Harro.
Είμαι ακόμη ένα (πρόσφατο) θύμα της σειράς Expansion των εξωτερικών δίσκων της Seagate.
Clicking από τη 3η (?) κιόλας χρήση, κάτι που θα το μάθαινα βλέποντας μόνο την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων του γκουγκλ για το προϊόν.
Αυτή τη στιγμή ξαναμεταφέρω ό,τι του είχα φορτώσει πίσω στον εσωτερικό και τον παλιό εξωτερικό.
Αγοράστηκε από Πλαίσιο, με εγγύηση δύο ετών από το μαγαζί.
Με την ελπίδα ότι αν τους το πάω σήμερα το πρωί και τους εξηγήσω το πρόβλημα όντως θα πάρουν πίσω αυτό το έκτρωμα, κάνω τις εξής σκέψεις:
Απ'ότι βλέπω στο σάητ δεν υπάρχουν αποθέματα του προϊόντος, που άμα είχαν θα μου έδιναν απλά ένα ίδιο, καινούριο.
Από μια παρόμοια εμπειρία μου με το e-shop αυτή τη φορά, υποθέτω πως θα με αφήσουν να επιλέξω ένα άλλο τους προϊόν, το οποίο να κοστίζει τουλάχιστον όσο ο σάπιος σκληρός.
1ον: πόσο μπορεί να ισχύει αυτό;
2ον: με την ελπίδα ότι ισχύει, ψάχνω να δω τι επιλογές έχω, στα ίδια gbs.
Οι επιλογές μου είναι λίγες, και, παρόλο που αγαπώ WD, όλα τα κομμάτια έχουν αυτό το ηλίθιο smartware, που δεν το θέλω.
Οπότε μένει
αυτό το κομμάτι, το οποίο μεν φαίνεται μια χαρά (διάβασα και μερικά πεταχτά reviews στο amazon), αλλά δεν έχω εμπειρία με Verbatim.
Περιμένω γνώμες, θα εκτιμούσα σύντομα μιας και θέλω να ξεμπερδεύω όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Thanks in advance.
Edited by Putin, 09 July 2010 - 02:39.