Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1396 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 15 May 2009 - 17:36

Παλαβό chapter... η επίθεση του Barragan με έκανε να λυθώ στα γέλια! :hahaha: Μου θυμίζει τη "βόμβα μύτης" στο One Piece, κάτι τέτοιες άκυρες επιθέσεις υπάρχουν κι εκεί...!:hahaha::hahaha:

Και, γενικά άδειο chapter, αλλά αυτό το έχουμε πάρει απόφαση, πλέον. Τώρα, για να γλυτώσει η Soi Fon,

α) πρέπει να κάνει Ban Kai
β) πρέπει να έρθει κανένας Captain από αυτούς που είναι ακόμα στο Mundo (η τρύπα υπάρχει, τραβάτε ρε ζώα!) ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ να τη ξελασπώσει (ZARAKIIII!!!!!:burningbe3:)
γ) πρέπει να έρθει κανένας Vaizard να τη ξελασπώσει

Εάν δε γίνει το πρώτο, η Soi Fon μια φορά, χάνει.

Η Άριελ με τον Κάπταιν Ίγκλο συνεχίζουν το κόρτε και, χαμένοι καθώς είναι στα μάτια που άλλου, δε παίρνουν χαμπάρι τί γίνεται τρυγύρω...

Βλιτς: ρομάντζα στην ακρογιαλιά!

Spoiler:

Posted Image

#1397 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 16 May 2009 - 15:01

Ειμαστε σιγουροι οτι η Soi Fon εχει bankai???

#1398 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 May 2009 - 15:10

Είναι captain και έχει αναφερθεί ρητά ότι ο Kenpachi έιναι ο μόνος που δεν έχει bankai από όλους τους captain οπότε ναι είμαστε σίγουροι ότι έχει.

#1399 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 May 2009 - 15:34

Α) αν είναι τόσο ισχυρό, ουσιαστικά δεν ήθελε να σκοτώσει την Yoruichi
B) εφόσον ακινητοποιήθηκε και νικήθηκε στην φάση του shikai από την Yoruichi η ίδια αναλογία θα υπήρχε και σε φάση bankai (εφόσον η Yoruichi έχει κάπου σπαθί και την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει)
Γ) είναι πολύ περήφανη για να χρησιμοποιήσει bankai σε έναν εχθρό που δεν έχει zanpakuto (εφόσον η Yoruichi δεν έχει ξίφος) και θεωρητικά το όλο νόημα της μεταξύ τους μάχης ήταν να αποδείξει ότι την έχει ξεπεράσει και ότι μπορεί να την πολεμήσει ισότιμα.

Κατά κάποιο τρόπο ισχύουν και τα 3.
Posted Image

#1400 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 16 May 2009 - 18:54

επιτελους! ελιωσα στο διαβασμα (ενω θα επρεπε να διαβαζω για τις εξετασεις:emptyonexg1:) αλλα το τελειωσα (για το bleach μιλαμε παντα). anyway ολοι οι captains εχουν bankai με εξερεση τον kenny, απλα δεν μας τους εχει δειξει ολους να το χρησιμοποιουν. οι μονοι που δεν το εχουν χρησιμοποιησει ειναι ο zenny-san (aizen) o φιδοπροσωπος gin, ο τυπος με την λουλουδατη καπα, o ασπρομαλλης που τις 364 μερες του χρονου ειναι αρρωστος, το χουφταλο-μποντιμπιλντερας, η κοπελια (λεμε τωρα) που τους γιατρευει ολους με τα σαλια του ιπταμενου χελιου της και η κουλη κλονος της yoruichi.
btw ο διδυμος αδερφος του jack skellington με κανει να θελω να βγαλω τα εσωψυχα μου:puke:.

Spoiler:

Edited by Robin-Chwan, 16 May 2009 - 18:56.
enter spoiler tag

#1401 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 16 May 2009 - 19:00

Vaizard Gaiden.Καλή πώρωση!:riiight:

Edited by Hellraider, 16 May 2009 - 19:11.

#1402 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 May 2009 - 19:08

επιτελους! ελιωσα στο διαβασμα (ενω θα επρεπε να διαβαζω για τις εξετασεις:emptyonexg1:) αλλα το τελειωσα (για το bleach μιλαμε παντα). anyway ολοι οι captains εχουν bankai με εξερεση τον kenny, απλα δεν μας τους εχει δειξει ολους να το χρησιμοποιουν.

Wut??????? Kenny a member of the gotei13 apart being an anime.gr moderator??????:oo:
Ok μόλις βρήκα το κατάλληλο μέσο για να ζητήσω κονέ με τον Byakuya...:hahaha::blingeye2::wooi2:

Πέρα από την πλάκα το Turn back the pendulum έχει γυριστεί και σε anime και μάλιστα πολύ προβλήθηκε πολύ πρόσφατα. Γενικά αν θυμάμαι σωστά δεν υπάρχει κάποιο μέρος του manga που να μην έχει ακολουθήσει το anime.

#1403 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 May 2009 - 19:08

Urahara Gaiden.Καλή πώρωση!:riiight:

Lol at Urahara Gaiden-πως σου ηρ8ε αυτο παιδακι μου.Το poet and the pendolum μονο urahara gaiden δεν ειναι.Ειναι η ιστορια που διηγειται ο shinji για το παρελ8ον των vaizard-ελεος ακου urahara gaiden.
:oo:

Posted Image

#1404 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 16 May 2009 - 19:55

Vaizard Gaiden.Καλή πώρωση!:riiight:

arigato, i own u 1... σοβαρα!

#1405 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 May 2009 - 10:57

Τεσπα και εγω τελειωσα το μανγα και μπορω να πω οτι εχει αρχισει να γινεται αρκετα ωραιο.Το θεμα που ειναι λιγο παραξενο ειναι οτι μονο μαχες εχει ρε παιδι μου(και το γκειντεν που τα διαβαζα ωραιο ηταν[πιστευω ολοι πρεπει να το διαβασουν,οσοι δν εχουν πχ η αννα απο πανω το προσπερασε Xp].Τωρα μπορει να αναφερθω λιγο πισω για να επισημανω αυτα που μου αρεσαν.
1.Λοιπον ωραια ηταν η μαχη με τον ιτσιγκο και τον ουλκιορα(μπορω να πω οτι αν και αρανκαρ ηταν ο μονος που μου αρεσε ...)Αν και στην αρχη μου την εδινε γιατι υποτιμουσε τους ανθρωπους και τον ευατο του τον θεωρουσε καποιον(περι δυναμης)αλλα μετα στο τελος που καταλαβε ...( :run: )... και σε θεμα δυναμης και ειχε την πιο ωραια μορφη απο ολους(μετα παει η χαλιμπελ :hehehe:)
2.Τωρα ως αναφορα της μαχης που περνει τωρα μερος στην "καλυμενη" καρακουρα town μπορω να πω οτι ειναι πολυ γαματες αλλα αυτο το πραμα εχουν κανει τους αρανκαρ με κατι δυναμης (τωρα ο σκελετακιας ειναι 2 και εχει αυτες τις δυναμεις με το να γερναει τα παντα ,δλδ ο 1ος αρανκαρ τι θα εχει?????Αν ειναι δυνατον ....
Τελωςπαντων ανυπομωνω την συνεχεια και νομιζω οτι θα ειναι καπως "τραγικη"...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1406 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 19 May 2009 - 14:54

πχ η αννα απο πανω το προσπερασε Xp].

αυτο, ξαδερφε, και να ηθελα δεν θα μπορουσα να το προσπερασω αφου υπαρχει η ιδια ιστορια και στο ανιμ. ομως χαρη στο λινκ του HeLlRaiDeR βρηκα αρκετα gaiden (note for iristella) που δεν εχουν βγει ακομα στο ανιμ (πολυ κακως κατα τη γνωμη μου:burningbe3:). αναφερομαι στο toshiro gaiden που παρολο που ειναι μονο ενα τσαπτερ ειναι αρκετο για να μας πει πως ο toshi-san :wooi2: μπηκε στην ακαδημια και εγινε καπτεν ενω στα φλασμπακ με την χιναμορι ελεγε οτι δεν ηθελε να γινει σινιγκαμι και σε ενα ακομα toshiro gaiden που ειναι τα γενεθλια του toshi-san . επισης υπαρχει ενα με την tatsuki, ενα με τον mizuiro και ενα εντελως ακυρο τσαπτερ που δεν μιλαει για κανεναν και ειναι εκει απλα για να πιανει χωρο αλλα ειναι ωραιο.

toshiro gaiden
http://www.onemanga.com/Bleach/303.1/01/

toshiro birthday
http://www.onemanga.com/Bleach/168.5/01/

bleach on the beach (το ακυρο αλλα ωραιο που ελεγα)
http://www.onemanga.com/Bleach/261.5/01/

tatsuki gaiden
http://www.onemanga.com/Bleach/25.2/01/

mizuiro gaiden
http://www.onemanga.com/Bleach/107.5/01/

αυταα... ολα τα gaiden απο πανω διαρκουν μονο ενα τσαπτερ και ειναι ωραια (σαν διαφημιση απορυπαντικου ακουγομαι). και γενικα το ανιμ εκτος απο το main story εχει αλλες 5 μινι ιστοριες να μας δειξει:smokingg:

#1407 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 19 May 2009 - 15:16

Τεσπα και εγω τελειωσα το μανγα και μπορω να πω οτι εχει αρχισει να γινεται αρκετα ωραιο.Το θεμα που ειναι λιγο παραξενο ειναι οτι μονο μαχες εχει ρε παιδι μου(και το γκειντεν που τα διαβαζα ωραιο ηταν[πιστευω ολοι πρεπει να το διαβασουν,οσοι δν εχουν πχ η αννα απο πανω το προσπερασε Xp].Τωρα μπορει να αναφερθω λιγο πισω για να επισημανω αυτα που μου αρεσαν.

Βασικά, ήθελα να σε ρωτήσω μιας που έχεις διαβάσει μαζεμένα τα chapter, το pace πως σου φαίνεται ? Αργό, γρήγορο ή κανονικό ?

^Όσο για τις μάχες εντάξει φυσιολογικό είναι αφου βρισκόμαστε στην μέση του πολέμου.

#1408 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 May 2009 - 18:27

Βασικά, ήθελα να σε ρωτήσω μιας που έχεις διαβάσει μαζεμένα τα chapter, το pace πως σου φαίνεται ? Αργό, γρήγορο ή κανονικό ?

^Όσο για τις μάχες εντάξει φυσιολογικό είναι αφου βρισκόμαστε στην μέση του πολέμου.

Ναι αυτο με τις μαχες δν λεω,γενικα μιλαω, απλα θα μπορουσε να ειναι πιο "πλουσιο" πιο γεματο πως να στο πω με περισσοτερη αναλυση,να ειναι πιο ευρη ως ιστορια καπως ετσι,αλλα ειναι αρκετα καλο το αποτελεσμα...

Τωρα για το πρωτο σου ερωτημα ,νομιζω εννοεις πως κυλαει η ιστορια.Ετσι οπως ειναι και η δομη του μανγκα γενικως θα λεγα οτι pace του ειναι κανονικο,βασικα κανονικοτατο σε συγκριση με αλλα ανιμ ή μανγκα... Αλλα σιγουρα μου φανηκε οτι κυλαει κανονικα δλδ δν το εσθανθηκα βαρετο ουτε το ενιωσα"πορε τελειωσε αμεσως μακαρι να ειχα και αλλο"(αυτο ειναι και το ποσο σου αρεσει αλλα τεσπα...)

Ελπιζω να σε καλυψα

^_^
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#1409 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 19 May 2009 - 18:56

Τωρα για το πρωτο σου ερωτημα ,νομιζω εννοεις πως κυλαει η ιστορια.Ετσι οπως ειναι και η δομη του μανγκα γενικως θα λεγα οτι pace του ειναι κανονικο,βασικα κανονικοτατο σε συγκριση με αλλα ανιμ ή μανγκα... Αλλα σιγουρα μου φανηκε οτι κυλαει κανονικα δλδ δν το εσθανθηκα βαρετο ουτε το ενιωσα"πορε τελειωσε αμεσως μακαρι να ειχα και αλλο"(αυτο ειναι και το ποσο σου αρεσει αλλα τεσπα...)

Ok thanks. Ι've learned what I wanted to learn.
Now :

358 Spoilers

Spoiler:

Spoiler:

#1410 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 May 2009 - 19:10

358 Spoilers

Spoiler:

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg