Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5371 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 18 December 2012 - 15:29

Πεινούσαν τα παιδιά, βλέπω... XD

Μάνα μου η Hikifune! :oo: Τί δίαιτα ακολουθεί;;;; Τη θέλω! :cry5:

Ήταν ωραίο να δω τις χαζομάρες του Ichigo και του Renji. Μου έλειψαν οι καυγάδες τους. :wooi2:

Μάλιστα, γι'αυτό ο Kon είναι φαν των μεγάλων boobs. Η Hikifune είναι ουσιαστικά η μάνα του. Τί μαθαίνεις...

Και το μεγάλο μπαμ. Να ποιός ανακάλυψε τον τρόπο να κάνεις τα ψυχή σου σπαθί. Εάν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει τον Ichigo με το σπασμένο του σπαθί, είναι αυτός.

Διασκεδαστικό κεφάλαιο. Πάει αργά η ιστορία, αλλά προσωπικά το διασκεδάζω. :wis:

Posted Image

#5372 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 18 December 2012 - 15:45

Για κάτι τέτοια σαν τη "μεταμόρφωση" της Hikifune μου αρέσει το Β... Εύγε! Ωραίο τσαπ, ναι μεν πάει αργά, αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνεις γιατί γίνεται ότι γίνεται. Ο επόμενος πρέπει να είναι καλός..

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#5373 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 18 December 2012 - 15:59

Τουλάχιστον έγινε και η Hikifune γκομενάρα :P (Ο kubo δε μας απογοητεύει ποτέ σε αυτόν τον τομέα :P )

Ε, στο επόμενο chapter θα δούμε το revival του Zangetsu, κλασικά.

#5374 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 18 December 2012 - 16:10

4 row panel settings, in MY BLEACH? Πρέπει να διαβάζω λάθος manga-

από την άλλη:
Όταν πεθαίνουν οι κατσίκες και τα ρίζια, πρέπει να πηγαίνουν και αυτά στη soul society.

>Bleach

Κατα τα άλλα πολύ καλό chapter, μου άρεσε- Το αρχικό splash panel με τα φαγητά παίζει να είναι το πιο καλοσχεδιασμένο στο bleach o_+
Η hikifune είχε....ενδιαφέρον, και τα gags (I swear, ichigo-renji, ο ένας είναι πιο χαζός απ' τον άλλον ΧΔ) είχαν φάση. Για να πω την αλήθεια προτιμώ κατά πολύ
αυτού του είδους το bleach από το συνηθισμένο και ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο~

Edited by Six Winged Angel, 18 December 2012 - 16:10.

#5375 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 19 December 2012 - 19:02

Μήπως τους εμφανίζει και κατα σειρά δύναμης. Ανυπομονώ για τον επόμενο ήδη.

#5376 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 19 December 2012 - 22:30

Καλό το chapter. Καιρό είχα να γελάσω σε chapter του Bleach αλλά η πλοκή είναι πολύ αργή

Edited by Spaceman, 19 December 2012 - 22:30.

#5377 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 23 December 2012 - 05:16

Γιαπωνέζες στην κουζίνα, part έχασα-το-μέτρημα :P

Περιμένω εναγωνίως τι κουλή εξήγηση θα πάρουμε για τα σπαθιά. Το healing και τα έξτρα ρεϊάτσου μου φάνηκαν κάπως μπλεγμένα.

Ο μουσάτος τι θα 'ταν; Ιδρυτής του Ανακτόρου ;

#5378 my_password_is_12345

my_password_is_12345

powered by a troll

• Members
  • 25 posts
  • LocationΣτο της μάνας σου.

Posted 24 December 2012 - 19:49

γιατι παει αργα? δεν το καταλαβα....θα ελεγα παει σε πολυ κανονικο ρυθμο(για bleach),μην σας πω και γρηγορα παει :/ ποτε περασε απο την "προπονηση" δυο zero division captains και παει στον τριτο ουτε που το καταλαβα :P
This is how trolling is...
Μην πιστεύετε πάντα αυτά που γράφω...

Don't you agree?!:P

#5379 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 24 December 2012 - 20:33

Γιατί θέλουμε να τελειώσει! χαχαχαχαχαχαχαχαχα όχι οκ, καλύτερο είναι τώρα.

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#5380 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 27 December 2012 - 10:29

http://mangafox.me/manga/bleach/v58/c522/1.html

- Από τον έναν περίεργο, στον άλλο πιο αλλοπρόσαλλο πάνε ο Ichigo και ο Renji. Τρελές περιπτωσάρες όλοι τους.

- Ο Kon τί ρόλο βαράει εκεί, αναρωτιέμαι... Comic relief έχουμε μπόλικο και έτσι.

- Ήρθε το Skip Beat! στο Bleach... LOVEIT! XDD (Όσοι διαβάζουν Skip Beat! το έπιασαν)

- Α... γι'αυτό είναι ο Kon εκεί. Έχει γυναίκες.

- Δηλαδή ο δημιουργός των Zanpakutou είναι... pimp. Και χίπης.

- Ψιτ, κύριος, θέλω κι εγώ αυτή τη φοτό. Θενκς.

- Οι γυναίκες ήταν Zanpakutou;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :oo: I... didn't expect that. Έι, μήπως αυτό σημαίνει ότι το νέο σπαθί του Ichigo θα είναι γυναίκα; Θα γελάω πέντε μέρες έτσι και γίνει. Αν και δε θέλω γιατί μου λείπει ο μεγάλος Zangetsu (ο νεαρός να ψοφήσει, δε με νοιάζει).

- Posted Image *right click* *save*

- Μάλιστα... άρε στο επόμενο θα δούμε τον Zabimaru και τον Zangestu; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Zangetsu έτσι όπως έχει αλλάξει. :wis:

Posted Image

#5381 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 27 December 2012 - 11:36

Γυναίκες! ( να πω πάλι πόσο καλύτερο είναι το μάνγκα μετά το γάμο του Τίτου; μπααα)

Όσο για τον τυπά... τι είναι τούτο; Θεόμουρλος, με το κλασσικό άκυρο-λάθος αγγλικό... Βέβαια δε μας είπαν τίποτα. Βγείτε ζωντανοί και ίσως τα ξαναφτιάξω.

Το σημείο που έβγαλε φωτό τους άλλους τους ηλίθιους με το κινητό με πέθανε.

Posted Image

#5382 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 27 December 2012 - 12:58

Ε... Έχει αρχίσει και γίνεται ξανά ενδιαφέρον το Bleach ή είναι η ιδέα μου; Για πρώτη φορά, μετά από τόσο καιρό, λέω: "I want to see this animated!" Good job Kubo. Mακάρι να το πάει έτσι μέχρι το τέλος και να έχουμε ένα εντυπωσιακό closure μπας και συγχωρήσουμε κάτι άλλα παρατράγουδα της σειράς... Μακάρι!

#5383 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 27 December 2012 - 13:11

Πρέπει να βάλουν μια ταμπέλα που να γράφει:

Κατοικίες μελών της Βασιλικής Φρουράς. Παρακαλούμε εισέλθετε με την ατομική σας ρουκέτα.
Φρενοκομείο. Εισέλθετε με την όπισθεν.

Πραγματικά όση τρέλα μαζεμένη δεν έχουμε δει σε τόσα άλλα arcs, τη βλέπουμε εδώ. Πολύ παράξενο σε σχέση με την SS, που γενικά οι πρώτες εντυπώσεις ήταν σοβαρές. Όταν ο Κέν-τσαν δεν έχανε το δρόμο κάθε 5 λεπτά.

Από προσωπικότητα ο τύπος είναι συνδυασμός μπαμπά Ίτσιγκο στα χαζά του, με Ντον Κανόνι...

#5384 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 27 December 2012 - 13:43

Εντάξει ο 3ος τυπάς είναι απίστευτο troll, η σκηνή με το κινητό παίζει να είναι η καλύτερη σε όλο το bleach ΧΠ

#5385 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 27 December 2012 - 16:00

Τρελό chapter, για πολύ γέλιο! Αν και είμαι άτομο που βαριέται τα comic reliefs, τελευταία το Bleach είναι απόλαυση! Γαμάτος ο Nimaiya, τέλειο στυλ!
"Don't let them deceive you... I'm sure it turns out they're all guys or something like that..." LOOOL!!! :hehehe:
"Nice pose!"(Και βγάζει φωτο με το smartphone, αχαχαχαχαχα...) :bleh:

Περιμένω να δω τι training θα κάνουν με αυτόν, αλλά και τους άλλους RG!