Κάτι όπως έγινε σούπερ σάγιαν ο Σογκόκου με τον θάνατο του φίλου του; Κάπως χαζό αυτό.
Μα το ότι θα γίνει

Edited by Hellraider, 07 March 2009 - 20:13.
Posted 07 March 2009 - 20:06
Κάτι όπως έγινε σούπερ σάγιαν ο Σογκόκου με τον θάνατο του φίλου του; Κάπως χαζό αυτό.
Edited by Hellraider, 07 March 2009 - 20:13.
Posted 07 March 2009 - 20:50
οτι θα διακοπει η μαχη για κουβεντουλα κ battle:IchigoVSZangetsu και IchigoVSHollowIchigo ειναι δεδομενο απο δικης μου μεριας κατα 90-95%....βεβαια απο την αλλη ελπιζω να μν γινει κτ τετοιο γτ ολο το ιδιο κ το ιδιο μου φενεται πολυ κοινο πλεον,εκτος κ αν καταληξει ο Ιchi να γινει ΗollowIchi κ να τα χωνει ετσιΗ αμέσως επόμενη λύση θα ήτανε μία διακοπή της μάχης και μετά από ένα ακόμα training όπου θα βλέπαμε για ακόμα μια φορά τις τρομερές δυνατότητες του, να επέστρεφε και να τους έσκιζε όλους
Posted 07 March 2009 - 21:14
Posted 08 March 2009 - 00:31
Posted 08 March 2009 - 02:05
Ishida: Inoue cast heal on the tank!! the boss is going to get enraged!Eγινε επιτελους αυτο που περιμενα απο τη στιγμη που ξεκινησε η μαχη τους...
ο Ulqui ξεσκισε τον Ichigo!! Ισως τωρα το manga μου αρεσει παραπανω. Ενας χαρακτηρας λιγοτερος
. Tωρα ομως αγωνιω για τη συνεχεια. Πριν ηξερα οτι αργα ή γρηγορα θα τις φαει ο Ichigo. Τωρα που τις εφαγε ομως τι θα γινει?
Edited by Ferian, 08 March 2009 - 03:06.
Posted 08 March 2009 - 13:05
@ Tea-Chan and Miko-chin
Ναι το κατανοώ αυτό το οποίο λέτε και συμφωνώ ως ένα βαθμό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι κατά κάποιο τρόπο το ότι ο πάντα ήρεμος, σίγουρος και υπερόπτης Ulquiorra έφτασε να εξαγριωθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό από την συμπεριφορά του Ichigo της Inoue και των υπολοίπων εστω και αν δεν μπορεί να την κατανοήσει. Δεν πιστεύω ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων μόνο τώρα άρχισε να του φαίνεται ακατανόητη αλλά πρώτη φορά εμφανίζεται να χάνει σε τέτοιο βαθμό την ψυχραιμία του.
Γενικότερα από την πρώτη του εμφάνιση τον είχαμε συνηθίσει να είναι απόλυτα σίγουρος για την ανωτερότητα των hollow και σαν δύναμη αλλά και σαν τρόπο σκέψης έναντι των απλών ανθρώπων. Αυτή του η πεποίθηση δείχνει να δικαιώνεται και κατά την μάχη του με τον Ιchigo όπου η μεταξύ τους διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Εν ολίγοις θεωρώ ότι ο Ulquiorra δεν είχε λόγο να εκνευριστεί επειδή δεν μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό μιας παράταξης το οποίο φαίνεται να την οδηγεί ήδη σε αδιέξοδο και να δικαιώνει τον ίδιο. Το ότι ο Ichigo έχει μια στάση ακατανόητη προς αυτόν θα μπορούσε ευκολα να προσπεραστεί από το ότι "είναι ένας απλός άνθρωπος και μέχρι εκεί του κόβει". Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό των άλλων αλλά αυτό δεν είναι λόγος εκνευρισμού εκτός και αν νιώθει κάποιος ότι "του λείπει" κάτι το οποίο δεν μπορεί να προσδιορίσει (σημείωση δεν ξέρω σε αυτό το σημείο παίζει ρόλο το ότι οι hollow θεωρούνται ατελή όντα όπως και το ότι ο Ulquiorra έχει το συνήθειο να μαχαιρώνει τα θύματά του στην καρδιά).
Πιθανότατα το υπεραναλύω περισσότερο από όσο το έχει αναλύσει και ο ίδιος ο δημιουργός, απλά μου έκανε πραγματικά εντύπωση αυτό το σημείο (και μου δημιουργεί μια φριχτή υποψία για την συνέχεια),,,,
Η αμέσως επόμενη λύση θα ήτανε μία διακοπή της μάχης και μετά από ένα ακόμα training όπου θα βλέπαμε για ακόμα μια φορά τις τρομερές δυνατότητες του, να επέστρεφε και να τους έσκιζε όλους.
Posted 08 March 2009 - 16:00
Posted 08 March 2009 - 18:03
Posted 08 March 2009 - 19:01
Posted 08 March 2009 - 20:22
Posted 08 March 2009 - 21:23
Posted 08 March 2009 - 21:41
Posted 08 March 2009 - 21:54
Posted 08 March 2009 - 22:25
οχι
αλλά θα μπορούσε να αντιστρέψει ως τη τη διαδικασία που ο aizen τον μετέτρεψε σε arrancar...εκεινος ο χοντρος ο Vaizard είχε πει ότι αν ήθελε μπορουσε να φέρει πίσω το tsubaki της που είχε πεθάνει οπότε υπονοούσε τις δυνατότητες τις που είναι μεγάλες και για μένα θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να υπήρχε μια τέτοια ανατροπή.
Posted 08 March 2009 - 23:58
Edited by iristella, 09 March 2009 - 00:13.
spoiler tags inserted