore gamers σαν και του λογου μου, αλλα θελουν να δουν οσο πιο πολλα πραγματα γινεται οσον αφορα το περιεχομενο του παιχνιδιου. Κατα τ'αλλα, οπως και στο naxx εχουν κανει ετσι την ρυθμιση ωστε να ειναι και σχετικα ευκολο, αλλα και σχετικα δυσκολο, αναλογα πως θα διαλεξεις να το παιξεις, ετσι πιστευω πως θα φτασουν να ειναι και τα μετεπειτα raid, και ισως αρκετα πιο δυσκολα. Απο την αλλη, μην ξεχνας οτι πλεον ειναι πολυ δυσκολο να βρεις 40 ατομα να κανουν το ιδιο Raid, και θα πρεπει να καταφευγεις σε pug..επιλογη την οποια πολλοι αποφευγουν. Εγω προτιμω να μαζεψω ειτε 10 ειτε 25 ατομα απο το guild μου, που μαζευονται πιο ευκολα, παρα να παρακαλαω 2 ωρες για invs και sums. Ο βαθμος δυσκολιας θα ανεβαινει πιστευω βασει progress..τα heroics ας πουμε, ειναι αρκετα δυσκολα..δυσκολοτερα απο το δεκαρι nax. Οπως καλη ωρα ηταν και τα heroics του TBC σε σχεση με το karazhan. Το nax ομως, ειναι το πρωτο πρωτο raid του WOTLK, δεν γινεται να το κανουν πολυ δυσκολο γιατι αν δεν βγαινει, τοτε θα βαρεθουν πολλοι αρκετα συντομα.

αυτό που λες, για την δυσκολία του να βρεις 40 άτομα ισχύει και για πριν , μη σου πω πριν ήταν πιο δύσκολα γιατί έπαιζε περισσότερος κόσμος, και υπήρχαν και πιο πολύ pvp-ερς τώρα στο WOTLK πολύ pvp-ερς τόχουν ρίξει στο pve, at least in my server.
ο naxxramas έχει μέσα τον Kel'Thuzad, ο Kel'Thuzad έχει ολόκληρη ιστορία και ήταν από τους πιο δυνατούς ήρωες τον undead, ήταν ένας από του 4 ήρωες που μπορούσες να πάρεις και στο game :P, τώρα αρκεί να βρεις άλλους 9 να τον σφάξεις? ρε σύ, το να σφάξεις τον Kel'Thuzad πρέπει να είναι κάτι που γίνετε πανδύσκολα και μπορούν να κάνουν μόνο oi πιο skilled και δυνατoi. εγώ μόνο και μόνο στην ιδέα ότι σε λίγο καιρό θα υπάρχουν άκυρη που θα σφάζουν τον άρθας αηδιάζω, πόσο μάλλον αν βάλουν στα drops και το frostmourne. να κυκλοφορεί ο κόσμος με frostmourne? ναι, αυτό αρέσει στα παιδάκια. Matsu-san είναι σαν να περνούνε ένα anime η μια ιστορία που να σου αρέσει, να περνούν έναν επικό χαρακτήρα και να τον κάνουν κοινό, να τον παίρνει ο κάθε άκυρος.

Flame.alchemist..το παιχνιδι αυτο, κερδιζει τους παικτες του γιατι τους δινει επιλογες. Δεν κερδιζει για τα γραφικα του. Εχεις την επιλογη να παρεις το bind on account item, εχεις την επιλογη ομως να μην το κανεις..εχεις την επιλογη να πας οπου θες για lvling, εχεις την επιλογη να κανεις pvp ή pve..γενικα κερδιζει απο τις επιλογες που δινει στους παικτες του. Εγω προσωπικα, δεν εχω παρει item bind on account. Και ουτε προκειται. Εχω κατσει και προσπαθω να ανεβασω rep, και εχω λυσσαξει στο mining για να φτιαξω το gear μου the hard way..Οσο για τους death knights, ειναι καινουριο class, και οι παικτες πρεπει να εχουν την επιλογη να φτιαξουν τον death knight τους οπως τους αρεσει. Αυτο σημαινει, οτι δεν γινεται να αποκλεισουν κανενα class επειδη μονο και μονο δεν ειναι καλαισθητο.Κι εγω γελαω οταν βλεπω gnome death knight, αλλα το pvp μου δε θα το ανοιξω.
Και να σημειωσω εδω, οτι ολοι αυτοι που παιζουν wow, δεν ειναι απαραιτητο οτι παιζουν και warcraft. Εμενα προσωπικα, το warcraft ή παιχνιδια αυτου του τυπου, δεν με ενθουσιαζουν καθολου, αντιθετως το wow με τραβηξε πιο πολυ.

όσον αφορά για το warcraft εγώ δεν εννοούσα ούτε το warcraft ως game ούτε ως gameplay, το warcraft έχει μια ιστορία. με το wow αυτή η ιστορία σιγά σιγά όλο και χαλάει περισσότερο. μέχρι αυτό το σημείο με λίγες εξαίρεσης ήταν ok αλλά ο death knight έχει ολόκληρη ιστορία πίσω του, είναι όπως στο star wars galaxies, κάποτε για να γίνεις jedi έπρεπε να το κάψεις για πολύ καιρό και υπήρχαν ελάχιστη, μετά βγήκε το expansion και όποιος ήθελε έπαιρνε. αυτό φυσικά είναι ψέμα εφόσον η jedi είναι σπάνιοι και θέλει τρελό skill για να γίνεις.

επιπλέον, το wow έχει γεμίσει παιδάκια, τα οποία χαλάνε bg's και raids. τώρα είναι ΑΚΟΜΑ πιο εύκολο να γεμίζουν με 80arides και ακόμα πιο εύκολο να δίνονται καλά και να μπαίνουν σε καλύτερα raids και να χαλάνε και εκείνα....poses φορές έχουμε φαΐ wipe επειδή ένας βλάκας κάνει αηδίες αντί να ακούσει τι λέμε...
κάποτε είχες έναν καλοντυμένο 60ari και ούτε 4 ali 8arides σε είχαν αν δεν είχαν skill τρελό και gear τρελό, τώρα σε νικάνε 2 άνετα. κάποτε έπαιρνες το imba item βρίσκοντας άλλους 39 και χρησιμοποιώντας τα dragonpoints η την τύχη, τώρα βρίσκοντας άλλους 9 η 24
είναι το ίδιο?

Επίσης το παιχνίδι αυτό κερδίζει παίκτες γιατί βγάζει μια ιστορία μέσα από κάθε χαρακτήρα που δημιουργείς, είτε αυτός ανήκει στους horde είτε ανήκει στους alliance.Όπως κ η Matsu, έτσι κ μένα το warcraft σαν παιχνίδι δεν με τράβηξε κ συνεχίζει να μου είναι αδιάφορο.Τι κ αν άκουσα την ίστορια του, από το ένα αυτί μπήκε κ από το άλλο βγήκε!Ώσπου γνώρισα το WoW.Πραγματικά το λάτρεψα κ η ιστορία του όσο εξελίσεται γίνεται όλο κ πιο ενδιαφέρουσα.Τα γραφικά του είναι υπέροχα, πολύ καλύτερα από άλλα MMORPG που έχω παίξει.Δεν βιάζομαι να ανεβάσω τους χαρακτήρες μου, ίσα ίσα κάθομαι κ απολαμβάνω την κάθε στιγμή του παιχνιδιού κ ζω την ιστορία του μέσα από τα quests.Κ αυτό πιστέυω πρέπει να κάνει κάθε υγιής παίκτης, να διασκεδάζει με το παιχνίδι κ όχι να αμελεί τον εαυτό του για να lvlάρει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον χαρακτήρα του.
Όσο για τον death knight, είναι μέσα στα επόμενα σχέδια μου (αφού 80αρίσω τον main μου πρώτα).Ομολογώ βέβαια ότι δεν περίμενα να δημιουργούνταν death knights από όλα τα classes (σκεφτόμουν μόνο για undead κ elves).Παρόλα αυτά δεν με ενοχλεί να δω ένα gnomακι σαν death knight, όντως έχουν πολύ πλάκα!:hahaha:

Υ.Γ. Εγώ πήρα το expansion την πρώτη μέρα αλλά το εγκατέστησα πριν 2 βδομάδες :hahaha::hahaha::hahaha: Τι να κάνω η άμοιρη, βαριόμουν να καθαρίσω το hard disc μου :borednn9:

my friend, tsunde-sama, 2 πράγματα θα σου πω. πεζής ένα naruto mmorpg στο οποιο υπάρχει η ιστορία του naruto και εσύ πεζής μέσα σε αυτήν, όχι με main chars του μάγκα/anime αλλα με άκυρους, made by you όπως σου αρέσουν. ξαφνικά βγαίνει ένα expansion,κάνει την ιστορία άνω κάτω, οποιος θέλει παίρνει uchiha ενώ έχουν πέθανei όλη, και τέτοια. σου αρέσει? εμενα όχι.
εγώ ξέρω πως κάποτε έφτανα 60 level με τρελή δυσκολία και μετά χάρι στο skill μπορούσα να φορέσω καλο gear και να σφάζω τα πάντα, τώρα άρα παw άμεσος 80. ξέρω πως κάποτε ήσουν κάτι αν είχες το κόκκινο άλογο τον undead γιατί το έπαιρνε μονο ο high warlord, τώρα αρκεί να δόσης μερικά marks.ξέρω πως κάποτε το να εξής ένα title, warlord κάτι τέτοιο έδειχνε poses ώρες εξής κάτσει να λιώσεις και εξής σκοτωθεί, εγώ απλά πλήρωσα 1000g για name λένε Azuth of the shattered sun. ξέρω πως άκουγες κάποιον που είχε πάει LBRS η UBRS η οonixya σαν τον zauk ας πούμε και έμενες και ήσουν χαρούμενος που γνώρισες τέτοιο άτομο IRL και τώρα λες: ας σκοτώσω τον Kel'Thuzad, σιγά μην περιμένω να βρω 24 άτομα, φτάνουν 9.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 31 Δεκέμβριος 2008 - 01:06

#414 Tsunade-sama

Tsunade-sama

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 01:06

επιπλέον, το wow έχει γεμίσει παιδάκια, τα οποία χαλάνε bg's και raids. τώρα είναι ΑΚΟΜΑ πιο εύκολο να γεμίζουν με 80arides και ακόμα πιο εύκολο να δίνονται καλά και να μπαίνουν σε καλύτερα raids και να χαλάνε και εκείνα....poses φορές έχουμε φαΐ wipe επειδή ένας βλάκας κάνει αηδίες αντί να ακούσει τι λέμε...
κάποτε είχες έναν καλοντυμένο 60ari και ούτε 4 ali 8arides σε είχαν αν δεν είχαν skill τρελό και gear τρελό, τώρα σε νικάνε 2 άνετα. κάποτε έπαιρνες το imba item βρίσκοντας άλλους 39 και χρησιμοποιώντας τα dragonpoints η την τύχη, τώρα βρίσκοντας άλλους 9 η 24
είναι το ίδιο?

Αχ κ να ξερες εγώ πόσες φορές έχω φάει wipe όχι όμως από πιτσιρίκια αλλά απο 30αρηδες αλλά κ από 18άρηδες.Δεν γίνεται όλα να τα έχουμε όπως μας αρέσουν.Κάποιος ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει να μας χαλάει τη στιγμή.Εμείς όμως έχουμε την επιλογή να αποφασίσουμε με ποιους θα raidάρουμε.Αυτοί όμως αργά ή γρήγορα δεν θα έχουν καμία επιλογή αν δεν συμμορφωρθούν με τους κανόνες.

#415 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 01:10

Αχ κ να ξερες εγώ πόσες φορές έχω φάει wipe όχι όμως από πιτσιρίκια αλλά απο 30αρηδες αλλά κ από 18άρηδες.Δεν γίνεται όλα να τα έχουμε όπως μας αρέσουν.Κάποιος ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει να μας χαλάει τη στιγμή.Εμείς όμως έχουμε την επιλογή να αποφασίσουμε με ποιους θα raidάρουμε.Αυτοί όμως αργά ή γρήγορα δεν θα έχουν καμία επιλογή αν δεν συμμορφωρθούν με τους κανόνες.

δεν το πολυπιστεύω γιατί τότε για να πας naxxramas έπρεπε να εξής τρελό gear και έτσι απλά η noobades δεν πήγαιναν, τώρα δεν περί να εξής τρελό gear και είναι πολύ πιο high chances να πετύχεις έναν. πόσους season 3 έχουμε βρει που δεν ήξεραν να παίζουν...κάποτε season 3 = pure fucking armaggedon.

btw σου απάντησα στο προηγούμενο post κάνοντας edit το δικό μου

και να ξέρεις, δεν μιλάει ένας που μισεί το wow, μιλάει ένας που το αγάπησε το αγαπάει και ακριβώς για αυτόν τον λόγο σταμάτησε να παίζει....γιατί δεν θέλει να δει το downfall

#416 Tsunade-sama

Tsunade-sama

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 01:19

Flame alchemist, δεν πιστεύω να είχα πρόβλημα.Δεν έχω πρόβλημα πως αντανακλάτε μια ιστορία μέσα από ένα παιχνίδι, με ενδιαφέρει περισσότερο να περνάω καλα το χρόνο μου.Για να βγει το expansion έτσι όπως βγαίνει σημαίνει ότι οι δημιουργοί του περιορίζονταν από την ιστορία του.
Όσο για τα titles κ τα mounts θα συμφωνήσω μαζί σου.Είναι εκνευριστικό.Αλλά αν σου είναι εκνευριστικό μην το κάνεις κ αδιαφόρησε για τους άλλους.Έναν τίτλο έβαλα όλο κ όλο μέχρι στιγμής, αυτόν του Champion of the Naaru.Ξεσκίστηκα κ το έβαλα.Θα μπορούσα να έβαζα πολλούς ιδίως τώρα που το BT nerfαρίστηκε, δεν το έκανα, δεν μ'αρεσει να έχω κάτι κ να το επιδικνύω στους άλλους.Άλλοι πάλι το έκαναν. μεγεια τους με χαρά τους, αδιαφορώ.Μακάρι σε όλους να μας άρεσαν τα δύσκολα.Δεν είμαστε όμως όλοι ίδιοι χαχαχα!

Υ.Γ. το κατάλαβα ότι δεν το μισείς, κατάλαβα ότι ξενέρωσες για τους δικούς σου λόγους.Καλά έκανες, ίσως αν συνέχιζες να το μισούσες θανάσιμα τώρα.Μπορεί αύριο μεθαύριο να έρθω κ γω στη θέση σου, δεν το αποκλείω, το ίδιο θα κάνω κ γω.

#417 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 01:24

Flame alchemist, δεν πιστεύω να είχα πρόβλημα.Δεν έχω πρόβλημα πως αντανακλάτε μια ιστορία μέσα από ένα παιχνίδι, με ενδιαφέρει περισσότερο να περνάω καλα το χρόνο μου.Για να βγει το expansion έτσι όπως βγαίνει σημαίνει ότι οι δημιουργοί του περιορίζονταν από την ιστορία του.
Όσο για τα titles κ τα mounts θα συμφωνήσω μαζί σου.Είναι εκνευριστικό.Αλλά αν σου είναι εκνευριστικό μην το κάνεις κ αδιαφόρησε για τους άλλους.Έναν τίτλο έβαλα όλο κ όλο μέχρι στιγμής, αυτόν του Champion of the Naaru.Ξεσκίστηκα κ το έβαλα.Θα μπορούσα να έβαζα πολλούς ιδίως τώρα που το BT nerfαρίστηκε, δεν το έκανα, δεν μ'αρεσει να έχω κάτι κ να το επιδικνύω στους άλλους.Άλλοι πάλι το έκαναν. μεγεια τους με χαρά τους, αδιαφορώ.Μακάρι σε όλους να μας άρεσαν τα δύσκολα.Δεν είμαστε όμως όλοι ίδιοι χαχαχα!

αυτή την απάντηση,αυτή είναι σωστή απάντηση :P σε παραδέχομαι σε αυτά που λες, με μια διαφορα, όταν ας πούμε εξής ξεσκιστεί για να πάρεις το τάδε item που σε κάνει legendary, και ξαφνικά το nerfarune και το κάνουν easy το take, την πληρώνεις εσύ και ο κάθε ηλίθιος το έχει και μπορεί να σε pwnar κιόλας, αυτό δεν σε ενοχλεί? βλέποντας πως εξής champion of the naaru καταλαβαίνω πως δεν θα εξής ασχοληθεί πάρα πολύ με ποπ. εγώ μπορώ να σου πω πως κάποτε στο ποπ ήθελε skill να νικήσεις τον αντίπαλο, τα αντικείμενα ήταν less important than skill, τώρα το αντίθετο

#418 Tsunade-sama

Tsunade-sama

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 01:30

αυτή την απάντηση,αυτή είναι σωστή απάντηση :P σε παραδέχομαι σε αυτά που λες, με μια διαφορα, όταν ας πούμε εξής ξεσκιστεί για να πάρεις το τάδε item που σε κάνει legendary, και ξαφνικά το nerfarune και το κάνουν easy το take, την πληρώνεις εσύ και ο κάθε ηλίθιος το έχει και μπορεί να σε pwnar κιόλας, αυτό δεν σε ενοχλεί? βλέποντας πως εξής champion of the naaru καταλαβαίνω πως δεν θα εξής ασχοληθεί πάρα πολύ με ποπ. εγώ μπορώ να σου πω πως κάποτε στο ποπ ήθελε skill να νικήσεις τον αντίπαλο, τα αντικείμενα ήταν less important than skill, τώρα το αντίθετο

Πλέον νομίζω ότι φαίνεται ποιος τα αγοράζει κ ποιος όχι.Ειναι δακτυλοδιχτούμενος!Ειδικά στον Anachronos όπου παίζω.Μέχρι να βγει το expansion μετρημένα στα δάκτυλα ήταν τα άτομα που είχαν legendary, κ όλοι βρίσκονταν σε μια guild που ήταν respect στις υπόλοιπες κ όσοι παίζαμε από παλιά ξέραμε ότι είναι αυθεντικοί.Ο Genjuros που είναι pvp server όμως πρέπει να έχει πολλούς από αυτούς που λες, για΄τι ναι εκεί μετράει να είσαι καλύτερος από τον άλλον.

#419 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 01:43

Πλέον νομίζω ότι φαίνεται ποιος τα αγοράζει κ ποιος όχι.Ειναι δακτυλοδιχτούμενος!Ειδικά στον Anachronos όπου παίζω.Μέχρι να βγει το expansion μετρημένα στα δάκτυλα ήταν τα άτομα που είχαν legendary, κ όλοι βρίσκονταν σε μια guild που ήταν respect στις υπόλοιπες κ όσοι παίζαμε από παλιά ξέραμε ότι είναι αυθεντικοί.Ο Genjuros που είναι pvp server όμως πρέπει να έχει πολλούς από αυτούς που λες, για΄τι ναι εκεί μετράει να είσαι καλύτερος από τον άλλον.

με αγοράζει εννοούσα γενικά παίρνει εύκολα, δεν εννοώ να αγοράσει really, αλλα εννοώ, κάποτε το epic item για να το πάρεις ήθελε δυσκολία 10/10 (λέμε τώρα) τώρα θέλει 4/10, είναι πανεύκολο δηλαδή. παίρνεις κάτι πολύ καλο πολύ πιο εύκολα από πριν

#420 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2008 - 03:48

Tsunade-sama επαιζα στον Genjuros και στον Stormscale.Λοιπον,στον genjuros επαιζα στα 60 lvl και Εφαγα Απειρες Ωρες για να κανω raids και να καταφερω να μαζεψω ενα Full Εpic Pve Gear(end Game) (το οποιο ζηλευαν πολοι priests στον Server.).Ε Εγω σαν Hardcore gamer δεν δεχομε να Γινετε το NAXX το οποιο εγω εκανα ωρες και ωρες να ριξω ενα boss και να ανεβασω το progress του GUILD μου,10 και 25 man.
Φιλτατη Matsu,στο Guild μας ειχαμε 40+ατομα με IMba Gear Που περιμεναν με υπομονη τα inv για το raid και ποτε μας δεν χρειαστηκε να Ικετευσουμε κανεναν.Απλα αμα αργουσε καποιος επαιρνε αλος την θεση του.Οποτε μην μου λες για δυσκολια στο να βρειτε 40 ατομα...Μην με τρελενεις τελειος....
Στον Stormscale πηγα οταν βγηκε το tbc μονο και μονο για να παιξω με IRL φιλους μου και να δω το Game απο μια αλη μερια.
Spoiler:
Επαιζα χαλαρα λοιπον και ευχαριστιομουν το παιχνιδι χωρις να θελω να ξαναλιοσω στο pve.Τοτε λοιπον,εκανα το preq karazhan και πηγα το πρωτο μου raid στα 70.Απογοητευτηκα Τοσο πολυ που απλα πηγενα μονο και μονο για βοηθεια και χωρις να εχω την απετηση να lootαρω items.
Spoiler:
Εκει λοιπον,διαπυστοσα οτι το καθε πιτσιρικι με ολη τη σημασια της λεξεως μπορει να παρει στο ανετο tier5 αρκει να εχει μερικα καλα items και απλα να Διαβασει ενα οδηγο στο internet για το καθε boss το οποιο ειχε απεναντι του.Ε Εγω αυτα δεν τα θελω γιαυτο και σταματησα να παιζω.
Τελος πολα ατομα το εριξαν στα 70 στο pvp.Καλα εκαναν δεν λεω αλλα ρε παιδια δεν το ειχαν καθολου.Απλα επαιζαν ρολο τα items.Σε ορισμενες περιπτωσεις ομως το παλιο καλο skill υπερνικουσε τα items και αμα θελετε μπορω να σας δοσω πολα Παραδειγματα.
Αντε λοιπον Ευχαριστηθητε το WoW στα 80 lvl και καντε Raid NAXX 10 and 25 man και ζηστε με το παραπονο που δεν κανατε 40 man raids στα 60.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler: