Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Γνώμες για αγορές hardware

• Please log in to reply
554 replies to this topic

#241 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 25 June 2010 - 22:52

Εγω εχω Sony VAIO και ειναι μια κλαση παραπανω απο τα υπολοιπα. Αλλα γενικα ειναι πολυ ακριβα τα ρημαδια.

Γενικα για πιο οικονομικα λαπτοπ εγω ειμαι υπερ Fujitsu και Τoshiba. Ειναι καλης ποιοτητας και νομιζω γενικα εχουν καλη εγγυηση.
Τωρα απο κει και περα οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Αναλογα τι απαιτησεις εχεις, παιρνεις και το αναλογο μαραφετι. Σκληρο/επεξεργαστή/μνημη κτλ.

Μια ακομα συμβουλη που μπορω να δωσω ειναι το service/εγγυηση. Για παραδειγμα η VAIO στελνει τα λαπτοπ Γερμανια. Μονο εκει εχει service.
Δηλαδη θελω να πω, καλο ειναι να εχεις 2-3 χρονια εγγυηση και αν ειναι δυνατον να το σερβις να ειναι στην Ελλαδα.
Αν δε κανω λαθως η Τoshiba καποτε ελεγε οτι σε περιπτωση βλαβης σου δινει καινουριο. Check it out.
Με αυτο το σκεπτικο, δηλαδη το καλο σερβις, δες τι παιζει και με τα TURBO X του πλαισιου. Αυτοι εχουν πολυ καλο σερβις και εγγυηση. Δεν ξερω ομως γενικα αν ειναι καλα λαπτοπ. Αν καποιος απο το φορουμ εχει μπορει να μας πει.

p.s. Friendly cost-free advice. Oταν με το καλο παρεις λαπτοπ, μη το εχεις στη πριζα μαζι με τη μπαταρια. Γιατι θα καει η μπαταρια. Μπορεις να βγαζεις τη μπαταρια όταν θα εισαι σπιτι.

Για τα VAIO το παρατηρησα οτι ειναι καπως τσιμπημενα, και ναι, ειναι λιγο out of range :/

ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια ^^
Μου φαινεται προς Fujitsu θα παω τελικα, δεν εχω βρει κακη κουβεντα για τα laptop της so far, και τα βλεπω γενικως recommended.
So far, ειμαι μεταξυ αυτων των 2:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906446
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L505-138-PSLS9E-00U00VGE.htm

Θα κανω και το πατροπαραδοτο "πηγαινω στο καταστημα και το συζηταω με τον υπαλληλο", τωρα ομως εχω καποια βαση να κινηθω και να μην παω στα κουτουρου :ureshii:
thank you very much for helping me out :nod:

να δουλευει μονο με την πριζα δηλαδη? :hmmm:
*takes note*

@koproskylo:
ως προσφορα φαινεται πολυ καλη, αλλα δυστυχως μου τα χαλαει στον σκληρο :/
ειναι το μονο πραγμα στο οποιο ειμαι απολυτα σιγουρη για το τι θελω, και δυστυχως να παρω εξωτερικο extra ειναι out of the question, γιατι ειχα αγορασει δευτερο εξωτερικο πριν 2-3 μηνες. :sigh2:
i appreciate your input tho, εχω αρχισει και τα ζαχαρωνω πολυ τα Fujitsu. :P

Posted Image

Spoiler: &#33909

#242 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 June 2010 - 00:08

@digitaltracker + koproskylo

sorry που θα φανώ λίγο απότομος, αλλά είστε ignorant noobs και αυτά που λέτε δεν θα βοηθήσουν την LucyBR ή οποιοδήποτε άλλο που μπορεί να ψάχνει για laptop. Και εξηγώ:

Καμία εταιρεία δεν κάνει το service στην Ελλάδα. Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία πάνε. Το θέμα είναι να μην σου χαλάσει. Γι' αυτό πρέπει να έχει καλή ποιότητα κατασκευής (να μην στρεβλώνει, να μην ζεματάει, να μην vuvuzelίζει :P) και τα συναρμολογούμενα τύπου Turbo-X/Multirama κλπ. τρώνε X.

Αυτό που κοιτάμε σε ένα laptop πρώτα δεν είναι ούτε ο επεξεργαστής, ούτε ο σκληρός, ούτε η μνήμη. Υπάρχει τόση μεγάλη ποικιλία που αποκλείεται να μην βρείτε δεκάδες που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Τα χαρακτηριστικά που παίζουν ζωτική σημασία σε ένα laptop, μιας και αυτά θα τα "ζείτε" κάθε μέρα, είναι:
1) η οθόνη (να είναι φωτεινή, να έχει καλό contrast, να μην γυαλίζει, να έχει αξιοπρεπή vertical viewing angles),
2) το πληκτρολόγιο (ξεκούραστη πληκτρολόγηση, να μην στρεβλώνει κατά την πληκτρολόγηση, βολική θέση των πλήκτρων Ctrl, Shift, Fn, Delete, Home/End/PgUp/PgDn, NumPad)
3) το touchpad (θέση, μέγεθος, αποκρισιμότητα, ποιότητα κατασκευής των πλήκτρων, υποστήριξη multitouch)
4) ποιότητα κατασκευής (ελαφρύ αλλά να μην στρεβλώνει, να μην ζεματάει)

Επίσης, ο μύθος των "καλών" εταιρειών. ΔΕΝ υπάρχει εταιρεία που να βγάζει μόνο καλά μοντέλα ή μόνο κακά. Μην πέφτετε στην παγίδα. Υπάρχουν μάπες από εταιρείες-εγγύηση όπως Dell, IBM Lenovo, Sony, και υπάρχουν μαργαριτάρια από εταιρείες όπως MSI, Samsung και ACER.

@LucyBR
That said, όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατο να δεις τα δεκάδες από τα υποψήφια που έχεις βάλει στο μάτι για να κρίνεις με τα μάτια σου. Γι' αυτό υπάρχουν τα review sites, με πρώτο και καλύτερο το notebookcheck.net (το search του είναι λίγο picky γιατί διαφέρουν πολλές φορές οι κωδικοί αριθμοί των μοντέλων που έρχονται Ελλάδα με αυτούς της Ευρώπης). Διάβασε αν θέλεις και τα buying guides του, είναι πολύ σαφή και επεξηγηματικά. Επίσης, καλό είναι και το notebookreview.com
Η περίοδος που διάλεξες είναι λίγο άσχημη πάντως. Το Σεπτέμβρη γίνονται οι προσφορές στα laptops.
Posted Image
Posted Image

#243 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 June 2010 - 00:33

άργησα να απαντήσω, είμαι εκτός Αθήνας και εδώ το internet με αποτελειώνει...

thanks και για την απάντηση κιόλας ^^

λοιπόν βασικά θέλω να πάρω μια οθόνη 18,5'' με 19'' το πολύ
από 100 έως 150 ευρώπουλα διαθέτω.
Πάντως αυτή που έβαλες η LG αστεράκι μου φαίνεται ^^

LG 19άρα widescreen με TN panel της πλάκας, δεν την λες αστεράκι.
Πόσο μάλλον όταν σε ενδιαφέρουν τα manga και το vertical estate είναι ζωτικής σημασίας. Πίστεψέ με, δεν βολεύουν οι widescreen κάτω των 22" για manga reading.
Καλύτερα να κοιτάξεις για 4:3, όπως αυτή.
Posted Image
Posted Image

#244 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 26 June 2010 - 01:03

@digitaltracker + koproskylo sorry που θα φανώ λίγο απότομος, αλλά είστε ignorant noobs

Well, δεν ξερω αν οι digitaltracker + koproskylo δεχονται την συγνωμη [;] σου αλλα εγω βρισκω την συμπεριφορα σου περα απο αγενεστατη και εκτος κανονων -το αν συναδει με την ηλικια σου ή οχι θα το αφησω ασχολιαστο...

+20% warn, και αν συνεχισεις την καθοδικη σου πορεια η συνεχεια θα ειναι αναλογη, στο χερι σου ειναι να αποφυγεις κατι τετοιο.

PS. Παρακαλω τους υπολοιπους χρηστες να μην συνεχιστει το ζητημα, θα ειναι κριμα να εκτροχιαστει το thread.

Edited by odin, 26 June 2010 - 09:35.
typo

#245 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 26 June 2010 - 01:48

@LucyBR
That said, όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατο να δεις τα δεκάδες από τα υποψήφια που έχεις βάλει στο μάτι για να κρίνεις με τα μάτια σου. Γι' αυτό υπάρχουν τα review sites, με πρώτο και καλύτερο το notebookcheck.net (το search του είναι λίγο picky γιατί διαφέρουν πολλές φορές οι κωδικοί αριθμοί των μοντέλων που έρχονται Ελλάδα με αυτούς της Ευρώπης). Διάβασε αν θέλεις και τα buying guides του, είναι πολύ σαφή και επεξηγηματικά. Επίσης, καλό είναι και το notebookreview.com
Η περίοδος που διάλεξες είναι λίγο άσχημη πάντως. Το Σεπτέμβρη γίνονται οι προσφορές στα laptops.

ευχαριστω πολυ για τα links, θα τα ξεψαχνισω δεοντως :3
τωρα για την περιοδο, well, θα το χρειαστω για το summer break και αρχισα να ψαχνω... θα μου πεις "τωρα το θυμηθηκες?". τωρα εκατσε for many reasons :deadga6:
παντως αν η τιμη δε παει πανω απο 800 (το παρα πολυ 850 ευρα), δεν υπαρχει προβλημα ευκαιριας ή καλυτερης προσφορας γιατι δε θα επιβαρυνω το προσωπικο μου budget, εχω willing σπονσορα :hahaha: *shameless* :pp

Posted Image

#246 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 June 2010 - 07:45

Nα σχολιάσω πάντως ότι όσον αφορά το service δεν τα στέλνουν όλες έξω. Η Toshiba τα φτιάχνει εδώ ή τουλάχιστον μέρος των βλαβών τις φτιάχνει εδώ σίγουρα. Γιατί δεν νομίζω μέσα σε 5 εργάσιμες να είχαν χρόνο να κάνουν την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθηνα-Θεσσαλονίκη + βόλτα στο εξωτερικό, ένα χαλασμένο laptop και ένα netbook. Και χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο επειδή ήταν εντός εγγύησης.

Και για τα Dell έχω ακούσει καλά λόγια επίσης.

Όπως και να χει πάντως πριν αγοράσεις ρωτάς και μαθαίνεις αν τα επιδιορθώνουν εδώ. Και δεν εννοώ τον Χ υπάλληλο του Χ πολυκαταστήματος, αλλά τηλέφωνο στα κεντρικά στην Αθήνα.

Posted Image

Posted Image

#247 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 26 June 2010 - 10:09

Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω ότι τα συναρμολογούμενα laptop είναι μαπα έχω να πω τη δική μου ελάχιστη εμπειρία: το δικό μου είναι Multirama. Έχει 3 χρόνια εγγύηση με άμεση αντικατάσταση αν πάθει κάτι. Τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει πάθει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. Και αν πάθει θα μου δώσουν καινούριο αμέσως. Το πρώτο μου laptop ήταν Acer. Μου κάηκε η μητρική σε 8 μήνες (καλά τότε το δούλευα πάνω στο κρεβάτι και κάλυπτα τους ανεμιστήρες :thumbdown: ) έκαναν 3 μήνες να μου το φτιάξουν και μετά από 8 μήνες (αυτή τη φορά πρόσεχα) μου ξανάπαθε το ίδιο ακριβώς. Ήταν εκτός εγγύησης και μου πήραν και 30 ευρώ για να μου πουν ότι δεν φτιάχνεται :madtodeath: . Κοντολογίς είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Multirama μου...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#248 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 26 June 2010 - 15:33

LG 19άρα widescreen με TN panel της πλάκας, δεν την λες αστεράκι.
Πόσο μάλλον όταν σε ενδιαφέρουν τα manga και το vertical estate είναι ζωτικής σημασίας. Πίστεψέ με, δεν βολεύουν οι widescreen κάτω των 22" για manga reading.
Καλύτερα να κοιτάξεις για 4:3, όπως αυτή.

επειδή δεν ξέρω για αυτό ρωτάω καλέ... ok απλά είμαι άσχετη στα τεχνολογικά οπότε πριν κάνω καμιά πατατιά ρωτάω .
Πάντως αν το έπιασα σωστά μου λές για το κλασικό σχηματάκι που είχαν οι οθόνες πριν γίνουν αυτό το ωραιότατο το μακρόστενο. δεν λέω ωραίο το wide αλλά εμένα μια φορά και στο net όταν μπαίνω κτλ δεν με βολεύει, πες το θέμα συνήθειας δεν ξέρω. Και πλαίσιο/multirama/media markt που πήγα και κοίταξα σε wide ακόμα και 19'' μου φαινόντουσαν μεγάλες τι να πω, καλός/κακός έχω μια τάση και κολλάω μπροστά στην οθόνη και ένταξη τα ματάκια μου τα θέλω :P εντάξι μέσα σε όλα είμαι και mangaκακαμένη τι να κάνω :P
Πάντως οι πωλητές όταν τους έλεγα ότι θέλω σε κλασικό σχηματάκι όλοι την ίδια απάντηση ότι δεν έχουν γιατί δεν βγαίνουν ποια τέτοιες κτλ κτλ.
Βέβαια e-shop δεν είχα κοιτάξει λάθος μου, Τhanks για την βοήθεια ^^ Στην πρώτη ευκαιρία θα πάω να το κοιτάξω και απο κοντά.

Πάντως είπαμε ψάχνω κάτι μέχρι 150 ευρώ.
Έχω ήδη μια LG Flatron M227WD 22'' αλλά εκεί άντε να δω anime-ταινίες-τηλεόραση κτλ,
είχα και μια Samsung SyncMaster 710Ν 17'' πρέπει να ήταν(εντάξι μετά από 5-6χρόνια την έπαθε την ζημιά και με εγκατέλειψε)σε αυτή έκανα εργασίες,internet,manga reading κτλ.
Tέλος πάντων θα το πω τελείως απλά, θέλω μια ο8όνη που να μπορώ να κάθομαι φυσιολογικά στο γραφείο μου και να την κοιτάω χωρίς πρόβλημα :P 19'' εκεί όχι πιο πάνω. manga reading κτλ όλα μέσα.
Τώρα έτσι όπως το βλέπω νομίζω ότι κάτι σαν αυτό που έβαλε ο Erebos πρέπει να με καλύπτει

rrmr.png

#249 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 26 June 2010 - 18:03

humbly asking για τα φωτα σας as well...

I want to buy a laptop. Το προβλημα ειναι οτι οι γνωσεις μου σ'αυτα ειναι ελαχιστως περισσοτερες απο του Τασου Μπουγα για τα guro manga :frozen:

Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις, more or less να ειναι ενα καλο laptop που καλυπτει τις αναγκες του μεσου geek.
Αλλα επειδη καπου πρεπει να καταληξουμε και να μη παρουμε γουρουνι στο σακι, μετα απο ψαξιμο τριγυρω σκεφτομουν κατι του στυλ:

- at least 500GB HDD (χρειαζομαι και τον χωρο)
- 4GB μνημη
- 15-6" (μην ειναι σπιρτοκουτο, αλλα ουτε και γκουμουτσα)
- Ιntel Core @ Duo ή i5 επεξεργαστης
- η καλη ποιοτητα ηχου would be nice.

η τιμη δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα αλλα μεχρι 850 euro το πολυ would be nice (δε νομιζω οτι χρειαζομαι και κατι ακριβοτερο after all)

με βαση τα παραπανω και κοιτωντας στα online shops πεφτω σε κατι τετοια:

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-dv6-1360ev-Moonlight-VL057EA-B1A.htm
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-PAVILION-DV6-1320EV-ESPRESSO-p-ESPRESSO-MOUSE-VL054EA-B1A.htm
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900838
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906446

αλλα being an ignorant noob, δεν εχω ιδεα που να καταληξω.:dazed:
δε ξερω καν αν ξεκιναω απο σωστη βαση in the first place.:wth2:

any suggestions/help would be truly appreciated :nod:

Επειδή υποθέτω ότι δεν έχεις σχέση με overclocking και tech freaks, θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις κάτι με λιγότερο σκληρό και επεξεργαστή core 2 duo. Η ram όσο θές καλά είναι, όπως και η οθόνη. Για ήχο είναι ανάλογα με τη ποιότητα των ηχείων του laptop. Απλά νομίζω ότι με λιγότερα λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι που να σου κάνει και άμα σε απασχολεί ο χώρος παίρνεις ένα docking station και 1tbyte sata δίσκο για να χεις να πορεύεσαι. Η καλύτερη δοκιμή είναι να πάς σε ένα μαγαζί να το δείς. Επεξεργαστές κλπ μη τρελένεσαι, ειδικά αν δε παίζεις παιχνίδια ή τρέχεις τρελές εφαρμογές. Απλά κοίτα να σε βολευεί και να έχει hardware decode για high definition υλικό. Αυτά.:ureshii:

*
rsrGbGx.gif

#250 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 26 June 2010 - 22:37

*βγαζει μπλοκακι και σημειωνει*

Επειδή υποθέτω ότι δεν έχεις σχέση με overclocking και tech freaks, θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις κάτι με λιγότερο σκληρό και επεξεργαστή core 2 duo. Η ram όσο θές καλά είναι, όπως και η οθόνη. Για ήχο είναι ανάλογα με τη ποιότητα των ηχείων του laptop. Απλά νομίζω ότι με λιγότερα λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι που να σου κάνει και άμα σε απασχολεί ο χώρος παίρνεις ένα docking station και 1tbyte sata δίσκο για να χεις να πορεύεσαι. Η καλύτερη δοκιμή είναι να πάς σε ένα μαγαζί να το δείς. Επεξεργαστές κλπ μη τρελένεσαι, ειδικά αν δε παίζεις παιχνίδια ή τρέχεις τρελές εφαρμογές. Απλά κοίτα να σε βολευεί και να έχει hardware decode για high definition υλικό. Αυτά.:ureshii:

*

Και παρα πολυ σωστα υποθετεις (και που εχω ξανακουσει τους ορους παλι καλα να λεω:wet2:).
Aπορια για τα περι hdd ομως: παιζει καποιο ρολο το να εχει λιγοτερο σκληρο? :hmmm:
Η αληθεια ειναι οτι τον extra χωρο τον θελω, ειναι μονιμο προβλημα μου η ελλειψη χωρου orz
επειδη ειναι εσωτερικος ειναι καλυτερα να ειναι λιγο πιο μικρος perhaps? *wild guess*

Τhank you everyone for your precious advice m(_ _)m
Θα βγω παγανια για ερευνα αγορας και ιδίοις όμμασι asap. :3

Posted Image

#251 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 26 June 2010 - 23:28

Γιατί θες συγκεκριμένα laptop;

Το λέω από την άποψη του ότι αν δε το θες για να το παίρνεις μαζί σου στη σχολή/δουλειά κτλ και απλά το έχεις συνέχεια στο σπίτι θα ήταν καλύτερα να έπαιρνες ένα PC από άποψη απόδοσης/κόστους.

Posted Image

#252 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 27 June 2010 - 01:55

απο τη μια το θελω οντως για το παιρνω μαζι μου, δεν θα το εχω συνεχως στο σπιτι και απο την αλλη PC εχω ηδη. να επαιρνα δευτερο? και να το εκανα χωρος καταλληλος να το τοποθετησω δεν υπαρχει.

Posted Image

#253 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 27 June 2010 - 23:18

Η μόνη διαφορά στο δίσκο είναι στη τιμή, αν και με αυτά που βλέπω οι τιμές δεν έχουν τρελές διαφορές. Τέσπα, απλά ψάξε να βρείς ένα που να αερίζεται καλά και να σου ρχεται καλά στο χέρι παρά να έχει τα uber χαρακτηριστικά. Το laptop το παίρνεις για να χεις ένα pc μαζί σου όπου πάς όχι για να κάνεις render 3d γραφικά.
rsrGbGx.gif

#254 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 05 July 2010 - 18:18

Θέλω να πάρω αυτό το μήνα μία lcd οθόνη για το μελλοντικό νέο μου pc (αναλόγως με το απομένων budget μετά τις διακοπές θα πάρω και το νέο κουτί μετά από 7 χρόνια με το ίδιο pc) και κοιτάω στις 22".
Βολεύει να είναι από Πλαίσιο ή e-shop (καθότι έχω και τα δύο κοντά στη δουλειά μου) και είμαι ανάμεσα στις εξής από μία πρώτη ματιά.
http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2261VP-PF-TFT-Monitor-21.htm
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168062
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169578

Κόστος κάτω των 200€.
Θα παίζω και παιχνίδια (Diablo 3 που 'σαι επιτέλους!!!) και δεν ξέρω αν σε αυτές τις ίντσες πρέπει να προτιμήσω για μέγιστη ανάλυση τα 1920x1080 ή τα 1680x1050.
Επίσης η διαφορά μεταξύ των αποκρίσεων 2ms και 5ms είναι εμφανής ή είναι ανεπαίσθητη και να μην την κοιτάω καθόλου;
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#255 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 July 2010 - 18:24

εγω εχω εδω και 5 μηνες περιπου την 1η που εχεις βαλει, LG W2261VP, και εχω μεινει υπερσουπερντουπερ ευχαριστημενος. ειναι και πανεμορφη και πολυ ξεκουραση στα 1920x1080.

φυσικα και στην προτεινω καθως εχει και πολυ καλυτερη τιμη απο τις αλλες.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things