Πολύ καλό chapter.
Εντάξει, ότι ο Barragan είναι ο πιο cool espada σας το έλεγα απο την πρώτη στιγμή που τον είδα. Έχει το πιο cool/badass όπλο, την πιο cool/badass μούρη, την πιο cool/badass ικανότητα, και τώρα το πιο cool/badass release. Skeleton Emperor. Το περίεργο είναι πως εμένα την πρώτη φορά που το είδα μου θύμησε τον shingami Armonia justin απο το Death Note. Ήταν και η αφορμή να ξεκινήσω το Berserk.
Η αλήθεια είναι βέβαια πως ανισυχώ λίγο που έκανε πρώτος το release του σε σχέση με την soifon και θα είναι μεγάλη απογοήτευση αμα χάσει απο αυτήν. Θέλω να τον δω να παλεύει με τον Old Yamma και....ας πεθάνει (no!!!!)
Πέρα απο αυτό το #2 higlight είναι η μούρη του Yammamoto μόλις του λέει η Halibel : "You are next". Priceless. Η μόνη βλακεία είναι πως ο Hitsugaya είναι ακόμα ζωντανός και αυτό επιβραδύνει κάπως την ιστορία.
Τέσπα. Περιμένω το release του Stark στο επόμενο ή τουλάχιστον ένα bankai ή shikai soifon ή Shunsui. Αντε να δούμε...
ΥΓ : Δηλαδή τώρα πρέπει να περιμένω κανένα 3μηνο να φτάσει το ανιμέ εδώ που είναι το chapter για να βάλω την release μορφή του Barragan-sama στο avatar μου ?