Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1186 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 28 March 2009 - 00:54

Μια απορια που συντομα λογικα θα μου λυθει :

Ποσο δυνατος δηλαδη ειναι ο Aizen ?

Διοτι ετσι οπως εχει γινει στο τελος θα παλευουν και δεν θα μενει το εδαφος απο κατω τους.
Με την κατανομη των δυναμεων πλεον το εχασε παντως το παιχνιδι...επεσε στην ιδια παγιδα που επεσε και ο toriyama στο dragonball Z.

#1187 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 28 March 2009 - 01:20

Καλο τσαπτερακι με πολλεεεεςςςςς εκρηξεις για να γεμισουν απλα οι σελιδες.:frozen::frozen:Ο Ulqi ειχε ενα πολυ fitting end κατα την γνωμη μου.Αντε να δουμε πως θα γυρισει στην κανονικη του μορφη τωρα ο Ιτσιγκο..:erk::erk:
Spoiler:

Edited by HeLLBoiS, 28 March 2009 - 03:50.

#1188 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 28 March 2009 - 03:25

Καλο τσαπτερακι με πολλεεεεςςςςς εκρηξεις για να γεμισουν απλα οι σελιδες.:frozen::frozen:Ο Ulqi ειχε ενα πολυ fitting end κατα την γνωμη μου.Αντε να δουμε πως θα γυρισει στην κανονικη του μορφη τωρα ο Ιτσιγκο..:erk::erk:

Spoiler:

και εγω ετσι πιστευω... κ ο aizen εχει κ το Hōgyoku που σίγουρα θα το χρησιμοποιησε και για οφελος του ηδη ηταν πολυ δυνατος.
ποσο ποιο δυνατος μπορει να ειναι απο το Νο1 arangar ετσι ωστε να τον διαταζει και να τον φοβατε τοσο..;;

#1189 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 29 March 2009 - 16:14

μεγαλη κοροιδια να την τρωει ο ulqi απο το γιδι. Αντι για spear ας εβγαζε καμια γκλιτσα να τον κανονιζε.

Γενικα παντως συμφωνω με iristella, πολυ "βολικο" σεναριο για να δειξουμε το power up του φραουλιαρη. Και φανταζομαι οτι ο ulqi μαλλον θα την βγαλει καθαρη απο τη παρεμβαση της ινουε που γλυτωνοντας τον με την (νεα ενισχυμενη duroplast) ασπιδα θα γλυτωσει και τον ichigo απο το να διαπραξει φονο και να καταδικαστει μια για παντα στο χαος του κοσμου του hm.

πατως θα ηταν σαφεστατα καλυτερο να εδειχνε ichigo ishida grimmjow kai inoue να την πεφτουν στον ulqi για να τον ριξουν κατω.Βεβαια μαλλον με αυτον τον τροπο δεν θα μπορουσε να κανει καλα τους αλλους αρρανκαρεους...αλλα τουλαχιστον θα ηταν respect στον αγαπημενο μας emo-batman-arrancar.

#1190 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 29 March 2009 - 21:11

νομίζω ειπόθηκαν τα πάντα XP μια χαρά το chapter, αυτό το κλασικό "σου περιγράφω αναλυτικότατα στην ψύχρα όλες μου της κρυφές και μη ικανότητες, καθώς και τον τρόπο για να με νικήσεις, και ας είσαι ο ίδιος μου αντίπαλος" bleach στοιχείο να μην είχε το chapter και θα είμουνα απόλυτα ευχαριστημένος :bike::fromabove:

#1191 Spice_Queen

Spice_Queen

Nocturnal whisper

• Members
  • 5 posts

Posted 29 March 2009 - 22:09

οκ αν και πιστη φαν του Bleach, με έχει κουράσει λίγο το τελευταίο διάστημα, η μικρή εξέλιξη στα επεισόδια, το 1 επειδόδιο το έχουν κάνει 2.

Και μου την σπάει που δεν έχουμε δει ακόμα καμια εξέλιξη στις δυνάμεις της Innoue, γιατί αν το θελήσει τους έχει 'κλειδώσει' όλους. Ωραίος ο Ulqiora, απαθής και παγωμένος συνέχεια αλλά η υποσχόμενη μάχη με τον Ichigo ελπίζω να αποδειχθεί κορυφαία.

Επίσης τι γίνεται με τον Aizen; Πώς μεγαλώνουν οι δυνάμεις του; Είναι ακόμα πιο δυνατός απο τον old man? Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει και ο Kisuke στην επερχόμενη μάχη αλλά και οι vizards. Ελπίζω να δούμε ένα blow-out !!
Only that day dawns to which we are awake !!

#1192 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 29 March 2009 - 22:58

οκ αν και πιστη φαν του Bleach, με έχει κουράσει λίγο το τελευταίο διάστημα, η μικρή εξέλιξη στα επεισόδια, το 1 επειδόδιο το έχουν κάνει 2.

Και μου την σπάει που δεν έχουμε δει ακόμα καμια εξέλιξη στις δυνάμεις της Innoue, γιατί αν το θελήσει τους έχει 'κλειδώσει' όλους. Ωραίος ο Ulqiora, απαθής και παγωμένος συνέχεια αλλά η υποσχόμενη μάχη με τον Ichigo ελπίζω να αποδειχθεί κορυφαία.

Επίσης τι γίνεται με τον Aizen; Πώς μεγαλώνουν οι δυνάμεις του; Είναι ακόμα πιο δυνατός απο τον old man? Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει και ο Kisuke στην επερχόμενη μάχη αλλά και οι vizards. Ελπίζω να δούμε ένα blow-out !!

Spoiler:

#1193 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 29 March 2009 - 23:02

Αγαπητή bleachfan έκανες λάθος thread. Για το anime του Bleach ποστάρουμε εδώ :

http://www.anime.gr/forums/bleach/4886-bleach-latest-episode-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers-%CC%CF%CD%CF-%C3%C9%C1-%D4%CF-%C1%CD%C9%CC%C5%5D-63.html

Εδώ μιλάμε για το manga του Bleach που είναι πιο μπροστά απο το ανιμε γι'αυτό φύγε καλύτερα απο εδώ για να μην spoilerιαστείς !

:tensai:

#1194 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 30 March 2009 - 20:47

xm μετά απο κάτι μέρες αξιόθηκα να διαβάσω και εγώ το chapter.... συγκλονίστηκα...η μάχη ulqi-ichigo τόσο σύντομη??Ρε τι γίνεται....και εγώ που νόμιζα οτι θα είχαμε 5 chapter μονόλογο υlqi και ανταλλαγή cero....με ανούσιες εκρήξεις... για να δούμε ... η Παναχαική των μάνγκα μας εξέπληξε ευχάριστα :wooi2: αντε σε τέτοιο tempo σε θέλουμε!!!

#1195 Spice_Queen

Spice_Queen

Nocturnal whisper

• Members
  • 5 posts

Posted 31 March 2009 - 12:47

Σόρρυ, όντως αλλο thread ήθελα και αλλού μπήκα. :nanana:
Φεύγω προτού διαβάσω κάτι που δεν κάνει !
Only that day dawns to which we are awake !!

#1196 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 31 March 2009 - 18:43

Bleach 352 "The Lust 6" Summary

Spoiler:

Μου άρεσε μπορώ να πω η εξέλιξη. Μάλλον θα βγει νωρίς το συγκεκριμένο chapter.

ΥΓ : Ναι. Επειδή αύριο είναι πρωταπριλιά κρατάμε και μια πισινή για το αν είναι real...

Edited by Black Kaiser, 31 March 2009 - 18:55.

#1197 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 31 March 2009 - 20:02

Official ειναι το script ενταξει,παντως ο Ogichi εχει αρχισει rampage στην ψυχρα,και δεν νιωθει μια,αυτα ειναι ρε!

Αντε παρτε και pics:

Spoiler:

Edited by †Soul_Eater†, 01 April 2009 - 12:08.

Posted Image

#1198 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 April 2009 - 15:43

Άουυυυυτς... αυτό πόνεσε!:oo:

Καλά κόλλυβα...

Posted Image

#1199 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 01 April 2009 - 17:25

Spoiler:

Edited by iristella, 01 April 2009 - 17:40.
spoiler tags inserted

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1200 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 01 April 2009 - 17:30

Spoiler:

Spoiler:

Edited by iristella, 01 April 2009 - 17:41.
spoiler tags inserted