Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#961 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 13:31

Εν πάση περιπτώση αναφορικά με το chapter έχω να πω ότι θαύμασα το μεγαλείο του Ulquiorra. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί τσαντίζεται.... Να πω ότι έχανε από τον Ichigo να το καταλάβω, Αλλά όσο νικάει τόσο πιο πολύ εκνευρισμένο τον βλέπω. Tι κόλλημα είναι αυτό το οποίο έχει φαει με το γιατί ο Ichigo επιμένει να πολεμάει?

*Ψυχαναλύτρια mode on*

Ο Ulquiorra έχει βρει κάποιον που σκέφτεται και δρα εντελώς αντίθετα με τα δικά του πιστεύω. Από την emo εμφάνισή του και μόνο (όχι, δε κάνω πλάκα), κάνει κρα ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι κολλημένος με την απελπισία. "Despair, hopeless". Μαύρο, μισοάδειο ποτήρι, απαισιοδοξία και λοιπά. Επίσης, δε πιστεύει στην αξία της φιλίας, της συντροφικότητας. Για περεταίρω αναλύσεις, τρεχάτε σε όοοοολα τα chapter όπου φιλονικούσε με την Inoue πάνω σε όλα αυτά τα θέματα.

Πάνω σε αυτά, πιστεύω ότι ο Ulquiorra νοιώθει μπερδεμένος από τις συμπεριφορές τους και η σύγχησή του αυτή φέρνει εκνευρισμό. Δε μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό τους και αυτό τον τσαντίζει, μιας και είναι αναλυτικό μυαλό: θέλει απαντήσεις. Δε δέχεται τον τρόπο σκέψης των άλλων, δε μπορεί να τον καταλάβει και αυτή του η αδυναμία τον τσαντίζει. "Γιατί, ενώ όλα δείχνουν ότι θα τον σκοτώσω, αυτός ξανασηκώνει το σπαθί; Δε καταλαβαίνω!"

*Ψυχαναλύτρια mode off*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#962 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 13:35

ναι , και μαλιστα παιζει να ειναι δυνατοτερος απο ολους τους αλλους εσπαντα κατα τη γνωμη μου . Δεν θα χαραμιζε τσαμπα ο δημιουργος μια τετοια προσωπικοτητα που δημιουργησε .

Και εμενα μου φαινοταν περιεργο οτι ο πιο ολοκληρωμρνος σε χαρακτηρα espada (μαζι με τον Grimmjow) να ειναι μονο ο 4ος πιο δυνατος:oo::oo:..Λετε να εχει η Inoue καμια κρυφη τεχνικη να τον σωσει??Φαινεται πολυ σημαντικη στον uruqiora..

#963 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 13:43

Εγώ πάντως ακόμα πιστέυω πως ο Ulquiorra είναι ο 4ος δυνατότερος espada. Το ότι δεν έχει δείξει το 2ο release στον Aizen δεν σημαίνει πως αυτός δεν το ξέρει.

Απλά είχαμε κάπως υπερεκτιμήσει όλοι τον Ίτσιγκο.

#964 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 14:01

Mην σας πω οτι παίζει και να είναι δυνατότερος απο τον Aizen,τουλάχιστον επιτέλους κάποιος δουλεύει και τον aizen(έτσι θέλω να πιστευώ) τόσο καιρό και απο ότι φαίνεται είναι ο μόνος vasto lorde.Επειδή είναι τόσο μεγάλο το χάσμα μεταξύ των δυνάμεων τους ακόμα και αν κάνει το γνωστό comeback ο ichigo ελπίζω να μην τον σκοτώσει ακόμα...
(Καλά μετά τα αποτελέσματα του poll καταλαβαίνω γιατί γουστάρουν τα fillers οι Ιαπωνέζοι)

#965 Blaez

Blaez

Bomb a head!

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 14:36

Τέλειο το chapter :)...o ichigo την εχει πολυ ασχημα... αμα δεν κανουν κατι ο ishida και η orihime ειναι το τελος του ichigo...:rip:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

The True DragonSlayer :burningbe3:

#966 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 14:57

Και τι ειναι αυτη η τρυπα που εχει στο σωμα του ο ichigo στη τελευταια σελιδα?Ισως ο ichigo παιθανε και γινεται hollow
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora: 06 Μάρτιος 2009 - 15:16

#967 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 15:16

οπως ειπε και παραπανω ο φιλος μου ο blaez (που το εβαλε και σε spoil και δν ξερω γιατι:nosey:)
ο ulqi δν νιωθει με τπτ!!!
αλλα ειμαι ο μονος που ειμαι με τον ichi ?:emptyonexg1:
νταξει ρε παιδια και εμενα μ αρεσει ο ulqi αλλα πρεπει να νικισει ο πρωταγωνιστης!:roar:

Και Sora αυτη η τρυπα που εχει ο ichi ειναι η τρυπα που του ανοιξε ο ulqi με το black cero :nbleed:
Δημοσιευμένη  εικόνα
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#968 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 15:30

Ι αμ γουιθ Ιτσιγκο του!!:hahaha::hahaha:Η μαχη Ichigo-Uruqiora ηταν απο την αρχη ανιση..Ο Ichigo απο την ωρα που πατησε το ποδι του στο Huego Munto δεν επιανε μια μπροστα στους δυνατους Espada.:emptyonexg1::emptyonexg1:Πρωτη φορα περιμενω ετσι για το επομενο τσαπτερ για να δω πως στο καλο θα καταφερει να σωθει..:erk::erk:..

#969 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 17:25

*Ψυχαναλύτρια mode on*

Ο Ulquiorra έχει βρει κάποιον που σκέφτεται και δρα εντελώς αντίθετα με τα δικά του πιστεύω. Από την emo εμφάνισή του και μόνο (όχι, δε κάνω πλάκα), κάνει κρα ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι κολλημένος με την απελπισία. "Despair, hopeless". Μαύρο, μισοάδειο ποτήρι, απαισιοδοξία και λοιπά. Επίσης, δε πιστεύει στην αξία της φιλίας, της συντροφικότητας. Για περεταίρω αναλύσεις, τρεχάτε σε όοοοολα τα chapter όπου φιλονικούσε με την Inoue πάνω σε όλα αυτά τα θέματα.

Πάνω σε αυτά, πιστεύω ότι ο Ulquiorra νοιώθει μπερδεμένος από τις συμπεριφορές τους και η σύγχησή του αυτή φέρνει εκνευρισμό. Δε μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό τους και αυτό τον τσαντίζει, μιας και είναι αναλυτικό μυαλό: θέλει απαντήσεις. Δε δέχεται τον τρόπο σκέψης των άλλων, δε μπορεί να τον καταλάβει και αυτή του η αδυναμία τον τσαντίζει. "Γιατί, ενώ όλα δείχνουν ότι θα τον σκοτώσω, αυτός ξανασηκώνει το σπαθί; Δε καταλαβαίνω!"

*Ψυχαναλύτρια mode off*

και να προσθέσω οτι ο ulqiorra κατα πως φαίνεται είναι καθαρά ορθολογιστής.Δεν γνωρίζει απο αισθήματα και δεν πιστεύει και σε αυτά.Έτσι όση ώρα του αναλύει ο Ιτσιγκο τα ιδανικά του (που βασίζονται στα συναισθήματα για τους φίλους του) ο Ulqiorra δεν παίρνει τις απαντήσεις που χρειάζεται για να κάνει σκέψεις ή να προβληματιστεί με τη βοήθεια της λογικής.Είναι άτομο λογικό και δεν μπορεί να αναλύσει τα αισθήματα διότι δεν τα γνωρίζει(όπως φάνηκε όταν αναρωτιόταν για το τι σημαίνει να έχεις καρδιά).

Πολύ ωραίο το τσάπτερ!Ας αναπαυθεί ο Ιτσιγκο εν ειρήνη...Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!(αν και δεν το πιστεύω γιατί είμαι σίγουρη οτι θα αναγεννηθεί απο τις στάχτες του)

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#970 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 18:08

at least the manga its called BLEACH not Ichigo...
λετε να εχουμε καμια ανατροπη με θανατο του?
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#971 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 20:57

Εννοείται το Bleach είναι false protagonist story ? Εντάξει δεν παίζει με τίποτα. Ακόμα και εγώ, που ο Ichigo δεν μου είναι και ο καλύτερος πρωταγωνιστής (χωρίς να τον μισώ βεβάια -ισα ίσα προς στο θετικό είναι η γνώμη μου-) θα ξενέρωνα.

Για μένα μία είναι η λύση :

Spoiler:

#972 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 21:19

Spoiler:

"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#973 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 22:02

Inoue -> Reject -> Ichigo alive + Ulqiorra back to Hollow.
Reject in Bleach = Shen Long in Dragonball

#974 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 22:39

Ξέρεις, για μια στιγμή νόμισα ότι θα έκανες καλό σχόλιο αφού το σημερινό ήταν ενα αντικειμενικά πολύ καλό chapter...

:frozen:

#975 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 23:16

Και εγώ πραγματικά αναροτιέμαι, "είναι ο Ulqi o 4oς?" αν και δεν έχουμε ακόμα δει τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι...
Ο Ichigο κλωτσοσκούφι έγινε O_o!! είπαμε διαφορά δύναμης αλλά όχι κι έτσι! Δεν νομίζω να παιθάνει βέβαια, κάτι θα πεχτεί σε στυλ hollow ή orihime powahs (ας μην ξεχνάμε βέβαια και την Matsumoto που της "πήρε" το άλλο ολόκληρο κομάτι κάτω από το στήθος και την γλύτωσε Ο_Ο ή την μικρή του Aizen, Bleach είναι αυτό, lol)

Και εμενα μου φαινοταν περιεργο οτι ο πιο ολοκληρωμρνος σε χαρακτηρα espada (μαζι με τον Grimmjow) να ειναι μονο ο 4ος πιο δυνατος:oo::oo:

Ε εντάξει, δεν θα έλεγα τον Grimmjow από τους πιο ολοκληρομένους χαρακτήρες σίγουρα, ένα "Ore wa oda!!11" είναι XD