Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5566 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 13:54

^Nομιζω οτι ο συγκεκριμενος εχει δειξει shikai και μαλιστα ειναι και αρκετα δυνατο.

image.jpg

#5567 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 14:53

Λιγα για τον Yumichika. Ο τυπος ειναιατσαλακωτος απο την αρχη της χλωρινης, και δεν χρησιμοποιει ΚΑΝ το shikai του παρα μια βενταλια με λεπιδια. Χαλαρα απο τα δυνατοτερα σπαθια της σειρας κατα τη γνωμη μου, και αγαπημενο τρολλ ο ιδιος.

@Hellsing ετσι για να σε καψω λιγο ακομα, το hollow που δαγκασε τη μασακι ηταν και αυτο φτιαγμενο απο ψυχη shinigami. :dazed: :blurah5:

πόσο θα καώ ακόμα ρε αδερφέ; δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.

Δείνει το χέρι του στο zanpaktu του , και απο πισω υπάρχουν άλλες τόσες ψυχές!??!?!
Τι στο καλό power up έχει;

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#5568 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 20:38

ερώτηση δική μου γιατί τα έχασα ΄ΠΑΛΙ !

Γιατι τα χάνω τόσο εύκολα;

Ichigo . (Πατέρας Shinigami) ,( μάνα Qyunci ) , η μάνα του είχε αρπάξει μέσα της Hollow και μάλιστα Hollow το οποίο ήταν αρκετά "δυνατό" κατασκευή του Aizen απο οτι κατάλαβα, γεννήθηκε ο Ichigo , και είχε ήδη μέσα του κάποιες μορφές δύναμης,μετά πήρε και απο την αλλη την τρελή με το σπαθί της την δύναμη της , και έγινε Shinigami.

Μετά απο Power UP
κανονικός>bankai> (filler: fullbring) > vasto lorde > μετα ο ίδιος ο getsuga ,και στο τελος βλεπουμε να καλεί το σπαθί του. για να το ξαναφτια΄ξουν και έχει σαν μορφή hollow, και μέσα του σαν να λέμε όταν μάθαινε το final getsuga tenshou < ήταν ο getsuga Μαζί με το Hollow Που ειχαν γινει ενα...

ε τι στο καλο ;;; ποσες ψυχες εχει αυτος μεσα του τι power ups εχει;

Το fullbring δεν ήταν filler. Ήταν arc στο manga, αφού ο ichigo έχασε τις δυνάμεις του (δηλαδή πριν το arc που διανύουμε τώρα). Είναι canon, δηλαδή.

Λιγα για τον Yumichika. Ο τυπος ειναιατσαλακωτος απο την αρχη της χλωρινης, και δεν χρησιμοποιει ΚΑΝ το shikai του παρα μια βενταλια με λεπιδια. Χαλαρα απο τα δυνατοτερα σπαθια της σειρας κατα τη γνωμη μου, και αγαπημενο τρολλ ο ιδιος.

Ο Uymichika, χωρίς πλάκα, αν έδειχνε την κανονική μορφή του shikai του σε όλους, άνετα θα μπορούσε να κερδίσει και τον Yamamoto. Αφού, ουσιαστικά, σου "ρουφάει" το Reiatsu.

#5569 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2013 - 14:30

http://mangafox.me/manga/bleach/v58/c539/1.html

1ον και κυριότερον: Χωρίς καμία ειρωνεία, αυτό το chapter ήταν ΜΕΓΑΛΟ. Διάβαζα και δε τελείωνε! Είχα φτάσει κάπου στη σελίδα 14 και έλεγα "τί, έχει κι άλλο;;;" Ωρέ μπράβο ο Kubo, χώρεσε πράμα στο chapter! :riiight:

Δε ξέρω εάν θέλω να μάθω τί κάνει ο Mayuri στο εργαστήριό του. Από τη μία, ξέρω ότι θα είναι σούπερ, από την άλλη δε ξέρω ΠΟΣΟ disturbing θα είναι...! :kowai:

Η συζήτηση του Komamura με τον προπάππου του ήταν διαφωτιστική όχι μόνο για την ιστορία της clan του, αλλά και για το μέλλον: θα αλλάξει ο "κυβερνήτης" του κόσμου (Soul King, I guess?), όχι ο ίδιος ο κόσμος. Για δες, ενδιαφέρον... :kill4u:

Όχι, τον Oomaeda τον λυπήθηκα λιγάκι εδώ, γιατί μου θύμισε την ίδια τη Soi Fon με το παράπονό της που δεν την πήρε η Yoruichi μαζί της. Το ίδιο έκανε, αν και η Soi Fon δε πήγε και σε άλλο κόσμο.

Προπόνηση λοιπόν!

Και η μεγάλη βόμβα στο τέλος: ΟΧΙ ΤΟΝ ZANGETSU!!!!!!!!!! :Crying2: :nooooo: Ναι, το περίμενα ότι θα ξαναέφτιαχνε σπαθί από το μηδέν, άρα και θα είχε διαφορετικό πνεύμα, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ZANGETSU!!!!! :nanteee: Πονάει η καρδιά μου να σκέφτομαι ότι θα βλέπω κάποιον άλλον στη θέση του!!! :iyaaa:

Άλλο ένα γεμάτο chapter. Συνέχισε έτσι Kubo, πας καλά!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5570 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2013 - 17:48

Ναι, ήταν καλό chapter. Μου αρέσει που είδαμε δευτερεύοντες χαρακτήρες δίχως να σου βγάζει κάτι το βιαστικό αυτή τη φορά.

Φαίνεται πως τα μισά από τα επόμενα chapters θα μας δείχνει όλους τους χαρακτήρες της Soul Society να ετοιμάζονται για την ρεβάνς με τους Quincy. Ο Κomma θα πάρει power-up, η Soifon το ίδιο ενώ ο Omaeda το πιθανότερο είναι να πάρει κιλά. Really now, πως να τον έπαιρνε μαζί της η Soifon; Τον φαντάζεστε να κάνει το ίδιο με την captain του στην κορυφή του βουνού; Νο. Αυτό μου θυμίζει όμως: που στο καλό βρίσκεται η Yoruichi?

Αναρωτιέμαι επίσης τι κάνει ο Dr. Frankestein - Mayuri. Λογικά κάποιο "ManQuincy-Hunter" θα φτιάχνει για να τον χρησιμοποιήσει εναντίον των Vandereich. Επίσης, no more Zangetsu? Shame but interesting as well.

Επίσης, σήμερα είναι τα γενέθλια του πιο badass χαρακτήρα της σειράς. Βασικά όχι μόνο της σειράς αλλά όλων των fictional characters σε κάθε reality που υπήρξε ή δεν υπήρξε. Kneel to Aizen-sama now.

#5571 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2013 - 18:16

Επίσης, σήμερα είναι τα γενέθλια του πιο badass χαρακτήρα της σειράς. Βασικά όχι μόνο της σειράς αλλά όλων των fictional characters σε κάθε reality που υπήρξε ή δεν υπήρξε. Kneel to Aizen-sama now.

Δεν γίνεται να γονατίσουμε σε κάτι που πετάει. Θα πάθει η μέση μας.

Αυτό το arc τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής. Μακάρι το Arrancar Arc να είχε αντίστοιχης ποιότητας πλοκή. Α ρε Kubo, αφού μας δείχνεις ότι το κατέχεις το αντικείμενο, τι στον Soul King σε είχε πιάσει τότε;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 29 Μάιος 2013 - 18:17

#5572 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2013 - 20:57

Nαι, αλλά ποια γέννηση; Πριν το κουκούλι ή μετά; Η ζωή μιας πεταλούδας αρχίζει μετά τη μεταμόρφωση.

Anyways, here's a small tribute that I found, bless the internets:

Spoiler:

#5573 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2013 - 22:34

Σκέφτομαι μήπως το πλάσμα που φτιάχνει ο Μαγιουρι να είναι κομμάτια από χολοους που μάζεψε όσο ήταν στο χουεκο μουντο. Πλάκα θα έχει να δούμε κανέναν brainwashed Γιάμι.

#5574 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2013 - 22:43

Σκέφτομαι μήπως το πλάσμα που φτιάχνει ο Μαγιουρι να είναι κομμάτια από χολοους που μάζεψε όσο ήταν στο χουεκο μουντο. Πλάκα θα έχει να δούμε κανέναν brainwashed Γιάμι.

Μάζεψε τη σκόνη του Ulquiorra (inb4 fangirls :P)

Το να δούμε τι κάνουν 500 δευτερεύοντες χαρακτήρες αυτή τη στιγμή μου φαίνεται αρκετά αχρείαστο αλλά εντάξει, την αίσθηση που θέλει να δώσει νομίζω τη δίνει. Αναμένουμε λοιπόν το νέο σπαθί του ichigo.

#5575 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2013 - 23:33

Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω. Θυμάστε τα 2 πτώματα που είχε βρει o Mayuri στο κελάρι του Espada #8 μετά τη μεταξύ τους μάχη? O ΤΚ είχε πει σε συνέντευξη του πως θα παίξουν κάποιον ρόλο, άρα είναι πολύ πιθανό ό,τι κάνει ο Mayuri εκεί μέσα να έχει να κάνει με αυτό.

Δεν γίνεται να γονατίσουμε σε κάτι που πετάει. Θα πάθει η μέση μας.

Nαι, αλλά ποια γέννηση; Πριν το κουκούλι ή μετά; Η ζωή μιας πεταλούδας αρχίζει μετά τη μεταμόρφωση.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5576 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2013 - 23:54

Από τους αγαπημένους μου εκεί μέσα ο Mayuri. Ενώ οι άλλοι έχουν πάει σε παραδοσιακές λύσεις (εξάσκηση το Σιφόνι, οικογενειακά μυστικά ο Αζόρ Αχάι, φτου-κι-απ'-την-αρχή το αγόρι), αυτός πάντα προσφέρει ένα γερό mindfuck :P

Τελικά, πράγματι, πάει ο Zangetsu.

Αμάν μανία με τον Άιζεν ρε Κάι-Κάι!!! Μια χαρά τα πάει μέχρι στιγμής το άρκ!!!

#5577 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2013 - 23:12

Πού ακριβώς αναφέρει ότι το σπαθί του ichigo δεν είναι ο Zangetsu, πλέον; :whistling:

#5578 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2013 - 23:09

Don't mind me, just passing by to give a loyalty vow to the greatest schemer of all!

Δημοσιευμένη  εικόνα

I swear to offer my body and soul only to you Aizen-sama who is the purpose of my existence, and fulfill your every wish and desire!

Spoiler:

#5579 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2013 - 23:26

Μά'ιστα. Η ρόζ συνωμοσία του Άιζεν.

Αν και αμφιβάλλω αν τα μπετά οι εσπάντα και τα τούβλα της παρέας του φράουλα είναι τόσο έξυπνα ώστε να την ξεσκεπάσουν :P Οπότε κάτι άλλο θα 'ναι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 31 Μάιος 2013 - 23:28

#5580 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2013 - 23:30

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ok... I suppose it's... ok. That will do.

Back on topic now XD :P