Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#991 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 07 March 2009 - 20:06

Κάτι όπως έγινε σούπερ σάγιαν ο Σογκόκου με τον θάνατο του φίλου του; Κάπως χαζό αυτό.

Μα το ότι θα γίνει σούπερ σάγιαν πιο τούμπανο ξαφνικά είναι σίγουρο.Έτσι όπως τα έχει κάνει ο T.K δεν γίνεται αλλιώς.Η αμέσως επόμενη λύση θα ήτανε μία διακοπή της μάχης και μετά από ένα ακόμα training όπου θα βλέπαμε για ακόμα μια φορά τις τρομερές δυνατότητες του, να επέστρεφε και να τους έσκιζε όλους. :canthelp:

Edited by Hellraider, 07 March 2009 - 20:13.

#992 AyoKnight

AyoKnight

Blossomed into Red

• Members
  • 19 posts

Posted 07 March 2009 - 20:50

Η αμέσως επόμενη λύση θα ήτανε μία διακοπή της μάχης και μετά από ένα ακόμα training όπου θα βλέπαμε για ακόμα μια φορά τις τρομερές δυνατότητες του, να επέστρεφε και να τους έσκιζε όλους

οτι θα διακοπει η μαχη για κουβεντουλα κ battle:IchigoVSZangetsu και IchigoVSHollowIchigo ειναι δεδομενο απο δικης μου μεριας κατα 90-95%....βεβαια απο την αλλη ελπιζω να μν γινει κτ τετοιο γτ ολο το ιδιο κ το ιδιο μου φενεται πολυ κοινο πλεον,εκτος κ αν καταληξει ο Ιchi να γινει ΗollowIchi κ να τα χωνει ετσι:wis:..αλλοστε ο ΗollowIchi το εχει καλυτερα...μαεστρος με το Zangetsu...:joyful:

οσον αφορα το νεο Chap. θεωρω πως για αλλη μια φορα ο Ulquiora ειναι πολυ μπροστα...αν κ δεν τον πολυσυμπαθω :nosey:....μεχρι στιγμης εχει δωσει καλα...αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο δυνατος ωστε να ξεπερναει τον Aizen :bahhh: καθως δεν νομιζω να σεβοταν κ να υπακουε τοσο πιστα καποιον που ηταν κατωτερος του...:tensai:...
ολα αυτα βεβαια ειναι μπαρουφες μεχρι να δουμε τι μας περιμενει οντως απο τον αγαπημενο μας Τite...:wooi2::wooi2::wooi2:

#993 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 07 March 2009 - 21:14

Aν πεθανει η Orihime για να κανει power-up o ichigo θα ειναι κατι αντιστοιχο με το τελευταιο chapter tou naruto και θα ειναι κατι σαν αντιγραφη...ενω αν πεθανει ο ichigo στυλ dragonball ,λεω εγω τωρα, και επιστρεψει αφου οι espada νικησουν τις 13 protection squads και τους δειξει ποσο διαφορετικος εγινε θα ειναι πιο ωραιο
Spoiler:

#994 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 08 March 2009 - 00:31

Eγινε επιτελους αυτο που περιμενα απο τη στιγμη που ξεκινησε η μαχη τους...:congrats: ο Ulqui ξεσκισε τον Ichigo!! Ισως τωρα το manga μου αρεσει παραπανω. Ενας χαρακτηρας λιγοτερος:hahaha:. Tωρα ομως αγωνιω για τη συνεχεια. Πριν ηξερα οτι αργα ή γρηγορα θα τις φαει ο Ichigo. Τωρα που τις εφαγε ομως τι θα γινει?

Posted Image

#995 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 08 March 2009 - 02:05

Eγινε επιτελους αυτο που περιμενα απο τη στιγμη που ξεκινησε η μαχη τους...:congrats: ο Ulqui ξεσκισε τον Ichigo!! Ισως τωρα το manga μου αρεσει παραπανω. Ενας χαρακτηρας λιγοτερος:hahaha:. Tωρα ομως αγωνιω για τη συνεχεια. Πριν ηξερα οτι αργα ή γρηγορα θα τις φαει ο Ichigo. Τωρα που τις εφαγε ομως τι θα γινει?

Ishida: Inoue cast heal on the tank!! the boss is going to get enraged!
inoue:ok!!
ichigo: dps idiots more dps we aint gonna make it
Sado: huh!
renji: should i use pots or not yet?
ichigo: are u idiot or something?
ishida: hey ichigo chill out m8 its an easy raid we can finish it tommorow
ichigo: bakka! its going to get reset so we must take him out now! i need thah loot!
ishida whispers to renji: i hope he roll for 1!
renji:/y bwahahahahaahah ichigo no bakka!
ichigo: i am dead cast combat rez asap!

something like that prolly? xD
(ps if ulqu is a simple heroic inst imagine aizen the 25-man raid one bwahahah!)

Edited by Ferian, 08 March 2009 - 03:06.

Posted Image
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#996 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 08 March 2009 - 13:05

@ Tea-Chan and Miko-chin

Ναι το κατανοώ αυτό το οποίο λέτε και συμφωνώ ως ένα βαθμό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι κατά κάποιο τρόπο το ότι ο πάντα ήρεμος, σίγουρος και υπερόπτης Ulquiorra έφτασε να εξαγριωθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό από την συμπεριφορά του Ichigo της Inoue και των υπολοίπων εστω και αν δεν μπορεί να την κατανοήσει. Δεν πιστεύω ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων μόνο τώρα άρχισε να του φαίνεται ακατανόητη αλλά πρώτη φορά εμφανίζεται να χάνει σε τέτοιο βαθμό την ψυχραιμία του.

Γενικότερα από την πρώτη του εμφάνιση τον είχαμε συνηθίσει να είναι απόλυτα σίγουρος για την ανωτερότητα των hollow και σαν δύναμη αλλά και σαν τρόπο σκέψης έναντι των απλών ανθρώπων. Αυτή του η πεποίθηση δείχνει να δικαιώνεται και κατά την μάχη του με τον Ιchigo όπου η μεταξύ τους διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Εν ολίγοις θεωρώ ότι ο Ulquiorra δεν είχε λόγο να εκνευριστεί επειδή δεν μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό μιας παράταξης το οποίο φαίνεται να την οδηγεί ήδη σε αδιέξοδο και να δικαιώνει τον ίδιο. Το ότι ο Ichigo έχει μια στάση ακατανόητη προς αυτόν θα μπορούσε ευκολα να προσπεραστεί από το ότι "είναι ένας απλός άνθρωπος και μέχρι εκεί του κόβει". Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό των άλλων αλλά αυτό δεν είναι λόγος εκνευρισμού εκτός και αν νιώθει κάποιος ότι "του λείπει" κάτι το οποίο δεν μπορεί να προσδιορίσει (σημείωση δεν ξέρω σε αυτό το σημείο παίζει ρόλο το ότι οι hollow θεωρούνται ατελή όντα όπως και το ότι ο Ulquiorra έχει το συνήθειο να μαχαιρώνει τα θύματά του στην καρδιά).

Πιθανότατα το υπεραναλύω περισσότερο από όσο το έχει αναλύσει και ο ίδιος ο δημιουργός, απλά μου έκανε πραγματικά εντύπωση αυτό το σημείο (και μου δημιουργεί μια φριχτή υποψία για την συνέχεια),,,,

Ο Φρόιντ θα λεγε οτι οφείλεται στις σεξουαλικές ορμές!:hahaha::hahaha::hahaha:.Μάλλον είναι όπως τα λες στην τελευταία πρόταση.Ούτε ο Kubo δεν θα το χει αναλύσει τόσο.

Η αμέσως επόμενη λύση θα ήτανε μία διακοπή της μάχης και μετά από ένα ακόμα training όπου θα βλέπαμε για ακόμα μια φορά τις τρομερές δυνατότητες του, να επέστρεφε και να τους έσκιζε όλους.

Γιατί έχω την εντύπωση οτι θα γίνει κάτι τέτοιο?
Απο την άλλη πιστεύω οτι την επόμενη βδομάδα αποκλείεται να μας δείξει την συνέχεια Ichigo-Ulqi.Σίγουρα θα μας γυρίσει πάλι στην μάχη των captain.Και το λέω γιατί έχει αποδειχτεί ότι πάντα στην αποκορύφωση μας αλλάζει σκηνικό.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#997 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 08 March 2009 - 16:00

Μετα απο αρκετη απουσια(ξερω ριξατε μαυρο κλαμμα χωρις εμενα)ειπα να ερ8ω να πω και εγω τη γνωμη μου για τα τελευταια γεγονοτα στο bleach.Πρωτον γενικα πανω στις φροιδικες εξηγησεις που γιναμε πιο πανω 8ελω να πω οτι στο bleach ειναι κριμα να στιβουμε τοσο το κεφαλι μας για εξηγησεις αφου και ο ιδιος ο kubo δεν σκεφτεται πανω στο ιδιο το 8εμα τοσο πολυ.Σιγουρα οπως κα8ε φορα αλλωστε 8α μας δωσει τους δικους του ακυρους λογους για το κα8ε τι που βλεπουμε.Τωρα περα απο την κλασσικη καταδικη που ριχνουμε στο bleach τα τελευταια chapter ειναι αρκετα καλα και ειδικα το τελευταιο με εν8ουσιασε οπως και στη φαση toy pendulum arc.Ειχαμε παρα πολυ καιρο να δουμε τοσο καλα chapter και νομιζω οτι επιτελους 8α χαρουμε ξανα για λιγο καιρο.Αναφορικα με το τελευταιο κεφαλαιο δεν εχω τπ να πω τα ελεγε ολα απο μονο του ειδικα το τελειωμα οπου βλεπουμε για μια ακομη φορα ποσο λιγος ειναι ο φραουλας επικη σκηνη.Αν και ξερουμε οτι με καποιο τροπο 8α επιζησει γτ ειναι ο main char ειναι παρα πολυ ωραιο να βλεπεις να εχει φαει τοσο βρομοξυλο.Respect ston ulqi γτ τετοιες σκηνες λιγες φορες 8α δουμε.Αντε να δουμε τι 8α συμβει και στο επομενο:congrats:

Posted Image

#998 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 08 March 2009 - 18:03

Πιστευω οτι ηρθε η ωρα για την ''Προειδοποιηση'',απλα θυμηθειτε τα λογια του Ogichi(Hollow Ichigo)που ειπε στον Ichigo λιγο πριν ''εξαφανιστει''

Posted Image

#999 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 08 March 2009 - 19:01

λοιπον , το σκεφτηκα λιγο
σε αυτο το σημειο περιμενω κατι παραπανω απο νικη του ιτσιγκο , ηττα ( δλδ μην ερθει ο χολλου ιτσιγκο και τους παρει παρτουζα , απο αιζεν μεχρι χαλιμπελ .
θα ηταν πολυ καλο να υπηρχε μια εξελιξη στην πλοκη , μεγεθους του ναρουτο και ουαν πις .
δυστηχως εδω το σεναριο ειναι πολυ φλατ , δηλαδη σε ολο το μανγκα .
δεν θεωρω στο κυριως σεναριο το αρχικο με την ρουκια και αυτο με την ινοουε , δηλαδη γελοιοτητες για να δειξουν ποσο δυναμη εχουν .
το μονο που αξιζει ειναι αυτο με τον αιζεν στα παλαιοτερα χρονια ....
σεναριο δεν εχει καθολου , δυστηχως .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1000 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 08 March 2009 - 20:22

ειναι γνωστο αυτο, το οτι δν εχει σεναριο, ειναι απλα ενα anime/manga με πολυ οραιο ξυλο... αυτος ειναι ο λογος π το βλεπω εγω τουλαχιστον...
Posted Image

#1001 dysdaimona

dysdaimona

i don't want a title

• Members
  • 53 posts

Posted 08 March 2009 - 21:23

Bασικά αν και δεν έχω κάτσει να αναλύσει σε άλλη φάση το bleach αλλά έχω μια πεποίθηση ότι όλο το σκηνικό γίνεται για να εξελίξει το χαράκτηρα της inoue (ή έτσι θέλω να πιστεύω... τουλάχιστον :Blissfull: ).Για όλους τους δευτερεύοντες χαρακτήρες ανέβασε το επίπεδο στο hueco, ο ishida μια νεα τεχνική,ο Sado το δεύτερο χέρι.Και δεύτερον κάποια στιγμή μάλλον έπρεπε να δείξει ότι κάποιος απο τους espada
Spoiler:
γιατί κάτι άλλο θα ήταν λίγο παιδικο δλδ μόνο οι καλοί ανεβαίνουν επίπεδο και οι κακοί όχι και ο ulquiorra είναι μια ιδανική περίπτωση γιατί από την αρχή τον είχε σε επίπεδο αναζήτησης και όχι μόνο σπάμε στο ξύλο όποτε μπορέσουμε γιατί είμαστε και οι πιο γ@$*τοι.Και η επίδραση με την Inoue ήταν βασική γι αυτόν οπότε πιστεύω ότι δε θα γίνει Trasform του ichigo γιατί εντάξει θα έιναι λίγο γραφικό αμα το κάνει...Άρα για να μην πεθάνει,η inoue κάνει revearse και ίσως το πάει πολυ μακριά και επηρεάσει και τον ulquiorra. Αυτά..

#1002 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 08 March 2009 - 21:41

λες να του κανει reverse και να ξεχασει πως ειναι arrancar? μπα... οτι ειναι να γινει θα το μαθουμε την παρασκευη so... dont worry and w8 :P
Posted Image

#1003 dysdaimona

dysdaimona

i don't want a title

• Members
  • 53 posts

Posted 08 March 2009 - 21:54

οχι :D αλλά θα μπορούσε να αντιστρέψει ως τη τη διαδικασία που ο aizen τον μετέτρεψε σε arrancar...εκεινος ο χοντρος ο Vaizard είχε πει ότι αν ήθελε μπορουσε να φέρει πίσω το tsubaki της που είχε πεθάνει οπότε υπονοούσε τις δυνατότητες τις που είναι μεγάλες και για μένα θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να υπήρχε μια τέτοια ανατροπή.Καλά σίγουρα θα το μάθουμε την παρασκευή αλλά αυτό δεν περιορίζει τις δυνατότητες μας μέχρι τότε !:wis:

#1004 AyoKnight

AyoKnight

Blossomed into Red

• Members
  • 19 posts

Posted 08 March 2009 - 22:25

οχι :D αλλά θα μπορούσε να αντιστρέψει ως τη τη διαδικασία που ο aizen τον μετέτρεψε σε arrancar...εκεινος ο χοντρος ο Vaizard είχε πει ότι αν ήθελε μπορουσε να φέρει πίσω το tsubaki της που είχε πεθάνει οπότε υπονοούσε τις δυνατότητες τις που είναι μεγάλες και για μένα θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να υπήρχε μια τέτοια ανατροπή.

αυτο μου ειχε διαφυγει εντελως..:oo::oo:
ε αν δω την inove να περνει στο επομενο σταδιο των δυναμεων της κ μπει αναμεσα σε αυτη τη μαχη δε νομιζω να θελω κτ αλλο...:deadga6:
θα εχει τρομερο ενδιαφερον...αν κ στηριζω ελαχιστες ελπιδες στην Big-Boops να τραβηξει το ενδιαφερον μου...>_<
Posted Image

#1005 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 08 March 2009 - 23:58

αυτο ομολογω δν το ειχα σκευτει... αλλα ναι...

Spoiler: death note spoiler

Edited by iristella, 09 March 2009 - 00:13.
spoiler tags inserted

Posted Image